to je vse izmisljeno!!!!kimi bo ostal kjer je sumi pa tud!drgac pa ful obozujem formulo 1 in drugo leto grem v Imolo na dirko!gre se kdo?? sem navijacica mclarna no pa tud renault ni slab !ful pa sovrazim ferarri sploh sumija ne morm vidt k se kr neki sil ceprov vsi vemo da je konec z njim!!!
bejbika napisal/-a:Räikkönen pri Ferrariju! Drugouvrščeni voznik v svetovnem prvenstvu formule 1 in edini preostali izzivalec Fernanda Alonsa za naslov svetovnega prvaka, Finec Kimi Räikkönen, je podpisal predpogodbo z ekipo Ferrarija.
micy17, če maš dober avto zmaguješ (Sem sodi tudi oprema). Spomni se lanskega McLarna. Vozniki so vsi tak dobri, da največ pomeni avto, izkušnje ne tak...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Mark napisal/-a:micy17, če maš dober avto zmaguješ (Sem sodi tudi oprema). Spomni se lanskega McLarna. Vozniki so vsi tak dobri, da največ pomeni avto, izkušnje ne tak...
Točno tako Če bi bile najpomembnejše izkušnje, bi še vedno zmagoval Šumi (ali pa Villenueve ). Ampak očitno letos pri Ferrariju nimajo tako dobrega bolida...
micy17 napisal/-a:drugo leto grem v Imolo na dirko!gre se kdo??
Joj, zdj pa res že dolg nism bla na dirki...A greš v lastni režiji ali z agencijo? Samo jst bi raje šla v Barcelono, ker tam še nism bla. Hmmm tebi pa Imole ne priporočam, ker je ravno tam VELIKO Ferrarijevih navijačev Zame je tam pravi raj
Jz pa formule zadnje cajte sploh ne spremljam več.. mi je ratala ful dolgočasna.. Okj, sej to vem, da je bil Alonso zmagovalec, ker me fotr skoz obvešča o rezultatih, jaz se pa delam, da me dejansko zanima..
Včasih sem lah pa ceelo dirko gledala, don´t know how.. Ko si mali je vse možno..