cute napisal/-a:rabim eno informacijo... Baje rabim za na pilates neko majhno mehko žogo...? Zanima ma premer, pribljižna cena in kje bi jo lahko kupila...
Mislim, da imajo v intersportu prou te pripomočke za pilates (žogo, trak, podlogo, itd.). Cena pa ne vem točn, nekje 10-15 evrov bi jst rekla, ne me pa za besedo držat
Mam doma tiste CD-je k so jih prodajal na Top Shopu,pa sm že doskrat delala,ampk ne več časa zapored.. Me sam zanima, če se mi sploh splača,oziroma kok velike spremembe lahko prčakujem?
Če delaš pravi pilates, se spotiš. Z mene teče po dobri vadbi.
Zanima me, če katero od vas med pilatesom pri sedečih položajih kaj boli v kolkih? Mene že od nekdaj zelo, tako zelo, da komaj nadaljujem, če sem predolgo v takem položaju pa ne vem od kod in zakaj. Mogoče je samo prehodno, ker nisem bog ve kako v formi?
Men se pa pilates zdi dolgočasn. Sm bla tud sam enkrat pa mi ni blo všeč. Mam rajš kako aerobiko oz. kej bolj energičnga, da res zašvicaš in na konc sam še dol padeš
Jaz se spomnim časov, ko sem delala pilates... Ko še nisem bila v formi, me je oblilo že po drugi vaji. Nisem bila zmantrana, nič mi ni bilo, le mokra sem bila že cela.
Joj, ženske pa da katera več ne vpraša, če se splača potruditi!?! Tudi sama imam sicer rada aerobiko, tek v naravi in na splošno bol aerobne vaje. Kljub temu sedaj že dva meseca 2-3krat tedensko hodim na pilates in...sama itak najbolj, a da tudi drugi opazijo razliko....se mi zdi pa res super!!! Dajmo, vsaj poskusite.....