čuftika napisal/-a:Se pa strinjam da če z kom greš v postlo na prvem zmenku, verjetno o tebi ne bo mislim da si ne em kak resna, se pa še zmeraj iz tega lahko razvij resna zveza.
Odvisno je tudi, če je ta prvi zmenek res tisti "prvi zmenek" ali pa se poznata že nekja časa. Z leti se vse to spremeni, vsaj moje mnenjeje tako in več ne čakaš ... mesecev, ampak se prepustiš občutku.
Džeki napisal/-a:Čakanje pol leta? Vzamite v poduk, da si bo vsak tip, ki tako dolgo čaka, ta čas radosti iskal drugje, če vsaj malo da nase.Prav govoto mu nima nobena ženska pravice predpisati celibata.
Tudi to vzamite v poduk, tiste, ki mislite, da je čakanje nekakšen varnostni ventil.
fak, ko si ti pameten. bi nehal puncam vsiljevat, da naj tipa ne pustijo čakat pol leta, ker če ne bo šel fukat drugam???
TIP LAHKO POČAKA POL LETA, ČE JE ŽENSKA DEVICA!!!!
Lahko čaka tudi eno leto, vprašanje je samo, kaj s tem dosežeš.
1. Če je kul tip in zveza uspe, zaradi brezveznega odrekanja izgubiš eno leto.
2. Če se izkaže, da tip ni kul in zveza ne uspe, ravno tako izgubiš eno leto, ki si ga "zapravila" z napačnim tipom.
3. Če se gre tipu samo za seks, beri Džekijev post.
Kot je že ena rekla, je najbrž velika razlika, če tipa pred prvim zmenkom poznaš že par let ali ga prvič vidiš. ti julija, si najbrž poznala tvoje tipe že 100 let prej, jaz pa sem vsakega na prvem zmenku videla prvič.
Saj nisem rekla, da je treba seksat na prvem zmenku. Niti tega ne priporočam Je pa ful širok razpon med tem, da seksaš, še preden izveš tipov priimek, in tem, da čakaš pol leta.
Pri dobivanju recimo 3x tedensko to znese 72 zmenkov. Meni se to zdi malo pretirano.
Jaz sem hitra, se ravnam po Horusovi maksimi "pred prvim seksom ni (resne) zveze" Mi je pa vseeno, če druge čakajo pol leta ali več, itak gre za njihovo telo in mislim, da jim noben nima pravice nabijat slabe vesti v zvezi s tem.
maniac napisal/-a:Jaz sem hitra, se ravnam po Horusovi maksimi "pred prvim seksom ni (resne) zveze" Mi je pa vseeno, če druge čakajo pol leta ali več, itak gre za njihovo telo in mislim, da jim noben nima pravice nabijat slabe vesti v zvezi s tem.
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Vbistvu je vprašanje že po temelju preveč splošno..nekateri/nekatere imajo pač namen se zgolj dat dol in sploh ne želijo nobene zveze, taki valda dajo takoj in s tem tudi zaključijo zadevo. Če pa obstaja možnost za zvezo pa spet obstajajo taki, ki pač sexajo z mislijo da če zveza ne uspe, so vsaj sexali z ok osebo, ki pa iz nekega razloga ni za zvezo in se ne obremenjujejo s tem, in pa taki, ki hočejo sexat samo s partnerji, s katerimi želijo tudi daljšo zvezo, tisti pa ponavadi čakajo. Jaz osebo sem za srednjo možnost..ne grem z nekom, za katerega se mi zdi, da se lahko izkaže za totalnega kretena (ne rečem pa, da se kdaj ne zmotim)
maniac napisal/-a: Mi je pa vseeno, če druge čakajo pol leta ali več, itak gre za njihovo telo in mislim, da jim noben nima pravice nabijat slabe vesti v zvezi s tem.
se strinjam ... vsak naj najde način, ki mu/ji odgovarja ... ne razumem pa, če nekdo ima drug način delovanja, čemu sploh nabijanje slabe vesti
maniac napisal/-a:Jaz sem hitra, se ravnam po Horusovi maksimi "pred prvim seksom ni (resne) zveze" Mi je pa vseeno, če druge čakajo pol leta ali več, itak gre za njihovo telo in mislim, da jim noben nima pravice nabijat slabe vesti v zvezi s tem.
končno nekaj pametnega
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.