Lubrikant/vlažilec
- _~**SaaŠii**~_
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
_~**SaaŠii**~_ napisal/-a:a to se namaže na njegvo stvarco al na mojo tamalo???probala sm enga pa sm dala na svojo tamalo pa me je full pekl..drgač pa nism uporablala..
Midva ga dava mal sm pa mal tja, pa včasih še mal okol, če preveč stidneva

Zdj ga že nekej časa nisva uporablala, ampak je pa fajn drgač

- _~**SaaŠii**~_
- Sramežljivka
*lilica* napisal/-a:_~**SaaŠii**~_ napisal/-a:a to se namaže na njegvo stvarco al na mojo tamalo???probala sm enga pa sm dala na svojo tamalo pa me je full pekl..drgač pa nism uporablala..
Midva ga dava mal sm pa mal tja, pa včasih še mal okol, če preveč stidneva![]()
To je cisto odvisno od tega, zakaj sploh uporabljas lubrikant. Recimo mene drazijo kondomi oz. imam tak obcutek suhosti ob njih na kozi - ne v noznici, zato namazeva kondom (vcasih) in zunanjost noznice, se pa poskusam nekako izogibati, ce ne ni nujno seveda, temu, da pride lubrikant direktno v noznico, ker po moje se bolj drazi zadeve tam doli ...
- _~**SaaŠii**~_
- Sramežljivka
MsN napisal/-a:*lilica* napisal/-a:_~**SaaŠii**~_ napisal/-a:a to se namaže na njegvo stvarco al na mojo tamalo???probala sm enga pa sm dala na svojo tamalo pa me je full pekl..drgač pa nism uporablala..
Midva ga dava mal sm pa mal tja, pa včasih še mal okol, če preveč stidneva![]()
To je cisto odvisno od tega, zakaj sploh uporabljas lubrikant. Recimo mene drazijo kondomi oz. imam tak obcutek suhosti ob njih na kozi - ne v noznici, zato namazeva kondom (vcasih) in zunanjost noznice, se pa poskusam nekako izogibati, ce ne ni nujno seveda, temu, da pride lubrikant direktno v noznico, ker po moje se bolj drazi zadeve tam doli ...
midva mava spolne odnose brez kondoma tko da nevem učasih je mau suha pa negre lih tok dobr pa zato bi probala..
Poskusi, ceprav jaz opazam, da je notranjost noznice vedno navlazena, med vzburjenostjo se toliko bolj, vecji problem je lahko zunanje spolovilo, kjer je koza ze itak ful obcutljiva in, ce tudi zunaj ni dovolj vlazno, lahko pece/boli ipd., zato je fajn imeti lubrikant, da je koza zunaj bolj fleksibilna, ce ze drugace ni.
MsN napisal/-a:Ah, predrag in prevelik glede na to, da ga lahko uporabljaš le 2 meseca po odprtju embalaže - midva imava modri durex play gel in, če ga imava več kot 2 meseca že odprtega postane tak grudast. Samo da zaslužijo
Mi2 mava tud tefa ta modrga od durexa..sam mi ni tok uredu k se ful kmal posuši oz. kmal izgubi un svoj efekt.
Ker je še kakšn dobr? Pa da ni predrag pa da je dobr.
Punchee napisal/-a:Mene zanima kolk pa daste nase lubrikanta? Sam par kaplc?
Odvisen kak lubrikant maš. Če imaš kvalitetnega je kapljica ali dve čist dovolj za enkrat. Se pa res splača kupit drag lubrikant, če ga že uporabljate, ker se med sexom ne posuši, ne rata lepljiv in že zelo majhna količina zadovoli.
Uporabljam pa samo lubrikante na silikonski osnovi, ker mam slabe izkušnje s tistimi na vodni osnovi.
Pa te "kvalitetne" (zame) se da dobit tudi po 20ml (5-6 evrov), imava ga pa za mesec ali več (odvisno od dejavnosti

Drugač si pa nabaviva kar 50-100ml in ga imava za dolgo časa, enga 20ml imam pa skos v torbici

Punchee napisal/-a:Mene zanima kolk pa daste nase lubrikanta? Sam par kaplc?
Mi2, ko uporabljava lubrikant se prej skor vedno igrava z nim. Meni je ušeč občutek, da je tko "sluzasto" in da tko "teče" gor in dol, da ga dam kr dosti gor na njegouga prjatlčka.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- LitTle biTch^^
- Sramežljivka
- Kraj: SomeWhere oweR the RainBow...
ŽuŽa napisal/-a: Ker je še kakšn dobr? Pa da ni predrag pa da je dobr.
Jst si v lekarni kupujem Ginekolgel. Ful je vredu, ker se res ne suši neki hitr oz. pospeši naravno vlaženje tko da je res ql

Sama ga drugače ful redko uporabljam...razen če morma kakega "na hitro" in nimava cajta za predigro...tkrt pride kr prav ja