...jah ja še mi je ja "zabavno" al kakor koli že ti rečeš...
Mah bova vidla...zdej, če bova mela možnost bova šla...Tako sva se odločila...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jst sm sexala z dvema tipoma, pac frenda iz fitnessa.... blo je noro, ze k se ti en tip posveca na polno je super, sam k se ti pa dva....uuuffffff..orgazem za orgazmom....tak da, punce ne umret preden tega ne probate!!!!!
jasmine napisal/-a:jst sm sexala z dvema tipoma, pac frenda iz fitnessa.... blo je noro, ze k se ti en tip posveca na polno je super, sam k se ti pa dva....uuuffffff..orgazem za orgazmom....tak da, punce ne umret preden tega ne probate!!!!!
In kako do tega pride?
Razumem da je kaka žurka pa alkohol...al pa boemske redovke...sam tkole. Kako to, najprej greš na fitnesu do enga, pa mu rečš "ej se dobimo dons pr men sm mal potrebna, pa še kolega pripel".
Ajde explain k mi to res nikol ni blo jasn
pac spoznal smo se v fitnessu...se spoprijateljil...pa smo se enkrat zmenil da nas gre pac neki k smo skp treniral na bazen...in pol je blo tko da smo sli skp dam z enim avtom ona dva pa jst, ze prej smo se pogovarjal o sexu dost, pa se je en od njiju pac spomnu...pa sta mi rekla, pa sm rekla da ok, k sm pac vedno to hotla probat... in smo se isti vecer pac dobil in sli v troje.... ne vem, ne rabis nekih posebnih priprav al pa cesa...
dobri ste se peljeva med s kolegom med mostam pa brnikom...pa se tm ustaviva pa greva scat ob enm gozdu...pa tko ščijeva pa on prbije "ej enkrat si jih bova zmerila" ... pa se tko gledava pol pa sam fak ti nisi resn...
Tko da bi mogla bit hudo dobra ženska, da bi se pred kolegom sleku .. ne vem no, laži pred neznancom al pa enim k ga sam tko poznaš, k pa pred dobrim kolegom
S kolegico sva bili na morju.. tam sva spoznala enga fanta in sva mu predlagale, ce gre takoj je bil valda za stvar. Pretihotapili sva ga v hotel... zjutraj je dobil se zajtrk v posteljo in sel. Dober je bil! mmmm....
Ne, nikol ne bi šla u troje, no way. Tud z dvema tipoma ne, s še eno žensko pa še manj. Že sam da pomislm, da bi bla še ena zravn...ni šans. Zame pač seks pomen intimnost med dvema človekoma in tko ga tud prakticiram, če pa komu paše drugač pa nej tko dela...it`s a free country
Par dni nazaj sva se s fantom zgovrjala kaj si on kej želi, pa js, pa tko med sexom in je debata nanesla na to, da ma žul željo probat v troje, ampak js ne bi mogla njega gledat z drugo, ne vem no, ne bi bla spoščena, pa kr vidm se, da mi neb blo ql no... Mislm, ne vem kako si on to predstavla, da bi biu s še eno? Sploh ne vem kaj nj si mislm???
moj je isto za to.. ampak v takem redu da bi najprej gledu mene z drugo, pol bi pa uno vrgla s postle in dokončala sama ne drugač pa tega ne bi mogla.. k ne bi gledala druge bejbe kako skače po mojem fantu.. če bi blo pa to v obdobju ko sem bla samska in z tipom do kterega nimam čustev, bi pa probala.. sm ful odprta glede takih stvari in zakaj pa ne..
*kayka* to da bi on šel v troje naj te pa ne skrbi.. to je ena izmed fantazij skoraj večine moških.. ko bi pa do tega dejansko prišlo, bi si jih 30% premislilo, 40% bi se jih pa usralo ko bi zagledal 4 joške pred sabo moje mnenje..
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
*kayka* napisal/-a:Par dni nazaj sva se s fantom zgovrjala kaj si on kej želi, pa js, pa tko med sexom in je debata nanesla na to, da ma žul željo probat v troje, ampak js ne bi mogla njega gledat z drugo, ne vem no, ne bi bla spoščena, pa kr vidm se, da mi neb blo ql no... Mislm, ne vem kako si on to predstavla, da bi biu s še eno? Sploh ne vem kaj nj si mislm???
Morš to vedt, da si skoraj vsak tip želi uresničit te sanje...to ne pomeni, da si tebe ne želi dovolj ampak bi rad samo eno igračko mel še za zraven...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...