*oranžna* napisal/-a:z Alwaleedom se nisem hotela dobiti in seksati (pa tudi nobena druga očitno), zato je ves razjarjen in zakompleksan odšel nazaj na Karibe, ker ni dobil dvotedenske ljubice v Sloveniji. (njegova žena se je seveda imela 100krat boljše)
BaByBlu napisal/-a:kakšne dogodivščine so za vami, kako ste dobile fak frenda? med mojimi prijateli ni nobenega privlačnega...žurat ne hodim veliko ampak še zmeri bi rada enga, ki bi bil občasno men na razpolago hehe kok so bedna uprašanja ampak za hec mi useeno odgovorte
Jih nism nikol iskala. Se mi pa zdi, da tovrstne tipe dobiš za vsakim vogalom, če le hočeš.
ti ko se ponujajo so samo za eno noč... res pa je da tudi redne FF ni težko najdit, je pa težko najdit kvalitetne. sama imam s tem prav srečo - vsak novi je boljši, ta s katerim sem zdej je pa zaenkrat res d'best. se kar bojim kdo bo naslednji...
to mi še dandanes ni jasno...
zakaj so tej tipi samo za eno noč? recimo če radi fukajo redno, zakaj potem ne vzamejo to od ene, ki bi bla za to, da bi se večkrat? a jim je večji adrenalin vsak večer iskat drugo?
al pa recimo... kolegica mela ff... on je prišel samo enkrat na mesec. njej je blo to premalo. ni pa hotel večkrat. pa recimo da ni imel nobene druge. zakaj si ni želel večkrat?
pravijo da se gre sam za f**... zakaj potem ne sexajo večkrat z žensko ki jih karakterno odbija, če se gre LE za f**? očitno se ne gre...