Fant me noče zadovoljevati oralno
- delusional
- Cosmopsiho

- Sweet Princess
- Kofetarica

- Kraj: Ljubljana
Men je pa to tabolši del seksa.
Z nekom, ki tega ne bi hotu delat, ne bi mogla bit (razn če bi bil kak ONS, pol se ne bi sekirala ravno
). Moj bivši je bil tak, da mu ni ravno pasalo, sicer mi je vseeno, sam je blo pa tud men mal bedno, ko sm pač vedla da to njemu ni najbolj kul. Sam to se mi zdi kr mal čudaško, sploh recimo da kter prav noče, ker večini je fajn (vsaj tak se mi zdi).
Z nekom, ki tega ne bi hotu delat, ne bi mogla bit (razn če bi bil kak ONS, pol se ne bi sekirala ravno
). Moj bivši je bil tak, da mu ni ravno pasalo, sicer mi je vseeno, sam je blo pa tud men mal bedno, ko sm pač vedla da to njemu ni najbolj kul. Sam to se mi zdi kr mal čudaško, sploh recimo da kter prav noče, ker večini je fajn (vsaj tak se mi zdi).little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
delusional napisal/-a:bivši ni bil samo ta, so bili še drugi, pri katerih mi tudi ni blo ne vem koliko do oralnega.
jaz svojih problemov ne znašam na forumu, imam precej manj postov kot ti. napišem svoje, ti pa vse po vrsti tu gor napadaš.
si mogoče ti zafrustrirana in zdolgočasena, ker si že toliko časa z istim tipom?
oh delusional, teb se pa vid da ti ni nč jasno.
in ni važno število postov, važno je kaj človek napiše.če pa koga napdam, pa mislim da ne.Izražam svoje mennje, če se pa kdo počuti napadenega, je pa to njegov problem
in ne daleč od tega da sem zafrustrirana in zdolgočasena, če opaziš jst ne gledam tako negativno in zaničljivo na ves svet, ker se mi je enkrat nedko ali nekej zamerilo
in jst ne rabim bit tečna, ker me moj fant ne zadovolji.Moj fant mene zadovolji in mu nič ni delo
)
ryu10kyu....če se začnem kregat s tabo, sigurno ne bo ostalo pri takem kontekstu kot je zdaj.
in nekak se strinjam s stevens...
Purple:
Razlika je ali poveš svoje mnenje ali pa če vsiljuješ svoje mnenje...in to zelo velika!
Jaz zelo rad ližem muco, pa mi je to všeč in noro the best. Ampak če nekaterim dekletom to pač ne paše jim ne rečem da so nore in zafrustrirane in ne vejo kolk je to hudo dobro in da ne vejo kaj zamujajo in ne vem kaj.Upam da razumeš kaj ti želim povedati?
Saj ima vsak svoje mnenje oz. prepričanje...odvisno je pa od tega kako ga predaš naprej in to so veščine komunikacije...in pogovor ni fight in medsebojno napadnje ali zaničevanje ali zatiranje razmišljanje sogovornika z namenom da mu dokažeš da imaš prav in on narobe
Ko se boš to naučila boš lahko živela v sožitju z ostalimi uporabniki in ne boš imela občutka, da se vsi okoli tebe počutijo napadene ko poveš svoje mnenje. Če ti pa dol visi za druge uporabnike in na to kako se razumeš z njimi, pa s tem pokažeš da si napuhla in egocentrična oseba, ki ji je mar samo zase in ji dol visi za celi svet :wink:
Razlika je ali poveš svoje mnenje ali pa če vsiljuješ svoje mnenje...in to zelo velika!
Jaz zelo rad ližem muco, pa mi je to všeč in noro the best. Ampak če nekaterim dekletom to pač ne paše jim ne rečem da so nore in zafrustrirane in ne vejo kolk je to hudo dobro in da ne vejo kaj zamujajo in ne vem kaj.Upam da razumeš kaj ti želim povedati?
Saj ima vsak svoje mnenje oz. prepričanje...odvisno je pa od tega kako ga predaš naprej in to so veščine komunikacije...in pogovor ni fight in medsebojno napadnje ali zaničevanje ali zatiranje razmišljanje sogovornika z namenom da mu dokažeš da imaš prav in on narobe
Ko se boš to naučila boš lahko živela v sožitju z ostalimi uporabniki in ne boš imela občutka, da se vsi okoli tebe počutijo napadene ko poveš svoje mnenje. Če ti pa dol visi za druge uporabnike in na to kako se razumeš z njimi, pa s tem pokažeš da si napuhla in egocentrična oseba, ki ji je mar samo zase in ji dol visi za celi svet :wink:
Zadnjič spremenil ryu10kyu, dne 08. Apr. 2008 12:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
jst nimam nobenga občutka da se kdo počuti napadenega.sej sm povedala, to je problem tistega ki se tako počuti.
in ne ne vsiljujem mnenja, sam izpostavljam svojega.Kot pa sm že napisala je bil pa že prvi post od delusional spisan precej zaničljivo in brez nobene podlage.in taka pač sem, povem kar mi leži na jeziku.Ne bom se skrivala in nazaj držala, ker nekateri tega ne marate in ne prenesete drugega mnenja.Nikakor, če bom imela kej povedat tud bom in face it!
in ne jst sm samosvoja, jst se ne rabim vživljat v neke ljudi da jim bom kul.tistmu ki me pozna in to sem že kul, ravno zaradi tega ker sm taka kot sm, ker se ne skrivam za drugimi in povem tko kot je.Za druge me pa res ne briga, ker nism tak človek da morm bit priljubljena vsepovsod.
in ne lezm nobenmu v rt.če maš pa še kšno prašanje, al pa kdo drug se pa lahko brez problema obrnete name preko zsjev
/OT
in ne ne vsiljujem mnenja, sam izpostavljam svojega.Kot pa sm že napisala je bil pa že prvi post od delusional spisan precej zaničljivo in brez nobene podlage.in taka pač sem, povem kar mi leži na jeziku.Ne bom se skrivala in nazaj držala, ker nekateri tega ne marate in ne prenesete drugega mnenja.Nikakor, če bom imela kej povedat tud bom in face it!
in ne jst sm samosvoja, jst se ne rabim vživljat v neke ljudi da jim bom kul.tistmu ki me pozna in to sem že kul, ravno zaradi tega ker sm taka kot sm, ker se ne skrivam za drugimi in povem tko kot je.Za druge me pa res ne briga, ker nism tak človek da morm bit priljubljena vsepovsod.
in ne lezm nobenmu v rt.če maš pa še kšno prašanje, al pa kdo drug se pa lahko brez problema obrnete name preko zsjev
/OT
Jaz si sexa brez predhodnega ukvarjanja z mojim cofkom sploh ne predstavljam.. Sem pa imela kolegico, ki je čutila velik odpor do tega, da jo fant oralno zadovoljuje in njen fant je bil zarad tega kar malo nesrečen.. Zakaj je temu tako, ne vem.. Ampak očitno nekaterim res ne paše. Jz mam občutek, da tistim, ki ne paše oralc, jim tut nasploh ne paše preveč sexat.. Se opravičujem, če se motim.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Roberta R.
- Cosmopolitanka

