jullia_ napisal/-a:dejte malo razsvetlit nekoga, ki že par let ni stopil v meka. a je domači krompirček kaj drugega kot pomfri?
ja pečen je kao v ponvi pa neka zelišča ma gor če se ne motim

LARIKA napisal/-a:jullia_ napisal/-a:dejte malo razsvetlit nekoga, ki že par let ni stopil v meka. a je domači krompirček kaj drugega kot pomfri?
LARIKA napisal/-a:jullia_ napisal/-a:dejte malo razsvetlit nekoga, ki že par let ni stopil v meka. a je domači krompirček kaj drugega kot pomfri?
sweetyka napisal/-a:Jaz kot mnoge punce tukaj jem samo sladolet poleti, in krompirček. To je pa tudi vse. Pa ne da ne bi mogla druge stvari jest, samo preveč filmov na to temo sem pogledala in se mi je dobeseno zagabila ta hrana. Pa se opravičujem tistim ki pa to jejo.
*purple* napisal/-a:sweetyka napisal/-a:Jaz kot mnoge punce tukaj jem samo sladolet poleti, in krompirček. To je pa tudi vse. Pa ne da ne bi mogla druge stvari jest, samo preveč filmov na to temo sem pogledala in se mi je dobeseno zagabila ta hrana. Pa se opravičujem tistim ki pa to jejo.
potem takem je najboljš da nehaš vse skupej jest.Men je blo zanimivo ko smo enkrat debatiral in je nek folk govoril, kao da more bit MaC ful svinjarija in da majo notr svinjarijo in tko.In največja fora je bla potem, ko mi reče da gre rajš na horsa v tivoli (al pa kamrkol).Hja, tam je šele dobesedna SVINJARIJA.nebi razlagala, sam to povem, da odkar sm stopila zadi notr, ga ne jem več.
Filmčki so pa tko.lahko je res lahko je ni.Svinjarija je pa itak povsod.Kje je kšn mislu da bo v merkator kumarah miš uložena?Verjetn noben a ne, pa ste (jst ne kupujem v merkatorju) še vseen prej jedli iz tam.kaj pa če ste že kšno miš zmiksano v vložen golaž pojedl?![]()
tud jst opoznam folk ki dela v macu in ga še vsi jejo, tko da lih svinjarija ne more bit.Je pa nezdrava hrana, to je pa res ja.sam itak, če nouš lih usak dan jedu te nou pobral.