enaaa* napisal/-a:ženski v nobenem primeru ne moreš reči roba. Vsak lahko dela kaj hoče. Če kateri tako paše, kdo si ti da jo obsojaš? Če nočeš pač ne bodi z njo.
Jaz osebno pač jemljem vse izraze v stilu: bejba, pi*ka, mrha, roba podobno. Kot neke vrste pomanjkanja spoštovanja.
"Zman tudi povedati če mi nekaj ni prav in tudi pri prijaznosti imam mejo. Nikakor nisem nek pocukranc ki bo punci stregel spred in zad, a.a.
Mislim še vedno z glavo, ne s srcem, ne s k**cem. "
In tvoja prijaznost se konča ko dobiš kar želiš? Meni se pa zdiš natančno to: pocukranec in manipulator. Lahko se sicer motim in v tem primeru se ti iskreno opravičujem.
Če se tebi zdijo nekateri izrazi ki jih mladina uporablja vsak dan neprimerni, to zadrži zase in jih ne uporabljaj.
Imela boš velike probleme, saj nekatere teh besed uporabljajo vsi.
Tudi nimaš potem pravice za moške uporabljati besed "tip" in "model" in kakšnih drugih podobnih besed. Sicer te čaka enako kot mene.
Prijazen sem do tistih ki so prijazni do mene. Kaj ti tu ni jasno? Če ne boš prijazna do mene tudi jaz do tebe ne bom, in nihče ne bo, zapomni si to, za svoje dobro.
Zahtevam da mi tudi poveš (prek osebnih sporočil) zaradi česa se ti zdim manipulator.
In če hočeš še naprej s sovražnim govorom, izvoli, mi napiši osebno sporočilo.