V kakšno smer gre najin odnos?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tomažinka »

purple_rain napisal/-a:^^torej NE veš kako resnega ujagat?
Pol se pa tle pametno delaš... bravo!

je treba bit zelo vztrajen, da tipa spremeniš iz kurbirja v resnega. zdej zbiram potrpljenje za naslednjega.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Mogoče bi ti pomagalo če nebi iskala kurbirja za spremenit :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Ma valda 10 krat bolj te posluša, če ni seksal kaj je kot pes, ki uboga če vidi brikete??
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

točno tako :D
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

:lol:
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Ne moreš imet tašen odnos do tipov v stilu kdo bo koga? Kakšna zveza se lahko pol razvije iz tega?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

tomažinka napisal/-a:je treba bit zelo vztrajen, da tipa spremeniš iz kurbirja v resnega. zdej zbiram potrpljenje za naslednjega.
??
Se mi je zdel, da neki ni najbolj OK s tabo..
Sizifovo delo..
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

nixie napisal/-a:Js bi mu rekla: "ful mi je lepo bit s tabo in tudi seksat... samo bojim se, da bom trpela, ker jaz se navezujem nate. Ni mi več do tega, da bi seksala brez obveznosti."

Pol boš vidla, kako bo odreagiral.

Začelo se je takole, da me je povabil na kavo, ker sem mu bila všeč. Rekel je, da je samski, da razočaran v ljubezni, da je končal 6 letno vezo, in da je potem srečal samo dve takšni punci, ki sta neresni in sta iskali samo sex. Da jima je razložil, da z nobeno ne sexa na prvem zmenku, da mora on prvo začutit nekaj do punce. Sicer mi to ni jasno, ker potem bi do mene nekaj čutul že na tretjem zmenku.
Po kavi mi je rekel, da sem zelo prijetno dekle, da se da pogovarjati z mano, in če me lahko še kdaj pokliče in povabi na kavo.
Tako se je začelo.

Ko sem bila pri njemu sem ga vprašala o pretekli vezi. Povedal je, da ga je punca varala, oziroma je stalno imela dva fanta. On je bil tako slepo zaljubljen, da ji je verjel, da bo z drugim končala vezo in bila samo z njim. Ker je bil zelo zaljubljen vanjo se ni mogel odločiti, da konča vezo. Dokler ni prišel toliko k pameti, da si je dopovedal, da to nikamor ne pelje.
Glede časa je rekel, da ga veseli, da sem razumevajoča, in da razumem, da si ga niti zase ne vzame. Rekla sem mu, da to še nekako prenašam, ne bi pa prenesla, če bi izvedela, da ima še kakšno drugo žensko. Odgovor je bil, da jasno, da ne, da ima še zame premalo časa.
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

ja pač meni so všeč hudi tipi... kaj naj...
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

tomažinka napisal/-a:
*mala* napisal/-a:tomažinka- A če tip seksa s tabo te pa ne more spoznat? Pa saj se ne seksa 24 ur na dan. Škod pa tud ne :D In nimamo vsi take izkušnje kot ti :wink:

nima takega interesa te spoznavat, če je že dobil sex. te spoznava, a te 10krat bolj posluša, če mu še nisi dala.

In čemu me potem vsak dan kliče in 30 minut govori z mano, če me nima interesa poslušat?
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

marjanca, mogoče se je tako zakopal v delo ravno zaradi te bivše polomije....

jaz mislim da od tipa, ki ima tako zgodbo za sabo, ki je bil tako nor na eno žensko, da ji je celo dovolili, da je bila še z drugim, ne moreš pričakovat resne veze, kaj šele da bo nor nate... ker tako kot je bil na tisto, ne bo več na nobeno.

je pa navajen očitno se z nekom pogovarjat po telefonu...
meni je bilo tudi čudno ko po par letih mi ni več zvonil telefon in se nisem mela več s kom po 10krat na dan telefonjarit.
Zadnjič spremenil tomažinka, dne 12. Jun. 2010 22:11, skupaj popravljeno 1 krat.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

tomažinka napisal/-a:Vezala kako???

ta prvega sem jaz predstavila staršem in je bil za.

ta drugi pa me je peljal domov in me predstavil mami in kolegom.

A veza se po tvoje začne, ko nekoga nekomu predstaviš?
Aha lepo. Jaz sem tudi njega predstavila prijateljici.
Zadnjič spremenil marjancax, dne 12. Jun. 2010 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

tomažinka napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:tomažinka pa ti imaš tipe v nulo naštudirane, kako to, da si še vedno samska? :lach:

glih zato sem samska, ker ne dovolim nobenmu da me zajebava. resnega pa ne najdem.

Torej človek, ki si želi sexa ni resen?
tomažinka
Komunikatorka
Komunikatorka

pomojem če te pelje domov ali ti njega, pred prvim sexom in nikoli nisi tista za v avto, ampak je logično, da bosta prvič v postelji, mislim da je to že kar veza. sploh pa če se še o tem pogovorita, kaj kdo hoče.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori