AMPAK psiholog in psihiater te lahko prepričata in ti pomagata uvideti zakaj se splača priplezat ven.
tale lahko mi je ušeč v tvojem stavku.do zdaj se je govorilo samo o tem, da ti pomagajo in ko sm omenila, pa da mogoče zaradi slabega znanja/čutov/brezbrižnosti, lahko strokovnjak naredi več škode kot koristi, se je usul cel plaz negativk na moj post.
Človek je nedefiniran "stroj" in se ga nikoli nikoli ne bo dalo do potankosti razložiti in prebrati.Še vedno se lahko ena oseba prej pozdravi recimo s kakšnim zanimivim hobijem, ki je lahko tudi precej zdravilen, kot pa s kemijo in strokovnjaki.
kot sm rekla že takrat je psihiater isto (ali katerikoli zdravnik) kot mehanik.če je slab, bo tudi rezultat slab.
Poleg tega pa sem že pisala o tem, da se mi zdi to preveč popularno zadnje čase, da se nekateri kar tako ker se samim sebi ne da ubadat s sabo, odločijo za psihiatra, za kemijske terapije in si zadevo še otežijo in podaljšajo.Ni pa nujno, da zlezejo na tak način ven iz tega v kar so se pahnili.
moj post je biu čist dobronamerno napisan, nobenemu nisem želela nič slabega povedat, kot ste to vzeli.Ok, določene besede bom spregledala, ker vem iz kakšnega razloga so napisane.
me pa zanima kaj ti definiraš pod velike psihične težave?zame so velike psihične težave tiste, za katere je dejansko zaradi samega fizičnega obolenja žiučevja, treba jest tablete in obiskovat temu primerne klinike.use ostalo se da rešit, če imaš zraven prave osebe, in če imaš voljo.namreč, škoda je časa ki ga nameniš stranskim učinkom tablet, medtem ko bi ga lahko preživel stokrat bolj kakovostno.
In razne jadebude, da zaradi propadlih ljubezni in pdoobnega obiskujejo psihiatre in jejo tablete se mi zdi res neumno.Zakaj?Ker srčne rane nobena kemija ne bo pozdravila, ampak samo čas.use preveč je tega v praksi.sej ne rečem, če pač kdo želi naj gre, ampak useeno, še vedno obstaja druga možnost.