js sm se neki čez 8 PM pelu mim tivolija in videt je blo en kup sumljiuceu(nike patike z unimi rdecimi fedri zadi

no js sm su raj na tabor na umeka

Naughty grl napisal/-a:Ceca je mela na zacetku dolgo belo obleko, potem se je preoblekla v crno.
Men je blo super res ... Pet je zacela okol pol 22h, koncou se je pa mal pred eno zjutri. Hala Tivoli je bla dobesedno polna ... Torbice so nm 3x pregledalAja, pa prpelala se je z belo limuzino.
Folk je najbol ponoru ob pesmih Beograd, Zaboravi, Lepotan, Gore od ljubavi, in pa Pazi s kime spavas, k jo je zapela 2x.
Po koncertu se je iz vseh avtom slisala Ceca ... Aja pa Nobel burek je posteno zasluzu uceri![]()
Naughty grl napisal/-a:Ceca je mela na zacetku dolgo belo obleko, potem se je preoblekla v crno.
Men je blo super res ... Pet je zacela okol pol 22h, koncou se je pa mal pred eno zjutri. Hala Tivoli je bla dobesedno polna ... Torbice so nm 3x pregledalAja, pa prpelala se je z belo limuzino.
Folk je najbol ponoru ob pesmih Beograd, Zaboravi, Lepotan, Gore od ljubavi, in pa Pazi s kime spavas, k jo je zapela 2x.
Po koncertu se je iz vseh avtom slisala Ceca ... Aja pa Nobel burek je posteno zasluzu uceri![]()
Mark napisal/-a:ANSAF napisal/-a:Slak je tko groz klafedral po srbsko-hrvasko, da sva se obe z mami zgrazale
To je bla ena redkih oddaj trenj, ki sem jo pogledal. Malo me je motlo, ker je oni Dušan Uršič (Radio Dur, kjer kao ne vtrijo te glasbe) obtožil en mariborski radio (net fm), da forsira hrvaško (yugo) muziko![]()
Te pa je sploh ne vrti. V bistvu je bil to razlog, da sem gledal oddajo. Itak je iz statistike razvidno, da je ne vrti.