Preveč popoln in priden tip

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a emmeline »

Meni se tole zdi klasičen primer patološkega lažnivca oziroma lažnivke, saj imam v svoji družini podoben primer. Malo sem pogooglala in se mi zdi da se avtorica tega posta kar ujema z napisanim.

1. Patološki lažnivec laže o vsem, tudi o najmanjših in najbolj absurdnih rečeh (trdi na primer, da si je opral roke, čeprav si jih ni). Laže torej tudi takrat, ko je resnica enostavna in nedolžna.

2. Pretirava v vsakem izgovorjenem stavku.

3. Patološki lažnivec okrog sebe ustvari svojo realnost. Verjame, da je tisto, kar pove, resnica. Pa čeprav vsi ostali vedo, da ni.

4. Zgodbe, ki jih patološki lažnivec pripoveduje, se neprestano spreminjajo. Če danes govori eno, bo jutri zgodba zagotovo nekoliko drugačna.

5. Ko patološkega lažnivca povprašaš o nejasnostih pri njegovih zgodbah, se prične obnašati zelo defenzivno, še posebej, če ga obtožiš, da laže. Če preveč vrtaš vanj, bo vse obrnil tako, da boš kriv ti sam.

6. Patološki lažnivec ljudi na začetku zlahka zavede, saj je ekstremno manipulativen. Ko pa ga prepoznaš, ga brez težav prebereš.

7. Patološkega lažnivca se pogosto ujame na laži. Njegove izjave bodo kontradiktorne, kar bo še posebej jasno razvidno tekom časa. Običajno ni dovolj miselno sposoben (IQ je povprečen ali celo nekoliko podpovprečen; verbalni višji kot neverbalni), da bi lahko sledil vsem svojim lažem
granixxx
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a granixxx »

Zelo zanimiva zgodba

Poznam študij medicine, ker sem tudi sam bil eno leto tam in pogrnil, ker se je potrebno veliko učiti. In resnično dvomim da je kakšen fant tam, ki dela faks z najboljšimi ocenami, je neverjetno privlačen (priložnostni model, al kaj si že rekla), priljubljen med ljudmi, poleg tega je pa še športnik in glasbenik in prihaja iz elitne družine. Nekako preveč filmsko mi deluje to. Če je pa po nekem naključju to res, potem pa dvomim da bi izbral punco kot si ti. Sem prebral tvoje prejšnje poste in mi ne deluješ tako, da bi taki tipi padali na tebe. Taki fantje si v hollywoodu iščejo dekleta.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

matr ste omejene...
aja on k je je poseksu je sam prasec, sj je moški sj se to dogaja ane??
ona pa kurba??? mislm ste omejene.... zakaj ne veljajo enkaka pravila za vse...
pač sta se mal poigrala pa kaj,,,,
in ne varanje ni nujno vedno odras da nekoga ne ljubiš, lahko je samo priložnost za enkraten sex,ki ga povečini ne poveš partnerju al pa avantura, pri čemer se ob tistemu, ki te servisera počutiš žensko v pravem pomenu, ker se pač ob svojem tipu ne,,, in to morta poštimat z njenim tipom...
pač na njenem mestu bi se pogovorila z njenim tipom, da pač si želi kaj drugega v zvezi, naj bo mal bad boy pa tko...vsaj med rjuham za božjo voljo...

pa me linčajte če me hočte....k ve nikol niste nikogar prevarale ane???
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Dadyka15 napisal/-a:pa me linčajte če me hočte....k ve nikol niste nikogar prevarale ane???

Niti ne :roll: Me pa to spomni na obdobje šole, ko smo rekli doma saj nisem samo jaz dobila šusa, tudi drugi so jih!
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

jz mislm d noben ni popoln in da vsi skrivamo kšnga okostnjaka v omari...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Seveda ni nihče popoln.Ampak eni pač ne čutimo potrebe po samodokazovanju/adrenalinu/vstavi poljuben izgovor za varanje.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

ljudje smo si različni in prav je tako... imamo pa tudi vsi različne poglede na svet in okolje okoli nas...tako da vsakemu svoje..
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tanF »

To da noben ni popoln maš čist prav. Samo, da pa napišeš to kar si ti napisala v svoj prispevek moraš bit pa že mal rukjena v glavo :)

Da sex z drugim ni varanje. Uh, bi ti privoščil, da te enkrat tip prevara, ker saj veš. Te ljubi, samo se ne počuti moškega ob tebi in ga ne znaš zadovoljit, je šel pa drugam.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

srsly, pa kva vam je s to debilno privoščljivostjo?! :roll:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

tanF napisal/-a:To da noben ni popoln maš čist prav. Samo, da pa napišeš to kar si ti napisala v svoj prispevek moraš bit pa že mal rukjena v glavo :)

Da sex z drugim ni varanje. Uh, bi ti privoščil, da te enkrat tip prevara, ker saj veš. Te ljubi, samo se ne počuti moškega ob tebi in ga ne znaš zadovoljit, je šel pa drugam.

nč se ne boj tud to sm že doživela....me je prevaru s 4-mi puncami v obdobju ko sva hodila...
pa kaj..pač sva bla oba mlada....
pol sm pa jz izkoristla njega da sem prevarala nekoga drugega...
samo pri meni je šlo izključno za šanso, ki je prej nisem imela in sem jo izkoristila :D :twisted:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

joj kokmi greste "popolni" in brezmadežni ljudje na živčke
ja sm že dojela ja... a drugi pa loh mene prizadanejo al kaj???
jz pa nism vredna mišjega repa al kako??
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

ja sj vem ja....sam učasih je jeza premočna....
to je podobno kot, če bi te nekdo udaril v obraz, ga ne bi nazaj??
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tanF »

Ja samo jeza nekako ne upraviči tvojih komentarjev. Sorry.
Odgovori