Držanje za roke
densy napisal/-a:meni se pa ne da za roke držat, ker morš pol ful počas hodt da se ne zaletavaš v partnerjapa vroče ti je ..
Eh kje pa, pozimi je super se drzat za roke (ali pa zraven dat se roke v njegove zepe, ki so itak vecji od mojih)..
Poleti pa, eh ce ne gre on enako hitro kot jaz, pa ga malo povlecem pa gre. Naceloma s tem ni problemov.

- Pontifex Maximus
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
sugar_baby: Sem mela enega takega.. sploh se ni hotel drzat za roke.. Potem mi je pa do.. en dan pa sem ga kar pod roko prijela (tako kot so moski nekoc drzali dekleta), okej obesla sem se nanj. Potem pa je izbiral. Ali tako ali pac za roko.
Densy: Hja, that's a risk you have to take
. Pa priznaj, da bi ne bilo slabo.. Saj ves: svez zrak, soncek. Kaj ces lepsega?
Densy: Hja, that's a risk you have to take

- *lady bug*
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
- Bittersweet
- Komunikatorka
zakaj bi se zaletavali in kako ti držanje za roke preprečuje hitro hojo?
ok ja, ponavadi če si ne sprehodu, ne greš dosegat svetovnih rekodov v hitri hoji, če se ti pa kam mudi, pa tudi ni problemov, če se držiš za roke, pač oba hodita hitro... glede zaletavanja, se pa po moje navadiš... js se prej začnem zaletavat, če se ne držim za roke, nikol ne vem točno kok je stran od mene... pa pol se pa roki zaletavata, če se ne držita

ok ja, ponavadi če si ne sprehodu, ne greš dosegat svetovnih rekodov v hitri hoji, če se ti pa kam mudi, pa tudi ni problemov, če se držiš za roke, pač oba hodita hitro... glede zaletavanja, se pa po moje navadiš... js se prej začnem zaletavat, če se ne držim za roke, nikol ne vem točno kok je stran od mene... pa pol se pa roki zaletavata, če se ne držita

LOVE hurts
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
ne vem, midva se zmeraj že avtomatsko primeva za roke. kjerkoli: na sprehodu, na poti iz avta v lokal ali kam drugam, v postelji, ko gledava film, v kinu. res povsod. sploh si ne znava predstavljati, da se ne bi držala. je pa tako, da na začetku sploh ne opaziva, da se drživa za roke. je res že vse tako avtomatsko