Baa, jz pa za slovo še nič nimam prebrano.

Bom mogla počas začet, sam kaj k sm si zdej raj še neki za zraven za brat sposodila, kt pa da bi dejansko tist brala.
Drgač pa začnemo na prvi uri v letu 2007 s Pimlicom, ko tega predelamo začnemo pa še z drugo knjigco.
(tko da načeloma mam še 1mesec cajta da preberem)
Pri angli mamo mi vsi skupi pouk (ne delimo nič na višji/nižji nivo .. itak bo pomojem velika večina na višjem) .. Smo pa že lani LBIA predelal v nulo, najprej vsak act posebaj, pol smo mel vsak en govorni na to (en odnose, en familijo, ... 30 govornih, pr katerih se večina stvari tokrat ponovi, da nekak more dost v glavi ostat) .. Aja, pa film smo gledal 1x (sam jz sm bla sam na polovici filma v šoli), pa šli smo v MGL predstavo gledat.
Zdej berem The curious incident .. Smo pa že začel neki z njegovo obravnavo (neke liste z vprašanji nam nosi pa mormo podrobnosti poiskat v knjigi, pa tko .. uno, kar je dobr, če si zapomniš .. pa mal smo debatiral o glavnih temah pa tko) .. Pa mel že en govorni nastop, zdej v decembru bomo vse teme iz knjige z govornimi pokril, pol mamo pa verjetn na začetku 2007 še predelavo knjige tko all together.
Pa neki zdej zraven še uno poezijo k pride na usten v poštev predelujemo .. Smo shakespearja še enkrat šli čez, čeprav smo že lani neki to neki predelal.
Mene tut mal mata skrbi .. K naš prfoks ma drgač matematične razrede, pa pol avtomatično vseskp mal na višjem nivoju dela .. In k jz sproti bl en delam nič, mam filing k da sem totalen imbecil za to matematiko .. Tko da višjega nivoja si pomojem nam upala vzet. Me je že za osnovnega strah, čeprav me vsi prepričujejo, da je itak tok uizi, da je že prou smešn.
Ma sej naslednji teden začnemo še mal te stare maturitetne pole pregledovat .. Pa bom vidla.
Mal me je še za dojčo strah, k ne delam sprot tok k bi mogla. Ampak sej .. bo že.
Upam.