Ko ti fant reče:"Kaj, če bi ti malo shujšala?"

Gurmanski užitki.
Odgovori
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

Lelly napisal/-a:Moji bivši sošolki je tip v družbi :!: rekel da je z njo sam zarad tega, ker je noben drug ne bi maral take. Mislm, ej.... Pa ženska sploh ni debela! In ona je še zmeri z njem! :eek:

:lol:

sicer pa če ti tip to reče, je verjetno res že skrajni čas, da se odpraviš na aerobiko :o
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

opium napisal/-a:
Lelly napisal/-a:Moji bivši sošolki je tip v družbi :!: rekel da je z njo sam zarad tega, ker je noben drug ne bi maral take. Mislm, ej.... Pa ženska sploh ni debela! In ona je še zmeri z njem! :eek:

sicer pa če ti tip to reče, je verjetno res že skrajni čas, da se odpraviš na aerobiko :o

sicer pa če ti tip to reče, je vrjetno res že skrajni čas, da se ga znebiš :!: :evil:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

oh mene stalno zeza s tem (sem namreč kr okrogla), pa mi tud dostkrat reče če bi shujšala, ampak vse tko na ful lep način pa to, pa kliče me bajsi...Sam pr njemu ni to tko zlonamerno.dougčas mu je.Itak bi pa pomoje radi vsi tipi vidl vse svoje babe z najlepšimi postavami.

Tvojga pa poglej, pa najd eno vizualno napako (sigurn jo ma!) pa mu reč ti, kaj če bi ti....npr....si operativno nos zmanjšu....Pol bo pomoje nehu take bedarije govort!!
Lelly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Lelly »

opium napisal/-a:

Ženska sploh NI debela! Pa tud če bi bla, bi jo lohk model mal spoštoval in ji ne bi takih sekal! Jst takih tipov sploh ne štekam. Če ti ženska ni všeč, pač nisi z njo. Ne pa da maš partnerja in ga dol tlačš da nej shujša...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

opium napisal/-a:sicer pa če ti tip to reče, je verjetno res že skrajni čas, da se odpraviš na aerobiko :o

Lelly napisal/-a:Ženska sploh NI debela! Pa tud če bi bla, bi jo lohk model mal spoštoval in ji ne bi takih sekal! Jst takih tipov sploh ne štekam. Če ti ženska ni všeč, pač nisi z njo. Ne pa da maš partnerja in ga dol tlačš da nej shujša...

opium...tole je pa višek.Kaj ma tipa sploh za motit a je debela al ni.Taka je kot jo je izbral in spoznal.Kakšna aerobika..A mislš da je to kr tko al kaj..Aerobika sama nč ne pomaga, morš ceu način življenja spremenit.to pa ni kr tko!!!!Pa na aerobiko, zarad enga tipa k se mu je neki zazdel..Jest osebno nikol!!!V rit ga brcnem!!!
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Ah no, mal pretiravate vsi skupi. Ok, če je tut on fakin zanemarjen pa kr neki iz čiszga mira mori, ker ma bejba 55 kil namest 53, pol ko ga jeb*. Sam vsen, če bi se moja lubica zdredila al pa bi mela preveč kil, bi ji pač reku, če že furamo eno odkritost. Tut jz pričakujem od nje, da če se bom eventuelno zredil, da mi reče "zdj pa dost, vzem se v red". Ne vem zakva je tu, pri tako banalni stvari tako zelo čustva vpletat. Ja mal si užaljen, sam če gre v zvezi komunikacija na normalen način, ne vem zakaj se nebi o vsem pogovarjal. Ko se pa folk zanemari, pa začne oni drugi varat, pol pa maš "da te ni užalil".
Tko nekak...
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

tiasha napisal/-a:
opium napisal/-a:

sicer pa če ti tip to reče, je vrjetno res že skrajni čas, da se ga znebiš :!: :evil:

al pa tko... :biggthumpup:

edit: o kaki ženski vi kle pojete? moj post se je nanašu na topic, in ne na neko določeno žensko.

*purple bitch* napisal/-a:opium...tole je pa višek.Kaj ma tipa sploh za motit a je debela al ni.Taka je kot jo je izbral in spoznal.

hjaa, kaj pa če se partner čist zapusti v tem času, ko sta v vezi? men nebi blo ql.
Uporabniški avatar
me2u
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me2u »

emm enako .. pac uredu je to .. da ti tip pove kaj ga moti na tebi .. in obratno .. tako usaj ves pr cem se mores popravit .. ce pa se ne nameravas .. pac se nej on sprijazni .. al pac nista za skup .. samo zaradi malenkosti sigurno nebi kr koncala .. pac ce bi js mela tipa .. ki bi mi reku da sem debela .. bi uprasala za druga mnenja .. ce sem res .. in ce bi meni taksna kot sem bilo uredu .. se zaradi njega nebi spreminjala .. ce pa se tudi sama nebi dobro pocutla u svoji kozi .. bi se pac zatekla k kaksni dieti .. pa ce bi mene kaj motilo na tipu .. bi mu to tudi povedla .. ne pa zadrzala u sebi .. pa bi se tiste napake potem se vecale .. in mene se bol motile .. in bi nakoncu .. zaradi ene male malenkosti ki sem jo zadrazal u sebi .. in se je vecala .. tudi koncala .. :) pac treba se je pogovarjat .. in si povedat stvari ki nas motijo .. mogoce pa najdemo skupno resitev .. in se use lepo konca :)

lp :)
Trying to be something experimental.
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

*purple bitch* napisal/-a:
Pa na aerobiko, zarad enga tipa k se mu je neki zazdel..Jest osebno nikol!!!V rit ga brcnem!!!

