In delno se strinjam z Laro. Čista neumnost govort, da majo spedenane bejbe tipa sam zarada svojga videza, ostale, bl pouprečne, pa zarad pameti, razgledanosti in kar je tega.
Js sm živi dokaz, da se da posedovat use našteto

anoyel napisal/-a:tud js se ne strinjam z julio. zase misli, da je huda bejba le, ko se dobro ustima. in, da se ji za faks in kofetke ne da ustimati.
Lara napisal/-a:^v bistvu je bilo misljeno tako: "...sem ful lustna in se lahko uredim v maksimalno bejbo, ampak ker ze imam tipa, se mi zato ni treba trudit in lahko hodim tudi manj urejena okrog, ker saj mi ni treba bit lepa za nekoga, ki me ze itak ima rad, za druge mi je pa vseeno..." Tako nekako recimo.
densy napisal/-a:ah verjetn za tipe ni en rajc ženska v trenirki
jullia_ napisal/-a:In trdim, da če je ženska že po naravi ful luštna, potem ni noben zločin, če se ne ureja nonstop v maksimalno bejbo.
Lara napisal/-a:Da ni ok, ce hodis okrog namazana z 2 dni starim make-upom in narastkom od 2 mesecev in okrusenim lakom za nohte in se in se. To pa je malo razlika od banaliziranja, da s(m)o take zenske nenehno pri nekom v obdelavi, da potem zgledamo kot zgledamo.