In delno se strinjam z Laro. Čista neumnost govort, da majo spedenane bejbe tipa sam zarada svojga videza, ostale, bl pouprečne, pa zarad pameti, razgledanosti in kar je tega.
Js sm živi dokaz, da se da posedovat use našteto
.
.
moj stil cotk, maskara, labela in že letimo na faks in vedn pade kakšen kompliment. tak, da ženska je lahko očarljiva tud v navadni trenirki. če je človek naravno simpatičen ne rabi nobenega uštimanja in nobenih ličil, kozmetičark in štiklc ter ne vem kaj še vse. 

Takšne ženske so za mene npr. skor zadnje, za ktere bi js osebno rekla da so mi ful fajn zrihtane.
In tu sem pac hotla poudarit samo, da bi bilo fajn, ce bi (nekateri) moski sli malo na visji nivo, kot pa dolocit neko zensko za hudo, samo zato, ker ima ne vem- velike prsi ali pa dolge noge. Ker je pa pol vse ostalo lahko zanic ali kako? Celi komplet mora bit, absolutno in se vedno zagovarjam to, da bi zenska naj zgledala najbolje, kot v danem trenutku pac lahko. Da ni ok, ce hodis okrog namazana z 2 dni starim make-upom in narastkom od 2 mesecev in okrusenim lakom za nohte in se in se. To pa je malo razlika od banaliziranja, da s(m)o take zenske nenehno pri nekom v obdelavi, da potem zgledamo kot zgledamo.anoyel napisal/-a:tud js se ne strinjam z julio. zase misli, da je huda bejba le, ko se dobro ustima. in, da se ji za faks in kofetke ne da ustimati.
Lara napisal/-a:^v bistvu je bilo misljeno tako: "...sem ful lustna in se lahko uredim v maksimalno bejbo, ampak ker ze imam tipa, se mi zato ni treba trudit in lahko hodim tudi manj urejena okrog, ker saj mi ni treba bit lepa za nekoga, ki me ze itak ima rad, za druge mi je pa vseeno..." Tako nekako recimo.
densy napisal/-a:ah verjetn za tipe ni en rajc ženska v trenirki
jullia_ napisal/-a:In trdim, da če je ženska že po naravi ful luštna, potem ni noben zločin, če se ne ureja nonstop v maksimalno bejbo.

Lara napisal/-a:Da ni ok, ce hodis okrog namazana z 2 dni starim make-upom in narastkom od 2 mesecev in okrusenim lakom za nohte in se in se. To pa je malo razlika od banaliziranja, da s(m)o take zenske nenehno pri nekom v obdelavi, da potem zgledamo kot zgledamo.
Mi je bolj sexy tist naravn look..

To jaz ze cel cas hocem izpostavit, da se je treba trudit, ga "zgledas", ne pa da se je treba pleskat z make-upom in bojnimi barvami, da bi bila huda
[/quote]