jemina napisal/-a:Sam Lado pa jao no

... une smešne fore ma lahko, ne more pa pridet po svoje viktorje. Sicer pa kakor sem dojela, bo kmal konc TLP al pa vsaj ladota ne bo več.
l
TLPja nebo več....
Joj ampak men gre ta prepotenten bizoviar tko na živce

kr neki, tud po viktorja se mu ne da pridt, kao mah sej ni treba..zdele pa skače do stropa in še naprej pomoje....
drga pa zrnec...kaj naj reem...razočarana sem nad njim...sej so ble fore, sej jih je prbijal, ampak niti do kolen ne seže tistim viktorjem ki jih je takrat vodil...takrat so ble ful boljše fore in vse skupej....
pa tud teli človeki ki so govoril kdo dobi viktorja so bli res čist pogrebniški....vse neki napiflano, ampak slabo napiflano, čist nč smešno in zabavno...skratka kr neki...pa napačne pare so dal skupej..sanja grohar pa tof pa res ne pašeta

.
in vse tehnine zadeve...scena je bla kar neki..tiste rdeče štenge so ble čist iz konteksta, pa še grde, skratka vse je deloval tko ceneno..pol se gredo pa ene rdeče preproge....in da ne govorim o vseh fuših, ki so jih zajebal s tonskim vodenjem in sami napovedovalci, pa slabo zrihtani mikrofoni k je odmevalo ko v postonjski jami...
pa tud nominiranci in vse skupaj je blo kr neki..a loh deset let isto..pa musko bi lh tud kakšno bolj poskočno dal...
skratka razočarana sem......
edino sem vesela za jonasa....