*purple* napisal/-a:ja sej tega je vedno več, ker okolica tok pritiska in želi spremenit ljudi v take kot oni hočejo, da potem nekdo ki pač ni dost trden hitro poleže..no, jst sm bla čisto nasprotje in sm si na takih opazkah in teženju, gradila samozavest...In zato je pri meni recimo problem mal večji in rabm mal več motivacije in nekoga da me pušne naprej, ker sem tok samozavestna, da se sama sebi zdim čist uredu.mene ne zmrazi če se pogledam u špegu, znam hitr izpostaut kšne dele ki so marsikomu zanimivi (recimo prsi) in sem zadovoljna.Težko je verjet, ampak dejansko je res.jst se nikoli nisem obremenjevala, je pa res, da mi gredo zlobni jeziki na žiuce.Pa ne zarad mene, ampak zarad marsikoga drugega ki zdele joče v kotu in je nesrečen, ker se pač ne zna zase postavt,okolica ga pa tlači in tlači..čemu sploh?tist ki to počne je zame itak popolnoma nesamozavesten človek, ki more svojo samozavest pumpat na račun drugih za katere kobajagi misli da so nekaj slabšega kot on?Pa so?se ljudi loči po lepoti, ali po osebnosti?Zame je ločevanje in presojanje po vizulanosti bedarija...Lepi lasje in postava mi ne povedo čisto nič o nikomer, niti mi nič ne morejo pomagati.
ne ne, tole je blo mišljen ali varstvoslovje, ali tacen, oziroma tacen in zraven vzporedno (potem ko recimo bi že imela poklic policaja) še izredni faks varstvoslovja.
drgač pa ja, čaka me douga pot in ker si tega res res želim, mislim da mi more uspet noo...sicer bom verjetno rabla še kšno pomoč koga da me mal pritiska naprej, ampak useeno...trudila se bom, kaj bo pa rezultat pa verjetno sam bog ve.
aja, dipotrije pa nimam, nč.
Lih tko pišeš, k da uni, ki se odločjo hujšat pač sam zato, ker si želijo bit suhi, da so neumni. Pa mislm, da se vsak sprav hujšat zarad sebe, ne zato, ker mu je ne vem kdo reku, ker najprej mor bit želja pr teb prisotna, da začneš, ti ne pomaga, če ti 'svet Peter' reče, da začni hujšat. Lej vsak ma svoje razloge, ti maš pač take, eni drugačne in tud z drugačnimi ni nč narobe. Ene si pač želijo bit sam suhe, si želijo imet lepo, zdravo telo...kaj je tle narobe??? In če rečeš za nekoga, da je lep, da ma lepo postavo, pol še ne pomen, da gledaš sam na videz, gledamo pa ljudje med drugim tud na videz ja, tud s tem ni nč narobe, ker ma pač vsak svoj okus. Ne morš obsojat nekoga, ki mu je vizuelno bolj všeč suha ženska, kot debela. Sj enmu so pa bol všeč blondinke, kokr temnolaske.
Kakor kol že, iz kakršnih kol razlogov že hujšate, vam želim velik motivacije