mimikad napisal/-a:*purple* napisal/-a:
In jst se poserjem na tistga ki kruli za mano in trobi, če bi vozila 70, pa je omejitev 90.Če voziš 70 ni nobeno oviranje prometaomejitev pa ni to, da morš tok pelat, ampak največja dovoljena hitrost.
Včasih je nadležno, ko se ti kam mudi pa te nekdo tam bremza, čeprav bi se dalo več pelat.![]()
Je pa jasno, da zmanjšam hitrost, če ni pogojov za to (ovinki, tema, dež). Mam pa vsaj enkrat na teden izkušnje kjer je omejitev 90 km/ idealno se da vozit 70km/h (takšen teren) no pol pa je nekdo pred tabo ki gre 40-50 km/h pa pred vsakim ovinkom bremza, ker se ga boji. Tako je blo v petek in je en avto naredil celo kolono.
Purple...samo eno vprašanje imam: Ali imaš izpit?
ne nimam izpita, ampak verjemite, da ko ga bom imela, bo cela ljubljana trobila za mano.jaz en jebem, sovražim hitro vožnjo, tko da me sploh ne briga.če bo omejitev 90, pa če bom peljala 70 imam pač svoje razloge zato in meni je na prvem mestu važno da je z mano vse ok, ne pa to ali se komu kam mudi.če se ti mudi, pojdi prej od doma, pa se ti ne bo

in isto dela moj dragi.prav lepo je sedet z njim v vatu in se režat vsem ki radi pritiskajo na plin.če meni sede po razfukani cesti vozit 60 pa četudi je omejitev 90, bom tako vozila.pa me prjavite če želite, ampak dvomim da bi zaradi tega dobila kazen

okoli mene je veliko cest na katerih je omejitev 90, pa lahko zatrdim, da so redke tele ceste kjerse res da lepo vozit 90, namreč takih jam, pomoje še makadam nima.
strpnost je vrlina in če pa na cesti nisi strpen, potem je jasno od kje toliko nesreč, praktično za brezveze.
sej sm rekla.mene na prvem mestu briga zase in za moje zdravje, kot pa za druge kakšne razloge imajo da morjo na plin tišat.
aha in tole z ljuljanskimi cestami je res groza.zjutrej pred osmo, ko gredo vsi na šiht in se seveda vsem !mudi!, da noujo zamudil, ker ne znajo it mal prej od doma, potem delajo take zdrahe da res tud jst neverjamem da je v polju in v idriji skupaj, tok norcev kot po cestah.najbolj mi gre na živce ko se bedasti vozniki v največji gužvi na celovški zabašejo v sredino križišča sam da noujo naslednje rdeče čakal in potem mormo deset rdečih počakat da vsa una kolona zgine.pa še to more kdorkoliževozi, precej hitro na plin stopt, ker čene se potem druge budale vsidrajo in sploh skoz križišče ne prideš.nevem kje so takrat murjaki