Ljubljenčki - psi

Vse o živalih.
Odgovori
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Densy ful dobre fotke :wink: sploh ta oranžen maček je tok fletkan... jest bi mela kuj še enga oranžnega al pa pepelnato sivga... pa črnga tut... mah kr vse bi mela k so tko fletni :wink:

Naš ma pa zdej neko obdobje razbijanja in kr skoči na pult al pa kam in pol kej dol porine... al pa zanč je kr keramičen svečnik prevrnu in ga mam prov na sumu, da to zato nardi, ker ve, da bo pol en prišel (recimo zjutrej, ko še spim).
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Moji sosedi so pred mescom kupili majhno labradorko. Tak leeeeepo! Pa so jo pred dnevi peljali k veterinarju, ker je bla čudna-in je ugotovil da ma tetanus (baje nekaj pojedla,ali pa jo je kaj piknilo), zdaj pa leži v garaži z infuzijo, pa baje da bolj malo verjetno da se bo izvlekla :cry: Zakaj to mene tak v krizo spravlja vedno? :cry:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Re: ljubljenčki

Neprebrana objava Napisal/-a BabySun »

tadejci napisal/-a:zanima, me katere živali imate doma, katere ste že imeli... in kako jim je ime ali jim je bilo? in katero žival si želite a jo ne morete trenutno imeti?

zdj mam doma psa, bernandinca..ime mu je RAMBO :D
pa mam mačkona, dolgodlaki je pa čisto bel..ime mu je CHARLIE :)

drgač sm pa včasih, k sm živela še v bloku mela hrčico..LILI sm ji dala ime :P ..
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

urszika pri kateremu veterinarju pa ste to bili?
Upam, da se muca zdej že vredu počut :wink:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Eno obvestilo...

Izgubljen kuža

V okolici pokopališča Žale (pri novi Cerkvi in na parkirišču) sem našla mladega psička zlatorumene barve. Ima ovratnico proti bolham. Danes je okoli 7:30 čakal pred cerkvijo Vseh Svetih na Žalah in po maši 8.15 krenil proti parkirišču, kjer ga je zadel avto. S psičkom je vse vredu, normalno hodi in ne šepa več, normalno je in pije in je živahen. Kdor ga pogreša naj pokliče 040-491-493. Imam že enega najdečka Mocija (na sliki je črn in večji) in ne morem imeti dveh, ker nimamo prostora.

Slikca 1

Slikca 2

Sicer pa sem bla včeraj na razstavi mačk in je blo fuuul lepih muck, sam mi jih je blo prou grozno gledat po tistih kletkah... :(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

iiii kok je srčk mali kuža :love: joj, kr mela bi ga, pa ga ne pogrešam jz pa tud met ga ne smem :( upam, da čimprej najdeš lastnika.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sej kužek ni pri meni, to obvestilo sem našla na enem drugem forumu. Je pa res srček, jaz bi ga šla kar crtat. :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

aja? no ja, srčkan je še vedno :D
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

a h vetu ga pa niso nč pelal, če ma majbe kkšne notranje poškodbe, če ga je avto zbiu? :?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja na to sem tudi jaz pomisnla, sam žal nič ne vem, ker sem to naključno našla na netu. Jaz upam da so ga in da je s kužkom vse okay. :(
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ja js tut upam, na kermu forumu si pa to našla?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Em...mislim, da sem našla na med.over.net, sam tam je blo prav tako posredovano obvestilo.

Zdej pa še eno vprašanje. Sicer sem neki podobnega že spraševala, ampak tokrat se gre za mladičke...Uglavnem, mi smo se odločli, da bomo vzeli dva mucka. A je bolš da vzamemo bratca in sestrco al dve sestrci oz. dva bratca?
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Tiavanna napisal/-a:Em...mislim, da sem našla na med.over.net, sam tam je blo prav tako posredovano obvestilo.

Zdej pa še eno vprašanje. Sicer sem neki podobnega že spraševala, ampak tokrat se gre za mladičke...Uglavnem, mi smo se odločli, da bomo vzeli dva mucka. A je bolš da vzamemo bratca in sestrco al dve sestrci oz. dva bratca?

Jst poznam eno, k je vzela bratca, ki sta mogla bit po dobre pol leta zaprta vsak v svojem cimru, ker se nista prebavljala sploh. Bratca in sestrico bi šlo, če ju boš dala kastrirat/sterilizirat takoj ko bo možno, za sestrici pa ne vem kko bi blo.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

Ja prav imaš!
Jaz imam pitbulko z ušesi(nekupiranimi) pa je taka lušna!
Veliko veselja z mladičkom želim!
Jaz bi tudi enega :D
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

iii, kok je srčkan :love:
tko kot satan, ti tud jz želim velik užitkov z njim :)
joj, jz bi tud kužka mela no :(
Odgovori