Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%

Skupaj glasov: 153

Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

čuftika napisal/-a:Se pa strinjam da če z kom greš v postlo na prvem zmenku, verjetno o tebi ne bo mislim da si ne em kak resna, se pa še zmeraj iz tega lahko razvij resna zveza.

Odvisno je tudi, če je ta prvi zmenek res tisti "prvi zmenek" ali pa se poznata že nekja časa. Z leti se vse to spremeni, vsaj moje mnenjeje tako in več ne čakaš ... mesecev, ampak se prepustiš občutku.
(s)mej se
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Džeki napisal/-a:Čakanje pol leta? Vzamite v poduk, da si bo vsak tip, ki tako dolgo čaka, ta čas radosti iskal drugje, če vsaj malo da nase.Prav govoto mu nima nobena ženska pravice predpisati celibata.

Tudi to vzamite v poduk, tiste, ki mislite, da je čakanje nekakšen varnostni ventil. :cool:

fak, ko si ti pameten. bi nehal puncam vsiljevat, da naj tipa ne pustijo čakat pol leta, ker če ne bo šel fukat drugam???

TIP LAHKO POČAKA POL LETA, ČE JE ŽENSKA DEVICA!!!!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Lahko čaka tudi eno leto, vprašanje je samo, kaj s tem dosežeš.
1. Če je kul tip in zveza uspe, zaradi brezveznega odrekanja izgubiš eno leto.
2. Če se izkaže, da tip ni kul in zveza ne uspe, ravno tako izgubiš eno leto, ki si ga "zapravila" z napačnim tipom.
3. Če se gre tipu samo za seks, beri Džekijev post.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kot je že ena rekla, je najbrž velika razlika, če tipa pred prvim zmenkom poznaš že par let ali ga prvič vidiš. ti julija, si najbrž poznala tvoje tipe že 100 let prej, jaz pa sem vsakega na prvem zmenku videla prvič.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Saj nisem rekla, da je treba seksat na prvem zmenku. Niti tega ne priporočam :) Je pa ful širok razpon med tem, da seksaš, še preden izveš tipov priimek, in tem, da čakaš pol leta.
Pri dobivanju recimo 3x tedensko to znese 72 zmenkov. Meni se to zdi malo pretirano.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ma 3krat tedensko se še marsikdo ki je v vezi, ne dobiva. kot pravim, nismo vse s sosedovim fantom iz vasi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No prav. Kolikokrat se pa potem tadva človeka sploh vidita? A med njima sploh obstaja kakšna intima, a gresta pač enkrat na teden na kofe?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Sramežljivo se lupčkata v parku potem pa gresta na tortico.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne vem, jaz sem se z mojim prvim vidla prej ene 20krat, in od tega ene 10 krat spala z njim, pred prvim sexom.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

Jaz sem hitra, se ravnam po Horusovi maksimi "pred prvim seksom ni (resne) zveze" :D Mi je pa vseeno, če druge čakajo pol leta ali več, itak gre za njihovo telo in mislim, da jim noben nima pravice nabijat slabe vesti v zvezi s tem.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

maniac napisal/-a:Jaz sem hitra, se ravnam po Horusovi maksimi "pred prvim seksom ni (resne) zveze" :D Mi je pa vseeno, če druge čakajo pol leta ali več, itak gre za njihovo telo in mislim, da jim noben nima pravice nabijat slabe vesti v zvezi s tem.

:flehan:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Vbistvu je vprašanje že po temelju preveč splošno..nekateri/nekatere imajo pač namen se zgolj dat dol in sploh ne želijo nobene zveze, taki valda dajo takoj in s tem tudi zaključijo zadevo. Če pa obstaja možnost za zvezo pa spet obstajajo taki, ki pač sexajo z mislijo da če zveza ne uspe, so vsaj sexali z ok osebo, ki pa iz nekega razloga ni za zvezo in se ne obremenjujejo s tem, in pa taki, ki hočejo sexat samo s partnerji, s katerimi želijo tudi daljšo zvezo, tisti pa ponavadi čakajo. Jaz osebo sem za srednjo možnost..ne grem z nekom, za katerega se mi zdi, da se lahko izkaže za totalnega kretena (ne rečem pa, da se kdaj ne zmotim)
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

maniac napisal/-a: Mi je pa vseeno, če druge čakajo pol leta ali več, itak gre za njihovo telo in mislim, da jim noben nima pravice nabijat slabe vesti v zvezi s tem.

se strinjam ... vsak naj najde način, ki mu/ji odgovarja ... ne razumem pa, če nekdo ima drug način delovanja, čemu sploh nabijanje slabe vesti
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

maniac napisal/-a:Jaz sem hitra, se ravnam po Horusovi maksimi "pred prvim seksom ni (resne) zveze" :D Mi je pa vseeno, če druge čakajo pol leta ali več, itak gre za njihovo telo in mislim, da jim noben nima pravice nabijat slabe vesti v zvezi s tem.

končno nekaj pametnega :wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Odgovori