No pr men se zgodba zopet ponavlja.
Ker imam sedaj novega fanta in sm mislila, da je drugačen me je v soboto neprijetno presenetil.
Z nečakom se je igral in se nemu ni dalo več in je reku no se bo še mal Hely igrala k ma vlko rit. Jst sm bla tok šokirana, da sm mu sam rekla res hvala lepa zlo so prjazen. Pol mi je pa reku, da sem se zredila malo. Pa sm mu rekla, da vem da sm se, da mi ni treba to posebej govort. Bila sem bolana 3 tedne in sem 14 dni ležala v postli. Itak da sm se zredila za 2kg pol. In sm mu pol reklav avtu, ko sva se ravno peljala ven, da si nism mislila, da mi bo to reku, da sm prčakvala, da on nebo tak ker mi je že reku, da sm mu všeč taka kot sem. Sej vem, da sm debela ampak ni mi treba tko na grd način rečt ane. Rekla sem mu, da me je nažalost spomnu na bivšega. Res!
Včeraj sva bla pa na pjači in sm rekla, da je ljubezen do njega kr mal dol pa dla, da me je razočaru na celi črti. On se ki je skos opravičeval, da ni mislu tko,....blablabla. Govori mi da me ma full rad, da me n oče zgubit pa nevem kaj še vse.
EH.............................