Slovenci, bogat narod imamo za kolo. Američani reveži, samo za dilo.

Aloha napisal/-a:*purple* napisal/-a:aloha, ti meni govoriš da lapam, lapaš pa tudi ti.
seveda vem, da nebi šel denar v take namene, opzri se in poglej v kakšni državi živimo.če ne bo šel za protokolarna darila, bo šel pa za vladni avion al pa za bencin da janša lahko svojo urškico na izlet pelje.
In gled ena vse te bedarije, bi seveda blo bolj pametno kam drugam vložit.ampak kot sem rekla, našim politikom drugi niso važni..
Ja? O čem že lapam?
Preber si prispeuk in boš vidla, da za tale Cult-ou bicikl ti, draga moja prpl, nisi odštela niti centa.
Ne more it VES denar samo za uboge familije, kr nekak stvari ne morjo tko funkcionirat. Ne rečem, da se ga (pre)večkrat ne zaprau za neki (u tistem momentu in okoliščinah) neprimernga, ampak tut če se tega takrat ne bi kupil, bi se kupil kasnej neki drucga. In še zmer ne bi šlo za bolnco in futr (denar za to področje ni isti kot za neko drugo).
*purple* napisal/-a:če denar ni isti, se ga lahko še vedno premakne iz tega kupčka v drugega.jst tukej ne vidim problema.ampak seveda, denar za drugim v rit lezt moramo imeti.Lahko bi jim spekli orehovo potico in skuhali kranjsko klobaso.Je slovensko, je poceni in ima nek namen, pa še lačni nebi bili.
le@ napisal/-a:*purple* napisal/-a:če denar ni isti, se ga lahko še vedno premakne iz tega kupčka v drugega.jst tukej ne vidim problema.ampak seveda, denar za drugim v rit lezt moramo imeti.Lahko bi jim spekli orehovo potico in skuhali kranjsko klobaso.Je slovensko, je poceni in ima nek namen, pa še lačni nebi bili.
OT: *purple*, čist povsod pa tudi hrana ne gre skozi.Protokolarna darila za ZDA ne smejo biti hrana oz. hrane ne sprejemajo, tako da Bushu potice niso mogli podariti. A misliš, da si prva ki je na to pomislila?
_Petra_ napisal/-a:Mi je blo pa zelo hecno vceraj, ko Marjetice Rupel sprva niso hoteli spustiti k ostalim damam v galeriji.
sanjaanja napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Janez Janša je bil uradni gostitelj - kot premier predsedujoče države EU.
Bush je pa itak predsednik in premier v isti osebi; tam je drugačen sistem.
Janez Janša bi še sebi zlezel v rit, če bi le imel to sposobnost.
densy napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Janez Janša je bil uradni gostitelj - kot premier predsedujoče države EU.
Bush je pa itak predsednik in premier v isti osebi; tam je drugačen sistem.
Janez Janša bi še sebi zlezel v rit, če bi le imel to sposobnost.
joj kakšni intelektualni komentarji. kot bi poslušal ene stare mame, ki vejo samo povedat da so vsi isti, sam peterle je mal bol