:zustimm:
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

opium napisal/-a:
tiasha napisal/-a:
opium napisal/-a:
Lelly napisal/-a:Moji

hjaa, kaj pa če se partner čist zapusti v tem času, ko sta v vezi? men nebi blo ql.

to je že druga zgodba.....amapk to je upravičeno ko se zredi nevem za deset kil al pa kej............ne pa tkole k je on napisala........če men to tip reče z takim naglasom ki ni bil v zajebanciji.........čavči :) ker jest njega ne kritiziram, sm ga spoznala mi je biu ušeč, sva že leto skupi mi je ušeč.....seveda je bla kšna sprememba na slabše tud.....a zakaj bi neki zahtevala od njega...mislm da tud pravice nimam..je njegovo tewlo, njegovo življenje.......in to je to........se ne vtikam v take zadeve.......
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

No pr men se zgodba zopet ponavlja.

Ker imam sedaj novega fanta in sm mislila, da je drugačen me je v soboto neprijetno presenetil.
Z nečakom se je igral in se nemu ni dalo več in je reku no se bo še mal Hely igrala k ma vlko rit. Jst sm bla tok šokirana, da sm mu sam rekla res hvala lepa zlo so prjazen. Pol mi je pa reku, da sem se zredila malo. Pa sm mu rekla, da vem da sm se, da mi ni treba to posebej govort. Bila sem bolana 3 tedne in sem 14 dni ležala v postli. Itak da sm se zredila za 2kg pol. In sm mu pol reklav avtu, ko sva se ravno peljala ven, da si nism mislila, da mi bo to reku, da sm prčakvala, da on nebo tak ker mi je že reku, da sm mu všeč taka kot sem. Sej vem, da sm debela ampak ni mi treba tko na grd način rečt ane. Rekla sem mu, da me je nažalost spomnu na bivšega. Res!

Včeraj sva bla pa na pjači in sm rekla, da je ljubezen do njega kr mal dol pa dla, da me je razočaru na celi črti. On se ki je skos opravičeval, da ni mislu tko,....blablabla. Govori mi da me ma full rad, da me n oče zgubit pa nevem kaj še vse.

EH............................. :(
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ne nima popolne. Ampak tk jau kaj morm res kšnga tepca spoznat al kaj?

No sej včeri sm šla s kolegam k sva mela v preteklosti bl intimn odnos no hodila pa nisva. Ampak se je tko neki pletl med nama pol pa kr nč ni blo iz tega. In sva bla na pjači in sm mu povedala kaj je blo pa me je sam pogledu. Ker nemu sm pa full všeč taka kot sem in dobim full samozavesti pr njem. Tko, da včeri mi je mal glavo zmešu :oops:

Ta moj tip k ga mam pa zdej mi je pa kr mal dol padu ker res nočm več šeenkrat tega skos dajat kokr sm prej dajala. :(
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja hvala čeprav sm kar fajn okrogla :(
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja to je blo v drugo. Nevem no nekatere pa poznam sem jim pa všeč taka kot sem.

No sej ta tip k je zdej z mano je reku, da sm mu všeč taka kot sem ampak zakaj mi pol tko grdo prbije in me przadane??? :( Pa nč nism nardila nobenem slabega pa se mi to dogaja :(
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hely_3 napisal/-a:Ja to je blo v drugo. Nevem no nekatere pa poznam sem jim pa všeč taka kot sem.

No sej ta tip k je zdej z mano je reku, da sm mu všeč taka kot sem ampak zakaj mi pol tko grdo prbije in me przadane??? :( Pa nč nism nardila nobenem slabega pa se mi to dogaja :(

hely čist prow maš.......men grejo taki tipi ful na ku*ac.......eno je če je čista zajebancija, drugo pa če te zbada zlo namerno s tem da ti hoče povedat da shujši.......mislm nevem no kak je s temi tipi, sej razumem da ma vsak svoj ideal v glavi, samo potem pa nej se ne odločajo za tiste, ki so daleč od njihovega idela.......a ni brezveze da so s človekim ki ima za njihov pojm preveč napak.....in ga pol žaljo in prizadanejo.........nevem no........sej moj lubi kdaj tud kšno reče, sam nikol v salbem smislu..........pol se pa igra z mojim špehijom pa mu je čist ušeč........mislm da če je ljubezen v igri te to da si se mal zredil nebi smel motit....

hely, mislm da bo najdla enkrat enga, k bo obožval vsak tvoj odvečn kilogram...evo, jest sm ga čeprow sm mislna in bla prepričana da ga nikol ne bom........vsak enkrat pride na svoj raučun, sam more pol to tud znat održat............ :D :D
Odgovori