Ginekologija [Združene teme]
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Tiana, ciste res lahko počijo same os sebe, to se zgodi v večih primerih, sploh če teh cist ni veliko (ali pa je recimo ena sama). Meni so se ciste naredile že pri 20. letu starosti in na žalost mi niso popokale, tako da sem mogla it na operacijo. Zaenkrat si s tem še ne rabiš delat skrbi, ker kot pravim, večim dekjetom se naredijo ciste in potem popokajo. Tako da ne bo ravno držalo, da se naredijo le starejšim ženskam. Kaj jih povzroči, ne vem, tako da ne vem, če ima res smisel zaradi tega prenehati z jemanjem tabletk.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Je to to mogoče, da ti vzame brise pa tk...????
No meni je jemala brise pa vse prešlatala, da me je nasledn dan prov bse bolel
No meni je jemala brise pa vse prešlatala, da me je nasledn dan prov bse bolel

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopolitanka
Jaz sem mela pa prejšnji teden test.
Mene ni nič bolelo.
Nekaj je tam spodaj čarala, pol me je pa malo prtiskala po trebuhu in mi na konc še prsi pregledala... Kar baje ne delajo ponavad, ne vem.
Ok, ker je bla ženska, sem prenesla... V bistvu mi je še fino, ker jaz se nikol ne pregledam, pa niti najbrž ne bi vedla, kaj je nevarno in kaj ne.
Je pa mal nerodno, ko si tam že skor cel nag na mizi...

Mene ni nič bolelo.

Nekaj je tam spodaj čarala, pol me je pa malo prtiskala po trebuhu in mi na konc še prsi pregledala... Kar baje ne delajo ponavad, ne vem.

Ok, ker je bla ženska, sem prenesla... V bistvu mi je še fino, ker jaz se nikol ne pregledam, pa niti najbrž ne bi vedla, kaj je nevarno in kaj ne.
Je pa mal nerodno, ko si tam že skor cel nag na mizi...

a res? men prsi niso še nikoli pregledali. no, sej bi mi blo kr mal nerodno, ker imam ginekologa. drugače pa sem nekje brala da si je potrebno prsi pregledati enkrat mesečno in najbolje je da si sama, ker se najbolj poznaš in veš kdaj se zgodi kakšna sprememba. zdravnik tega ne more vedeti, razen če je bulica že malo večja.
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Novo vprašanje oz težava:
Mene je pa pred dvema dnevom začeli pečt in prov po domače rečeno špikat oz. rezat spodaj. Ampak tm kjer še nikoli nism mela teh problemov.
Špika in srbi me namreč tm k je luknjica za lulanje. Mam rdeče in ko se dotaknem me zelo peče. Se redno umivam in sedaj se kar spodaj večkrat umijem ker me zelo peče in srbi. Namazala sem si s kremo canesten.
Razmišljam, da bi šla jutri kar k ginekologinji.
Kaj vete o tem???

Mene je pa pred dvema dnevom začeli pečt in prov po domače rečeno špikat oz. rezat spodaj. Ampak tm kjer še nikoli nism mela teh problemov.
Špika in srbi me namreč tm k je luknjica za lulanje. Mam rdeče in ko se dotaknem me zelo peče. Se redno umivam in sedaj se kar spodaj večkrat umijem ker me zelo peče in srbi. Namazala sem si s kremo canesten.
Razmišljam, da bi šla jutri kar k ginekologinji.
Kaj vete o tem???

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jst sm mela tut vnetje no in moj ljubi zdravnik mi je reku nej si delam kamilične kopeli
nej ne uporabljam kakšnega mila in naj bodo sp. hlačke obvezno iz bombaža
No te kopeli so kr pomagale... no vsaj men
Se prav,če gre pri teb tut za vnetje, drgač pa kr do ginekogola pa bo

No te kopeli so kr pomagale... no vsaj men
Se prav,če gre pri teb tut za vnetje, drgač pa kr do ginekogola pa bo
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Just save, save me
Come on
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Sej nosm bombažne hlačke oz. boksarce (atangic itak nesmem zarad hemeroidov, ki se mi načase pojavijo
)
Mislite da je to tud od tega ker nosm dnevne vložke vsak dan ker mam bel tok pa da se je zarad belga toka tud mal unel???
Drugače si samo z navadno vodo spodej umivam nobenga šampona razen milo za intimno nego. Od kar mam pa to pa sam navadno vodo.
Kako si si naredila kamilično kopel pa kako si se spodaj umila??? Na roko kamilično kopel pa umila se spodaj al kako???

Mislite da je to tud od tega ker nosm dnevne vložke vsak dan ker mam bel tok pa da se je zarad belga toka tud mal unel???
Drugače si samo z navadno vodo spodej umivam nobenga šampona razen milo za intimno nego. Od kar mam pa to pa sam navadno vodo.
Kako si si naredila kamilično kopel pa kako si se spodaj umila??? Na roko kamilično kopel pa umila se spodaj al kako???

Hely_3 napisal/-a:Kako si si naredila kamilično kopel pa kako si se spodaj umila??? Na roko kamilično kopel pa umila se spodaj al kako???
ja ponavad sem dala eno bombažno cotko not in se pol umila. Al pa en tak nizko posodo najdeš pa naliješ not prekuhane kamilice (pa pazit morš, da je voda še mlačna ne sme bit mrzla) in se pač vsedeš not...ja mal hecn zgleda...sam men je res pomagal

Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
O hvala glavn da pomaga. To bom kuj dons naredila sam da domov pridem.
Kaj nej grem še vseeno k ginekologinji??? čeprav je tm k je luknjica za lulanje??
Ker k osebni zdravnici nemislim tamale kazat je že to dost, da morm uni.
Kaj nej grem še vseeno k ginekologinji??? čeprav je tm k je luknjica za lulanje??

Ker k osebni zdravnici nemislim tamale kazat je že to dost, da morm uni.
Kaj pa vem probi mogoče ene 2 dni z to kopeljo (aja morš pa to izvajat zjutri pa zvečer) pa če ne bo nč bolš pet k ginekologi.
Jst sm bla pr osebnem zdravniku k sem glih vodo takat dala in so vidl na vod, da neki ne štima.
Jst sm bla pr osebnem zdravniku k sem glih vodo takat dala in so vidl na vod, da neki ne štima.
Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on