Priporočala bi še, da se na koncu, ko komisija komentira vožnjo, zavzameš zase. Pač, se poskušaš čim lepše z njim pogovarjat o tem, kako si odreagirala v določenih trenutkih. Včasih si on kakšno tvoje dejanje mal drugače predstavlja...
Moj primer:
1. glavna vožnja: obračanje na neprimernem mestu
en dan prej, mi je inštruktor reku, nj tm obrnem. pa je blo narobe. kasneje sem izvedela, da bi v primeru zagovora, naredila.
2. glavna vožnja: najprej me je nekdo izsilu. obstala sem na sredini križišča, malce nerodno. a sem dobro odreagirala, ker bi drugače počlo. Potem sem nekoga skoraj izsilila, ker je bilo to križišče brez semaforjev, na prednostni cesti pa ves čas promet. in sem vskočila. in še tretja "napaka": na naslednjem prometnem brezsemaforskem križišču sem zamudila priložnost.
potem mi je rekel, da je zelo neumno, da najprej skorajda izsilim, potem pa predolgo čakam. In sem se zagovarjala, da nisem hortela ponoviti napake... v plus mi je štel dobro reakcijo, ko me je nekdo izsilil.. in ko sem bila že vdana v to, da se bom morala prijaviti še tretjič, mi je čestital za opravljen izpit

aja, inštruktor pa se ni niti enkrat potegnil zame.. vedno je bil tiho.
sedaj mam pa skoraj pol leta izpit :juhuhu in svoj avto