Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Bulma napisal/-a:Haha-saj vem :D Kakšen 0,3 mi pa ne bi pomagal, ker bi premalo mi to bilo. Muzika? Med vožnjo, al pred? :P Ker mi je med vožnjo ne smemo met. To sem se že hitro na začetku pozanimala, ker mene to tudi koncentrira.

ne, ne pred. al pa k boš mela uno uro pred vožno pros inštruktorja č lohk mal zvrtiš. aya, pa men je zelen čaj pomagal. sam živčna sm bla še vseen. sm čz naselje tko v izi 40 pelala :( ja, sam kaj, bolš to k d bi pa prehitr. k pr men č sm živčna je sam to dvoje možn. ni sredne varjante
metla111
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a metla111 »

Js sem se tut zlo bala te vožne, še posebi pol k sem ta drugič delala...men je tut ena prjatlca svetvala persen in sem ga tut uzela, obakrat, ko sem imela glavno, pol sem sla pa enkat brat in piše da ni priporočljivo jemat persena nevem točn kok ur pred vožno ali opravljanjem stroja, tko da.....

Reč inštruktorju, če se lah čim več pogovarja z uni uzadi, k js sm obakrat mela tako tišino, da je blo groza, ampak je šlo....sej pol k bo enkat za tabo bos vidla da niti ni blo tako hudo, sam probi se cimbolj sprostit, čeprav vem, da je težko..
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

ja tišina pomen to d je pred tabo neki tazga d lohk zafrknš. men je inštruktor povedu d č se bosta pogovarjala bo čist ql, nč posebnga, čim bo pa tišina nj ful pazm k zna bit zanka... in je blo res tko. pros svojga inštruktorja nj se pogovarjata, res se boš bolš počutla
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Ok. Bom probala. Fuck me je strah. Zdaj sem malo pozabila čez te proste dni, danes me pa spet panika ma. Jutri se javim kakor hitro bo možno. Upam, da zvozim na poligonu...
Is sex dirty? Only if it’s done right.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

somebody napisal/-a:ja tišina pomen to d je pred tabo neki tazga d lohk zafrknš. men je inštruktor povedu d č se bosta pogovarjala bo čist ql, nč posebnga, čim bo pa tišina nj ful pazm k zna bit zanka... in je blo res tko. pros svojga inštruktorja nj se pogovarjata, res se boš bolš počutla

Js bi pa na trenutke rajš vidla, da moj "predragi" inštruktor sploh ne bi govoru. Ker k sm mela ta drugič glavno, sm narobe zavila (gužva je bla in se ni vidl talnih oznak in sm se postavla za zavijanje desno, čeprov bi mogla it naravnost in k sm to opazla, nism mela druge možnosti, kt da zavijem desno-pa to sploh ni bla napaka; mi je inštruktor že prej povedu, da to ni nč narobe, če se mi kj tazga zgodi, da naj pač zavijem tja, kamor sm se postavla) in je bla pol tm gužva in moj inštruktor reče uni ženski: "A ni smotan, da tkole padeš u gužvo, pa še čist za brez veze?" Mislm butl, k bi ga najrajš počla. :x
Pol naslednič mi je pa zabremzu in sm pač vedla, da je konc, pa sm bla valda že zarad tega čist slabe vole, pol mi pa še on začne govort, kaj sm narobe nardila (medtem, k sm js še vozila :!: ). Ne vem no, a to sploh lahko inštruktor začne kr govort napake, k ti še voziš?
Po tistem sm zamenjala inštruktorja (ker sm zamenjala tut kraj, kjer sm delala izpit) in vesela sm, da sm to naredla.

Če pa maš vredu inštruktorja, pa verjamem, da ti pomaga, če se on pogovarja z unim iz komisije. Pol un tut hitrej spregleda kkšno napakico. :wink:
Uporabniški avatar
kocka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kocka »

Priporočala bi še, da se na koncu, ko komisija komentira vožnjo, zavzameš zase. Pač, se poskušaš čim lepše z njim pogovarjat o tem, kako si odreagirala v določenih trenutkih. Včasih si on kakšno tvoje dejanje mal drugače predstavlja...

Moj primer:
1. glavna vožnja: obračanje na neprimernem mestu
en dan prej, mi je inštruktor reku, nj tm obrnem. pa je blo narobe. kasneje sem izvedela, da bi v primeru zagovora, naredila.
2. glavna vožnja: najprej me je nekdo izsilu. obstala sem na sredini križišča, malce nerodno. a sem dobro odreagirala, ker bi drugače počlo. Potem sem nekoga skoraj izsilila, ker je bilo to križišče brez semaforjev, na prednostni cesti pa ves čas promet. in sem vskočila. in še tretja "napaka": na naslednjem prometnem brezsemaforskem križišču sem zamudila priložnost.
potem mi je rekel, da je zelo neumno, da najprej skorajda izsilim, potem pa predolgo čakam. In sem se zagovarjala, da nisem hortela ponoviti napake... v plus mi je štel dobro reakcijo, ko me je nekdo izsilil.. in ko sem bila že vdana v to, da se bom morala prijaviti še tretjič, mi je čestital za opravljen izpit :)

aja, inštruktor pa se ni niti enkrat potegnil zame.. vedno je bil tiho. :?

