Ja to ma Angel prav... Res niso na kakšnem posebnem nivoju te TLP revije, ampak mene po enem samem letu pozna polovica naših kreatorjev. Blazno srečo sem mela, da sem ravno v tej sezoni tlp-ja začela svojo kariero, ker sem kar naenkrat postala nekakšna veteranka in me mnogi kreatorji poznajo po imenu... Ker tam je malo drugače... Tam čakaš 6 ur s kreatorji na tistih 5 minut na tv-ju in se med sabo lahko kar precej dobro spoznaš.
Drugač pa... Z Angel nisva nikol rekle, da je Hering pa car in najboljši v vsem, sam midve mava pač z njim zelo dobre izkušnje in se nama zdi, da bi mogoče moral folk pa tut dobre strani slišat. Mene tukaj moti samo to, da se nekaj govori kako ena agencija izkorišča punce z denarjem, ki ga moraš plačat za določene stvari in potem zveni kot da so kriminalci, medtem ko navadno vejo, da je pri slovenskih agencijah pač večinoma tko. Ampak to pač pozabjo oment. Najbolj fer bi blo napisat seznam agencij, kaj in koliko je treba kje plačat, kakšna mora bit tvoja konfekcijska itd. Potem pa nej se punce same odločjo, koliko so pripravljene raskirati in komu bodo zaupale.
Pa še to čez tečaje hoje... Gospod Hering in njegove manekenke demonstratorke so ziher najboljši učitelji hoje pri nas. To mi ne more noben oporekat, al nej pa pride 1x pogledat na casting h nam kako in koliko punc dobro hodi. Tist o slikanju booka bi se pa dalo debatirat...
Ampak klinc, še vedno lahko rečeš, da bi šel rajš h kakšnemu drugemu fotografu na slikanje in ti ne bo rekel, da ne smeš. Sej nam je povedal, da je to tudi opcija.
Ne bi se rada več pričkala no, sam to je bil moj point. Bodmo fer, prosim.
Predlagam premirje.