cotkica napisal/-a:A mi lahko kera pove datum, ko dobimo rezultate o sprejetju na želeno fakulteto? našla sem samo datum o rezultatih na maturi, drugega pa ne.
Če mam jst prau zapisano letos zvemo rezultato o sprejetju na fakulteto do 25.julija (mislm to je zadni dan).
Drgač sm se pa vpisala na razredni pouk v Koper. upam da bom sprejeta...
cotkica napisal/-a:super hvala za infromacije. Tudi FemmeFatal. torej ne potrebujejo nobenega podpisa. Kaj pa osebni dokument? To bi pa potrebovali a ne....
Uf, sicer se več ne spomnim, kaj je pisalo v navodilih, ki smo jih dobili po pošti, gotovo pa potrebujejo vsaj fotokopijo. Se pa res ne spomnim ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
iziris napisal/-a:js sem se vpisala na komunikologijo - fdv.. in me počasi že grabi panika.. da nimam šans.. jauuu bom tečna ko pride matura.. živčna, razdražena.. gre katera tja?
Jst mam tržno komunikologijo na 2. in medijsko na 3. mestu, ampak še zmer upam da bom na mednarodne sprejeta (čeprov se mi sploooh ne da učit za maturo )
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Jz grem pa na obramboslovje.. & ja, tud rabim pike..
Upam da ne bo previsoka omejitev..
25 jih je preveč..
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
Ja, sj to me še tolaži.. Čeprav jih sam 40 sprejmejo pa dobro.. Nekot bo že Za gledat pa bo kaj, ja
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.