sedaj mam pa skoraj pol leta izpit :juhuhu in svoj avto :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

...
Zadnjič spremenil kikyca, dne 31. Mar. 2011 0:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Ti tudi delaš v MS? :D Daj,kul. Kdaj pa imaš? Ne mi rečti da tudi ob osmih? Eh...jaz sem nepripravljena glede poligona. Vsaj mislim. Ker mi je na začetku kar dobro šlo na njem, zdaj proti koncu pa adijo. Upam, da dobim kakšnega fajn, pa da me ne bo na koncu full gnjavil :D

Vso srečo tudi tebi!!!
Btw-te je kaj strah? Jaz sem cela adijo danes. Upam, da se bom vsaj naspala. Samo valda bom še sanjala ta poligon...
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Ja strah me je ko psa... sicer zdaj še ne razmišljam tolko o tem, zjutraj me bo panika. Jaz mam komaj ob 1h izpitno, tak da ti kr zavidam ker se boš prej rešla, ko še bom jaz živčkala. Dans pa tak spat ne bom mogla. Hja men tale slalom nazaj kr dela probleme, tak da poligona me je full strah ker po mojem me bo kr tam že vrgo. Nwm no, sm kar pesimistična ker mislim da sn še nepripravljena na izpitno. Vso srečo nama... :roll: :)
Yada, yada, yada...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst se tud mal oglašam v tej temi.

Jutr mam 15. in 16. uro šele, ker so bli prazniki, še prej sm bla pa bolna in tud nism nč furala zdele 14 dni :? Mam filing, da sm vse pozabla, pa še ko sem u zadnjo furala, je bla inštruktorca ful živčna in po sm bla še jst :evil: Kr naenkrat se je zmisnla, da dam premal gasa, ko speljujem, da se mor že prej slišat in je v Kranju na enmu križišču navalila, da morm drgač spelat...in mi je 4x zaporedoma avto crknu! Inštruktorca pa že vsa živčna, pa tečna, da sm jo že skor jst napizdila :evil: ! Ker jst sm se tko učila speljevat, da dodam gas, ko mi sklopka prime in zdj to kr naenkrat ni uredu :? Zdj bi pa ona rada, da jst že prej dam gas in to mi sploh ne gre skupi, ker sm čist drgač navajena. Kako so pa vas učil speljevat???

Aja pa držim pesti za vaju, Bulma in kikyca :wink:
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Mene so učil, da se da gas že prej, preden sklopka prime. Ne vem, zakaj te je prej tko učila, sam pr kšnem bencinarju bi znal bit problem, če ne bi že prej dala gasa.
Kaj pa k avto zalavfaš? A so te učil, da takrat kj na gas tiščiš? K js nikol nism in zdj kr od enkrat (no, u bistvu od kar je biv na popravilu zarad ene druge zadeve) men užge, pa pol crkne. In mi je uspel pržgat avto šele po parih poskusih. In se men to ene parkrat zgodi in js valda že cela panična, pa mi pol mami pove, da kao pr starih avtih si mogu zmeri še gas tiščat zravn, k si užigal avto. In zdj res čist lepo zalavfa. Ne vem, zakaj mi ni tega že inštruktor povedu, pa me tko nauču.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Jst vozm dizlarja, tko da mi čist lepo spele, k spuščam sklopko in k čutm, da prime, dam gas. Ne vem, kva bi zdj rada od mene...no ubistvu vem, da bi ful hitrej, oz. dinamično speljevala. Ampak jst sploh ne poštekam zdj tega sistema, dej, če mi je 4x avto crknu :roll: Ko ga pa užgem, pa sam sklopko stisnem in to je to, čist lepo užge.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Ja ne vem, če ti gre dobr tko, kokr si se prej naučila, pol pomoje ni nč narobe. Sam pomoje je zate bolš, da se naučiš bl praviln speljevat, da boš lahko spelala s katerimkoli avtom. Mi pa ni jasn, zakaj te ni pol že prej prov naučila. :gruebel:
Ker ti čist vrjamem, da te je s tem zdj sam zmedla. Ti naslednjič kr tko speljuj, kokr znaš, če ti bo pa zamorila, ji pa reč, če ti lahko mal bl razloži pa pokaže, ker ne veš, kako točn ona to misl.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja sj, mene zdj to mede, ker sm se na drgačn način naučila speljevat, ona bi pa zdj rada, da jst ful unu na hitrco speljem. Tko kokr pa jst delam, pa res ni ful na hitrco ane. Če bi me takoj navadla, tko kokr je treba, ne bi blo panike. Če me bo še tole zajbaval, ji bom kr rekla, da greva spet za pol urce na poligon, da se naučim tko speljevat, briga me, sj jst plačujem, ne ona.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

lj, jst sm mela tud take probleme. sj jih mam še zdj včas. pomoje narobe sam to d prehitr spustiš sklopko. če ti ona reče na hitr spel, si ti kr lepo cajt vzem, pa je. sj to ni napaka. pa sj vidš kdaj bo zelena pa kdaj boš spelala in že tik pred tem spust sklopko do te mere d je tik pred tem d "zagrab". sj bo. k boš mela svoj avto se boš vse še enkrat učila :P
Zaklenjeno