Grrrrr mladiču sem pred dobro uro poslala msg, če mu una zadeva od zgoraj ni bila všeč, k ni nič komentiral, pa smrk smrk. Pa da igram monopoli z tamalimi froci. Halo to bi se mu MOGL zdet ful luškan, pa mi presneti mulec že več k eno uro ne odgovori (za pojasnilo: statistika pravi, da če ne odgovori v nasl 5ih minutah, ponavadi pol sploh ne odgovori, k msg prebere pa pozab na njega. Je pa praktično zlepljen s svojim telefonom)
Pri drugem mi gre na ku*ac, ker me včeraj ni pecal, tako kot bi me moral, pa ker me ni povabil k njemu dam, da bi jaz vsa ponosna rekla ne, pa se mal pustila prepričevati. Sej sem rekla, da pač nikoli več, k je bilo nazadnje res bedno, samo u never know hihi
Pri tretjem mi gre na živce, k me je mal preveč zasul z pozornostjo. Halo, včeri sva se spoznala. Chilllllllll
Pri četrtem mi gre na živce, da sem ga že zjutri vprašala, kaj kej dela danes, halo, mal sem se hotela dobiti z njim, k se je v ibr luštno družiti z njim, sej se je tut sam zjasnu, da mu je boljše, če sva sam kolega, valda, da bi on to predlagal, pa ne vem a ni dojel al kva je fora, k je napisal kaj dela ta trenutek, pa da nej se mam ful fino na družinskem kosilu.
Kok je kul bit samski