girlie napisal/-a:Men je pa ta Boogeyman took smešen! Sploh ko ga pokaže..
Ja.. drugače film sploh ni slabo narejen, ampak ka ga pokaže, pol je pa konec s strahom in je samo še ena velika komedija vse skupaj.
Všeč sta mi bla Saw 1 in 2. En film mi je bil pa tko dobr, da me še zdej preganja samo naslova se ne morem spomnit.. Bom vprašala pol fanta, pa vam povem.
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
Frenkie napisal/-a:Jst sm učeri gledala eno grozljivko. Imenuje se 11:14.
A pa to je grozljivka?? Ker meni se res ni zdela... mislim, ni bilo nekih strasnih/srhljivih delov... pa tudi IMDB pravi da ni je pa res en boljsih filmov! Meni je bil zakon!
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
Zadnič sem gledla The grudge 1 in je film kr neka.. Tako da tista, ki ga misli gledat, ji to odsvetujem Drugač sta mi pa bla dobra Saw 1 in 2 in že komaj čakam na trojkico
lun|ca napisal/-a:Zadnič sem gledla The grudge 1 in je film kr neka.. Tako da tista, ki ga misli gledat, ji to odsvetujem Drugač sta mi pa bla dobra Saw 1 in 2 in že komaj čakam na trojkico
jaaaa, jz tud čakam na trojko... pomoje bo spet najbolš an
lun|ca napisal/-a:Zadnič sem gledla The grudge 1 in je film kr neka.. Tako da tista, ki ga misli gledat, ji to odsvetujem Drugač sta mi pa bla dobra Saw 1 in 2 in že komaj čakam na trojkico
jaaaa, jz tud čakam na trojko... pomoje bo spet najbolš an