Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

jerry444 napisal/-a:V glavnem baba pa mulce stare od 18-25 let s ceste odstranit pa bo takoj za več kot polovico manj nesreč :D

No ja, s tem se pa ne strinjam, k tudi tisti k znajo ful doro vozit pa majo 40let, so bli enkrat slabši vozniki.. pač vaja dela mojstra..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Pa take tipe k si ti, tud.

super_shine, čestitke :ja:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

jerry444 napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:joj jaz in moj diesel v avtošoli :D tko na počasi...prvo spustila do sredine sklopko, pa šele potem gas...ej to je bla spet rdeča, preden sm js speljala :D
doma pa imamo bencinca in mi je kr nekako bolj fajn...na hitro speljem...sej nevem, mogla bi vozit še 1x dizla (zdej k imam že občutek za speljevanje), da vidim, kako gre :D

Smešno,da rabiš več kot 10 sek.da spelješ pri semaforju,pa naj bo to bencinar ali dizelaš,če maš filing za sklopko in gas se da enakomerno speljat,edino kar je pri dizlu narobe je to,da nekoli slabše pospešuje,to je pa edina napaka,drugače pa ne vem,zakaj te dizel motor ovira pri speljevanju?

V glavnem baba pa mulce stare od 18-25 let s ceste odstranit pa bo takoj za več kot polovico manj nesreč :D

ne ne veš kaj je fora...na voznikov sedež sem se prvič usedla v avtošoli...in takrat pojma nism imela, kako se speljuje...tko da sem morala vse delat na počasi...in moj inštruktor me je učil: spusti sklopko, počaki da se malo premakneš, potem šele gas...in js sm tko delala :) in je rabilo kar nekaj časa, še posebej tam do nekje 10 ure vožnje...

sej sm tudi napisala, da zdej filing imam, in da če bi zdej še 1x vozila dizl, bi govorila drugače...100%...

tiste tvoje zadnje izjave pa raje ne bi komentirala :)
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

jagodka85 napisal/-a:Pa take tipe k si ti, tud.

super_shine, čestitke :ja:

Jaz sem v tisti kategoriji od 18-25,tako da se ti ni treba bat zame.Moram se pa pohvalit in potrkat na les,2 leti mam izpit in na avtu po več kot 10 000 km ni niti praske :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

super_shine - čestitam! Srečnica! Zdaj pa kar vozit...mater ti bo fajn.

Jaz pa imam v ponedeljek zjutraj drugič in upam da zadnjič. Uf!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

če ni niti praske in tolk pa tolk kilometrov še ne pomeni da si dobr voznik...

(a sem men sam zdi a so klele gor na forumu sami narcisoidni moški?)
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

brište to moderatorji,moja napaka
Zadnjič spremenil jerry444, dne 08. Maj. 2008 15:34, skupaj popravljeno 1 krat.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

A če bi bila pa praska pa en kup prometnih nesreč bi bil pa dober?Morda so pa dobri vozniki tisti,ki po avtocesti letijo 200 na uro,oz. dej ti somebody meni povej kaj je definicija dobrega voznika?
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Ona je najbrž misla, da če maš tolk km za sabo pač ne moreš rečit da si dober voznik, ker kao ne moreš sklepat po km. Tko kot če jih ma en sam 1000 rečt, da je pa zdej slab al kokrkol.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Vsak dan se kaj novega naučimo v prometu...

Danes bi tko enga južnjaka ej prjavla kako je on prehitevu ej...Pol sm mu pa lepo na obvoznici tako zaprla pot, da sva s tovornjakom vozila lepo v štric...zdej pa prehitevi :twisted:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

@jagodka85 & Bulma: hvalaa :bussi:
sm se šla že mal furat okol pa me ni nč strah, čeprou ni inštruktorčka zravn :D

Bulma, sej bo, sam mirno pa zbrano pa boš nrdila :wink: tut če smer fališ ni nč narobe (preizkušeno :) ) sam da pol greš lepo prou pa po predpisih.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^ne smeš se zmest v takih primerih...samo vozi dalje, kot da se ni nič zgodilo...
bomo držali pesti...

Tigi napisal/-a:Danes bi tko enga južnjaka ej prjavla kako je on prehitevu ej...Pol sm mu pa lepo na obvoznici tako zaprla pot, da sva s tovornjakom vozila lepo v štric...zdej pa prehitevi

kaj naj ti rečem :? res grozno smešno ej...pa pametno tudi...kao: ti meni, zato tudi js tebi vrnem?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst sm mela dons 19. in 20. uro, sm bla na avtocesti :) Najprej sm bla vsa presrana, k mi je rekla, da greva na avtocesto, pol sm pa prov uživala, k sm ga šopala 130. U glavnem, v tork mam društveno, pol me bo pa na glavno prjavla, ampak se ful dolg čaka, baje bom šele junija pršla na vrsto.

Drgač pa prov živ obup, ker debili so to na cestah :roll: Včer me je šu v naselju, kjer sm se pač vozila 50, avtobus poln otrok prehitevat, pred tem mi je pa čist za ritjo vozu, pa mi neki blendu. Fak, ker idiot :fight:

Pa dons se mi je pač v semaforju pržgala oranžna in sm se ustavla, ker sm mela še cajt, pa tud ištruktorca mi je rekla, da se morm obvezn ustavt ane in mi ena mula odzad neki pizdi, sm hotla it ven, pa jo it okol kepe enkrat užgat!!!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

MilkyWay napisal/-a:
Tigi napisal/-a:Danes bi tko enga južnjaka ej prjavla kako je on prehitevu ej...Pol sm mu pa lepo na obvoznici tako zaprla pot, da sva s tovornjakom vozila lepo v štric...zdej pa prehitevi

kaj naj ti rečem :? res grozno smešno ej...pa pametno tudi...kao: ti meni, zato tudi js tebi vrnem?

Če bi ona vozila za nekom, ki bi ji zaprl pot, bi tule brali malo drugačno verzijo. :wink:
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

jerry444 napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:joj jaz in moj diesel v avtošoli :D tko na počasi...prvo spustila do sredine sklopko, pa šele potem gas...ej to je bla spet rdeča, preden sm js speljala :D
doma pa imamo bencinca in mi je kr nekako bolj fajn...na hitro speljem...sej nevem, mogla bi vozit še 1x dizla (zdej k imam že občutek za speljevanje), da vidim, kako gre :D

Smešno,da rabiš več kot 10 sek.da spelješ pri semaforju,pa naj bo to bencinar ali dizelaš,če maš filing za sklopko in gas se da enakomerno speljat,edino kar je pri dizlu narobe je to,da nekoli slabše pospešuje,to je pa edina napaka,drugače pa ne vem,zakaj te dizel motor ovira pri speljevanju?

V glavnem baba pa mulce stare od 18-25 let s ceste odstranit pa bo takoj za več kot polovico manj nesreč :D

Hm...se ne bi strinjala, ker so to osebe, ki morda edine še vozijo po pravili, seveda se nadejo posamezniki, ki iztopajo tako pri mladih kot starejših osebah. Sicer pa res nevem kaj mate tok proti ženski za volanom. Mislim, da katera izmed žensk veliko bolj obvlada avto kot pa moški.

Pa še to, tisti ki leti po avtocesti 200km/h kvečjemu ne pričakuje veliko več od lifa, ker se lahko vsak čas ubije. :roll: Sploh pa neumna definicija, da je dober voznik tisti, ki upa po avtocesti 200km/h.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Zaklenjeno