Eurosong

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Meni pa ima armenija super pesem! Ze skoz se mi poje qele, qele. Pa še pokonc me sprav :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

anoyel napisal/-a:Meni pa ima armenija super pesem! Ze skoz se mi poje qele, qele. Pa še pokonc me sprav :D

Zaenkat je moja favoritka :D :gut:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

Tudi meni, go Armenia ... come qele, move qele :D
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

A dons je pa še drugi izbor?
Always look on the bright side of life!
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

ne, jutri je. finale pa v soboto.
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *~Liesl~* »

Rebekin nastop je bil soliden... Pela je kar ok, koreografija in kostumografija pa mi nista bili všeč.
Čudi me, da Črnogorec ni prišel naprej... baje da je bil eden izmed favoritov. Všeč so mi bili Armenija, Romunija, Norveška, Rusija. Me pa čudi, da je v finale prišla BiH, Slovenija pa ne.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

sm geldala tole prvič po dolgmu času :lol: tle se vid kok pomen ena mejhna slo, naprej so pršli rusi k so se neki po tleh valal, bosna :eek: pa izrael, k da bi iz minareta ušu un tip... ne vem men je blo tole prov butast kašni so naprej pršli :) škoda za našo... je pa res da je prepotih pela oz. da je bla muska preveč naglas...
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pussyka »

men tut armenija fajn...pa taka luškana je tale pevka, ful energična
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

zaenkrat sta mi všeč armenia pa grčija...bomo vidli kaj bo še jutri na vrsti
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

micamaca napisal/-a:
SSarchy napisal/-a:Men je Rebeke full žal, ker je super punca, komunikativna, energična, pozitivna, sproščena, za pogledat itd.. Škoda.

ja in :roll: ... bu hu, takih je blo včer malo morje (grkinja, andorka, poljakinja, norvežanka itd. itn.)

Verjamem, ampak razmišljala sem o naših prejšnjih predstavnikih, ne o konkurenci. In glede na naše bivše, mi jo je škoda, ker so bli vsi na pol leseni, predvsem pri promociji in komunikaciji. Če bi imela Rebeka boljši vokal in posledično malo bolj zahtevno pesem, bi lahko visoko kotirala, ker ima vse zgoraj naštete atribute, ki pa so pri Evroviziji še kako pomembni..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Men je pa všeč, da je v slovenščini pela. Zmagat itak ne bi mogli. Oz. če bi imel super truper komad, bi zmagali v kateremkoli jeziku. Lahko se pa vsaj pokažemo in predstavimo jezik. Moje mnenje.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

so kje podatki o tem, na katerem mestu je bila?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

*~Liesl~* napisal/-a:Me pa čudi, da je v finale prišla BiH, Slovenija pa ne.

men je bla dost boljš pesm od bih, nevem zakaj bi koga kj čudlo.
Melodija mi je bla kul, v besedila se itak ni pametno poglabljat, ker so vsa na tem evrosongu brezvezna...
performance pa sploh nism tok gledla in me ne zanima.. mene neko skakanje drsanje sm u slabo voljo sprav.

lunalej :roll: od srbije. nananaj-- pa dej zapoj lalala :roll:
Zapičla sem se komade, katerih besedila še razumem.
Črna gora.. kr neki, vsaj men.
Veliko jih sploh nism mogla poslušat do konca, k me je glava začela bolet od tistga ponavljanja neumne melodije neumnih refrenov.

Ma pomoje bi več šans armenija in še kateri imeli, če bi svoje pesmi zapeli v angleščini iz preprostega razloga_ bi jih vsaj razumeli in ne bi blo sm nanana :)

Pa nikoli ne bom zastopla, kk je lahko rebeka komu lepa. ne rečem postava je ok, ostalo pa no way man :roll: vsaj meni ;)

Finska.. kva lordi so si neki dovolil, zdej pa same take skupine zastopajo to državo na evrosongu. :D :D ampak z nastopom na eurosongu sm delajo sramoto metalu, rock-u, ker ta eurosong, to je sm za brezvezne skupine. Ponavad pridejo gor neke neznane skupine, izvajalci. Ene par folka se mogoče kakšno leto spomni njihovega komada in je to to. Še nben ni ravno zaslovel s tem eurosongom. :P če bi mel res dobro musko, bi se že zaradi tega vzpeli na lestvice. Zares dobri bendi take reklame ne potrebujejo.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

marypa a ti poznaš ABBO? ker si zdj kr fajn sfalila s tem da še nbeni ni ravno zaslovel... lih oni so z eurosongom prodrl na sceno :wink:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Karja napisal/-a:marypa a ti poznaš ABBO? ker si zdj kr fajn sfalila s tem da še nbeni ni ravno zaslovel... lih oni so z eurosongom prodrl na sceno :wink:

pa johhny logan, pa celine dion npr :)
Odgovori