Malo delo - DA ali NE?

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Hm. Kako je (bo) pa potem s "časovno banko" (po novem zakonu), ki temelji ravno na tem, "jaz tebi, ti meni"? :gruebel:
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objava Napisal/-a Dorotheia »

jullia_, saj po eni strani se strinjam s tabo glede tega.
Ampak, če bi hoteli gledato tako rekoč na "skupno dobro" potem bi morale najprej tako gledati velike ribe in šele nato še majčkene ali vsaj vse hkrati. Koliko pa dejansko misliš, da bo/bi bila država na boljšem zaradi tega? Sama sem mnenja, da pri malih ribah to ni v taki meri, da bi se sploh kaj poznalo v državni blagajni oz. je proti velikim ribam, ki si med sabo izplačujejo (tako ali drugače) bajne zneske - no proti tem ni to nič. Danes, ko navadni ljudje pri svojih mizernih plačah že tako nima nič - bo sigurno gledal najprej zase in šele zatem še za skupno dobro. To je posledica "nečesa". In dokler bo tako, bodo tudi ljudje gledali, da bodo čimboljše prišli skozi. Jih čisto razumem.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

jst sm bla ZA in sm tko jezna ker ni bil sprejet :mad:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

Dorotheia napisal/-a: Sama sem mnenja, da pri malih ribah to ni v taki meri, da bi se sploh kaj poznalo v državni blagajni oz. je proti velikim ribam, ki si med sabo izplačujejo (tako ali drugače) bajne zneske - no proti tem ni to nič.

malih rib oz. raje je več in se da na njih enostavno in bajno služiti, ker so brez politične moči. s temi referendumi bi kratkoročno rešili problem, dolgoročno pa ne, ker ne predstavjajo samega izvora problemov, ki jih imamo v naši državi.
Odgovori