jah enim paše drugim ne.. js mam tut kolegico ki jo to pač zgečka.. in ji preprosto ne paše.. pa to še ne pomeni da ji ne paše sexat..
js tut ne doživljam množičnih orgazmov ob obdelovanju tamale, nimam pa nič proti, če se to vključi v predigro.. in ne stevens.. ne gre se za amaterje na delu, ampak se gre preprosto za to, da vsaka punca na ktero naletiš ni narejena po istem kopitu, in do orgazma ne boš vsake punce pripeljal na isti način.. tko da ne mislt da si eden redkih ki res obvlada, samo si naletel na take punce, ki jim to ugaja.. pa ne me narobe razumet, nočem te nč žalt, da ne znaš s puncami.. sam hočem povedat, da si v tem primeru napisal post, ki je mal preveč ozkogled
js tut ne doživljam množičnih orgazmov ob obdelovanju tamale, nimam pa nič proti, če se to vključi v predigro.. in ne stevens.. ne gre se za amaterje na delu, ampak se gre preprosto za to, da vsaka punca na ktero naletiš ni narejena po istem kopitu, in do orgazma ne boš vsake punce pripeljal na isti način.. tko da ne mislt da si eden redkih ki res obvlada, samo si naletel na take punce, ki jim to ugaja.. pa ne me narobe razumet, nočem te nč žalt, da ne znaš s puncami.. sam hočem povedat, da si v tem primeru napisal post, ki je mal preveč ozkogled
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
evo po pravici povem, da mi je bolj vzburljivo to, da ga jaz oralno zadovoljim kot on mene - pa ne zato da mi ne paše ampak zato ker me bolj vzburja, če njemu nekaj paše kot meni - če se zastopimo
in ljudje smo zares različni v svojem občutenju zato je brezpretmetno se kakrkoli kregat in blatit na forumu. vask ima svoje fantazije in želje zato so forumi, da se jih lahko deli in ne obsoja.
in ljudje smo zares različni v svojem občutenju zato je brezpretmetno se kakrkoli kregat in blatit na forumu. vask ima svoje fantazije in želje zato so forumi, da se jih lahko deli in ne obsoja.Sessa napisal/-a:meni taaaak ne pase da moski blebetajo na tem forumu nesmisle-a se res vec ni mozno skrit pred njimi niti za minuto?????poklicte me ko bo to spet forum za zenske nazaj
lol, travme, očitno.

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
Js pa mislim, da je prav, da tud fantje kaj povejo. Zvemo še njihovo mnenje.
Ali kje piše, da je ta forum samo za punce?
Js tud mal težko verjamem, da nekaterim to ne paše. Brez zamere. Ker verjetno prvič ni nikoli vau! Vaja dela mojstra. In če se slučajno punca dela, da uživa potem njen nikoli ne bo vedel kaj ji je všeč.
Ali kje piše, da je ta forum samo za punce?
Js tud mal težko verjamem, da nekaterim to ne paše. Brez zamere. Ker verjetno prvič ni nikoli vau! Vaja dela mojstra. In če se slučajno punca dela, da uživa potem njen nikoli ne bo vedel kaj ji je všeč.