Eurosong
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
sm geldala tole prvič po dolgmu času
tle se vid kok pomen ena mejhna slo, naprej so pršli rusi k so se neki po tleh valal, bosna
pa izrael, k da bi iz minareta ušu un tip... ne vem men je blo tole prov butast kašni so naprej pršli
škoda za našo... je pa res da je prepotih pela oz. da je bla muska preveč naglas...

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
micamaca napisal/-a:SSarchy napisal/-a:Men je Rebeke full žal, ker je super punca, komunikativna, energična, pozitivna, sproščena, za pogledat itd.. Škoda.
ja in... bu hu, takih je blo včer malo morje (grkinja, andorka, poljakinja, norvežanka itd. itn.)
Verjamem, ampak razmišljala sem o naših prejšnjih predstavnikih, ne o konkurenci. In glede na naše bivše, mi jo je škoda, ker so bli vsi na pol leseni, predvsem pri promociji in komunikaciji. Če bi imela Rebeka boljši vokal in posledično malo bolj zahtevno pesem, bi lahko visoko kotirala, ker ima vse zgoraj naštete atribute, ki pa so pri Evroviziji še kako pomembni..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
*~Liesl~* napisal/-a:Me pa čudi, da je v finale prišla BiH, Slovenija pa ne.
men je bla dost boljš pesm od bih, nevem zakaj bi koga kj čudlo.
Melodija mi je bla kul, v besedila se itak ni pametno poglabljat, ker so vsa na tem evrosongu brezvezna...
performance pa sploh nism tok gledla in me ne zanima.. mene neko skakanje drsanje sm u slabo voljo sprav.
lunalej

Zapičla sem se komade, katerih besedila še razumem.
Črna gora.. kr neki, vsaj men.
Veliko jih sploh nism mogla poslušat do konca, k me je glava začela bolet od tistga ponavljanja neumne melodije neumnih refrenov.
Ma pomoje bi več šans armenija in še kateri imeli, če bi svoje pesmi zapeli v angleščini iz preprostega razloga_ bi jih vsaj razumeli in ne bi blo sm nanana

Pa nikoli ne bom zastopla, kk je lahko rebeka komu lepa. ne rečem postava je ok, ostalo pa no way man

Finska.. kva lordi so si neki dovolil, zdej pa same take skupine zastopajo to državo na evrosongu.