Držanje za roke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Podpis. :wink:
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

V bistvu mi pomeni nekaksen stik, s katerim mu tudi v javnosti dokazujem da ga imam rada..
Ceprav midva se tudi sama doma drziva za roke.. :D

Je nekaksen 'dovoljen' nacin izkazovanja naklonjenosti.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

meni se pa ne da za roke držat, ker morš pol ful počas hodt da se ne zaletavaš v partnerja :D pa vroče ti je ..
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

densy napisal/-a:meni se pa ne da za roke držat, ker morš pol ful počas hodt da se ne zaletavaš v partnerja :D pa vroče ti je ..

Eh kje pa, pozimi je super se drzat za roke (ali pa zraven dat se roke v njegove zepe, ki so itak vecji od mojih)..

Poleti pa, eh ce ne gre on enako hitro kot jaz, pa ga malo povlecem pa gre. Naceloma s tem ni problemov. :twisted:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

pa še neki je: ful se ne sprehajava :D tok sva lena da se vedno čist pred lokal prpeleva z avtom ali kamor pač že greva :)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

densy napisal/-a:pa še neki je: ful se ne sprehajava :D tok sva lena da se vedno čist pred lokal prpeleva z avtom ali kamor pač že greva :)

dej, dej moj je tudi cist tak. Ampak vcasih ga le prepricam, ker sva se res prevec poredila cez zimo..
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

^ ja sej zame bi blo tut dobr ja :D

on ma pa ene 65 kil pr 180cm :D mu bom rekla da morva mene mal sprehodt. sam kaj če mu pol na čudn udar in me začne v hribe vlačit ?!? :D
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Jaz svojo deklco rad primem za roke. Rad pokažem, da je moja punca in da sem ponosen na njo. Poleg tega jo je pa lepo držati za roko, ker ima tako nežne rokice. :)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Moj se pa ne mara za roke držat :( mislm sej se drživa sam ga vedno jst za roko primm. Pa še to kmal spusti k prav da mu je to brez veze. :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Sugar_baby napisal/-a:Moj se pa ne mara za roke držat :( mislm sej se drživa sam ga vedno jst za roko primm. Pa še to kmal spusti k prav da mu je to brez veze. :roll:

A se te sramuje?
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

sugar_baby: Sem mela enega takega.. sploh se ni hotel drzat za roke.. Potem mi je pa do.. en dan pa sem ga kar pod roko prijela (tako kot so moski nekoc drzali dekleta), okej obesla sem se nanj. Potem pa je izbiral. Ali tako ali pac za roko.

Densy: Hja, that's a risk you have to take :razz: . Pa priznaj, da bi ne bilo slabo.. Saj ves: svez zrak, soncek. Kaj ces lepsega?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

^ ja pač se mu ne da tko k men :D
sj verjetno poleg nje hod. ne pa tri metre stran - to bi bilo verjetno sramovanje :)

a pa se nč ne zaletavate :D a pa loh hitr hodte? :D
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *lady bug* »

mi2 se zmeraj drživa za rokce :) meni dotik dosti pomeni, njemu pa tudi. Pa to je tudi znak pripadnosti kot ste že rekle. Brez držanja za roke si naju ne bi znala predstavljati :P
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

zakaj bi se zaletavali in kako ti držanje za roke preprečuje hitro hojo? :o

ok ja, ponavadi če si ne sprehodu, ne greš dosegat svetovnih rekodov v hitri hoji, če se ti pa kam mudi, pa tudi ni problemov, če se držiš za roke, pač oba hodita hitro... glede zaletavanja, se pa po moje navadiš... js se prej začnem zaletavat, če se ne držim za roke, nikol ne vem točno kok je stran od mene... pa pol se pa roki zaletavata, če se ne držita :P
LOVE hurts
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ne vem, midva se zmeraj že avtomatsko primeva za roke. kjerkoli: na sprehodu, na poti iz avta v lokal ali kam drugam, v postelji, ko gledava film, v kinu. res povsod. sploh si ne znava predstavljati, da se ne bi držala. je pa tako, da na začetku sploh ne opaziva, da se drživa za roke. je res že vse tako avtomatsko :D
Odgovori