o to je pa men ful dobra firma (bolša mi je kt miss sporty) mam doma en nadlakec da se lak bl šajna in obstojen pa mi res ful pomaga. res da so cene tko ful nizke in pomojm, da je to zato k so se ženske ful prtožvale kok je vse to drago.
pa da nam nove teme odpirala bom kr tlele vprašala k ste vse tok prjazne pa rade pomagate čemu so namenjene tiste bronz kuglce? da se lica bl svetjo al kaj? vidla sm da je ena to že opisala sam ni pa povedala kašn je namen tega izdelka aja pa še taki novejši pudri v prahu obstajajo k so tko pisani. (različne odtenke ma: svetla rjava, temna rjava, včasih je še zelena zravn...) ni mi jasn zakaj nej bi se to uporablal. pa cosmo je tud to že omenju mislm da za enakomeren nanos na licu, sam kako če je pudr kr pisan
Hmmm puder v kamnu oziroma v trdi obliki kot si ga vidla je namenjen popravkom...ko si si že nanesla kremast puder...
Z gobico ga naneses...z tem zabrises robove tekočega pudra..in naredis mat videz kože..
Ker so tekoči pudri kremasti naredijo dosti prej sijoč oziroma masten videz kože kar z pudrom v prahu oziroma kamnu se tega rešiš..naneses pa ga na cel obraz..
Bronz kroglice ali barvane kroglice ali druga rdečila v kamnu ki se jih tudi nanaša z gobico(čopič je manj učinkovit) pa so namenjena licem,dekolteju,ramenom... Lahko jih naneses cez tekoči puder ali pa brez vsega, saj pričarajo lep svetleč rjavkast videz... ki pa v večini primerov ni primeren za čelo ali brado recimo... Če hočeš svetel videz odstranis temnejše kroglice in obratno..
a je kera že probala une palčke ki jih uporabiš če se kej pri nanašanju make-upa zmotiš? tiste palčke ki ji moraš najprej prelomiti se mi zdi da postane vlažna, pa potem kaksno crto od eylinerja popraviš/zbrišeš. zgledajo kot mini palčke za ušesa (sam da niso )
cokolina napisal/-a:Hmmm puder v kamnu oziroma v trdi obliki kot si ga vidla je namenjen popravkom...ko si si že nanesla kremast puder...
Z gobico ga naneses...z tem zabrises robove tekočega pudra..in naredis mat videz kože..
Ker so tekoči pudri kremasti naredijo dosti prej sijoč oziroma masten videz kože kar z pudrom v prahu oziroma kamnu se tega rešiš..naneses pa ga na cel obraz..
sej to vem, da je puder v kamnu zato da se tekoč puder tok ne svet ampk tist pudr v kamnu je biu dobesedno pisan. tko k paleta odtenkov v normalni škatlci za pudr. tko zelena farba pa bela, temno svetlo rjava...večinoma te barve in kako lahko to naneseš enakomerno mi ni jasno
ko vse te barve skupaj zmesas (nanos s čopičem) je potem druga barva - je treba s testerjem probat kaksna pride, da ne bomo kaj tacga kupil kar nam ni pol všeč
Mislm, da je tist, k misl Swinga, korektor. Taka okrogla škatlca s tremi odtenki korektorja. Pomojem si pol izbereš tistga, k ti najbol ustreza, al pa enostavn naneseš enga čez druzga (k med njimi je tud zelenkast odtenek)...pač morš ugotovit, ker ton, al pa kombinacija večih tonov, ti najbolj ustreza in prekrije nepravilnosti.
4_maya napisal/-a:ko vse te barve skupaj zmesas (nanos s čopičem) je potem druga barva - je treba s testerjem probat kaksna pride, da ne bomo kaj tacga kupil kar nam ni pol všeč
ja ja to sm misnla ful hvala in kašn odtenek to pol vn pride?
swinga, tist, k si maš ti u mislih, je korektor.
Vsaka mor najdet odtenek, k njej odgovarja, zato pa maš tok odtenkov v škatlci. Kokr vem, nej bi se najprej nanesl un zelenkast odtenek, pol pa še una dva... pač mau probavaš in vidš, ker ti najbol prekrije in se najman opaz. In to je sam za prekrivanje mozoljev, podočnjakov...
Jest sm pa po novem čist navdušena nad njihovim nadlakom oz. top speed gloss. Res dam kšn bl pocen lak gor pa to čez in mi zdrži cel teden brez, da bi se kaj okrušilo
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Yazmeen napisal/-a:swinga, tist, k si maš ti u mislih, je korektor. Vsaka mor najdet odtenek, k njej odgovarja, zato pa maš tok odtenkov v škatlci. Kokr vem, nej bi se najprej nanesl un zelenkast odtenek, pol pa še una dva... pač mau probavaš in vidš, ker ti najbol prekrije in se najman opaz. In to je sam za prekrivanje mozoljev, podočnjakov...
ampk ponavadi je korektor v tekoči obliki al pa trdem stanju. tole je pa v prahu
Aja Swinga, pol pa nimava iste zadeve u mislih...k tist k jst mislm, ni u prahu. Je pa u taki škatlci k so ponavad pudri u prahu. A si sigurna, da je v prahu?