Priznam da..#17
- so Tabuji včeraj poskrbeli za res noro dobro vzdušje (Tina je carica)
- sem se spet malo sprostila in tako vsaj za par ur nisem mislila o njem
- sem pa zato zjutraj bila depresivna
- spet sem lena in celi dan poležavam
- da mi ne gre odpret foruma na računalniku in trenutno pišem preko telefona ( to se mi večkrat dogaja)
- sem se spet malo sprostila in tako vsaj za par ur nisem mislila o njem
- sem pa zato zjutraj bila depresivna
- spet sem lena in celi dan poležavam
- da mi ne gre odpret foruma na računalniku in trenutno pišem preko telefona ( to se mi večkrat dogaja)
-
- Cosmopsiho
- ne morem verjeti, kako med nekaterimi ljudmi pride do takšne strasti in iskric, že samo, če se gledata in pogovarjata
(poleg njega se mi je to zgodilo samo še pri enem bivšem, pa še tam ni bilo take močne energije)
- mi je spet zmešal glavo in mi jo napolnil s sranjem o tem, kako me nikoli ni zares pozabil in da sem nekaj najboljšega, kar se mu je zgodilo v življenju (sicer upam, da ni še eno navadno sranje, a rabim čas in dejanja, da mu bom lahko verjela)
- čeprav se sliši kot še ena puhlica, je na njem nekaj, zaradi česar mu do neke mere verjamem
- je zanimivo, kako nas življenje vedno znova preseneti in nas združi, čeprav usodi ne pripisujem velikega pomena
- upam, da bo kaj iz tega ...
- če ne bo, sem pripravljena na celibat.

- mi je spet zmešal glavo in mi jo napolnil s sranjem o tem, kako me nikoli ni zares pozabil in da sem nekaj najboljšega, kar se mu je zgodilo v življenju (sicer upam, da ni še eno navadno sranje, a rabim čas in dejanja, da mu bom lahko verjela)
- čeprav se sliši kot še ena puhlica, je na njem nekaj, zaradi česar mu do neke mere verjamem
- je zanimivo, kako nas življenje vedno znova preseneti in nas združi, čeprav usodi ne pripisujem velikega pomena
- upam, da bo kaj iz tega ...
- če ne bo, sem pripravljena na celibat.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 28. Apr. 2012 21:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
a je zaseden?
Taki s tečnimi babami doma imajo ponavadi te prebliske, da jim je tista "prepovedana", ki jim je mal glavo zmešala in so se v njo zacopal, neki najboljšega, kar se jim je v življenju zgodil. Dokler se bo treba skrivat in bosta skupne trenutke koristla samo za izkazovanje strasti in ljubezni, je res najboljša ja
Taki s tečnimi babami doma imajo ponavadi te prebliske, da jim je tista "prepovedana", ki jim je mal glavo zmešala in so se v njo zacopal, neki najboljšega, kar se jim je v življenju zgodil. Dokler se bo treba skrivat in bosta skupne trenutke koristla samo za izkazovanje strasti in ljubezni, je res najboljša ja

- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- Da sem očitno izbrala naslednji dopust. Sam mal mi je žal za fanta, ker si verjetno ne bo mogel vzeti cel mesec fraj. Jbg, bom pa pač sama mal podaljšala.
- Da sem na zemljevid v Slikarju ko mali otrok narisala rdeče in oranžne pike, ki označujejo kraje, ki jih je treba videt in tiste, ki jih bi mogoče šla pogledat, če bo čas. Pa še karta me bo prišla 200€ manj, kot sem računala, če se le ne obotavljam preveč.
- Matr ej, kam jaz rinem
- Da mi gre ena cimra ful na k***c, sam ne vem katera. Nekdo uporablja MOJE milo za roke. Sem že takoj posumila, zato sem ga nastavila tako, da sem točno do milimetra vedela, kako je bil in bi vedela, če bi bil malo drugače, ker bi ga nekdo uporabil (sej vem, da sem tud js mal čudna...). In evo. Ej sej še nikol nisem živela v stanovanju, kjer bi se vse tak strogo delilo in bi vsak imel čisto vsako pizdarijo, vključno z WC papirjem, zase. Ponavadi smo mel zmenjen, da je bil pač vsakič en na vrsti, da kupi. Tu pa ne, kar mi je kr neki. Ampak tak majo zmenjen, sam ne bom pol js delila z drugimi svojega mila
Kup si svojega bitch. In zdej ga ne morem met priročno na umivalniku, ampak ga moram vsakič iz svoje police vzet. Svašta.
- Da sem na zemljevid v Slikarju ko mali otrok narisala rdeče in oranžne pike, ki označujejo kraje, ki jih je treba videt in tiste, ki jih bi mogoče šla pogledat, če bo čas. Pa še karta me bo prišla 200€ manj, kot sem računala, če se le ne obotavljam preveč.
- Matr ej, kam jaz rinem

- Da mi gre ena cimra ful na k***c, sam ne vem katera. Nekdo uporablja MOJE milo za roke. Sem že takoj posumila, zato sem ga nastavila tako, da sem točno do milimetra vedela, kako je bil in bi vedela, če bi bil malo drugače, ker bi ga nekdo uporabil (sej vem, da sem tud js mal čudna...). In evo. Ej sej še nikol nisem živela v stanovanju, kjer bi se vse tak strogo delilo in bi vsak imel čisto vsako pizdarijo, vključno z WC papirjem, zase. Ponavadi smo mel zmenjen, da je bil pač vsakič en na vrsti, da kupi. Tu pa ne, kar mi je kr neki. Ampak tak majo zmenjen, sam ne bom pol js delila z drugimi svojega mila

- ^^ vem, kako to je. men gre pa pri cimrih to na živce da noben nikoli ne pospravi za sabo, pol majo pa kr ene ideje o skupnem pospravljanju... in jim ni čist nč prov k sm se uprla in rekla da za drugimi pa ne bom pospravljala (gre se za drobtine na mizi, razlite in zasušene marmelade/sokove v hladilniku, na štedilniku, plesniv kruh po omarah. v bistvu mi je čist vseen kaka svinjarija je tu, ker grem naslednji mesec itak ven.
- ^^ glede na to, da grem ven, moram si poiskat novo sobo za drugo leto. me je groza kake najemnine eni dajejo
prav izkoriščanje...
- ^^ upam da bom vsaj na kake normalne cimre naletela
- da sem en mesec in pol načrtovala kako bom napisala eno prošnjo. danes sem se končno brcnila v rit in jo spravla skup in poslala.
- da sem danes naredila kar nekaj stvari, ki bi jih mogla že veliko prej
- sem ugotovila da imam ful mal časa do izpita
moj koledar za naslednja dva tedna čisto zapolnjen z dejavnostmi/obveznostmi
- da imam jutri en dost pomemben razgovor
- da ne morem na krvodajalsko (spet!) ker sem staknila virozo
- se grem spravt učit...
- ^^ glede na to, da grem ven, moram si poiskat novo sobo za drugo leto. me je groza kake najemnine eni dajejo

- ^^ upam da bom vsaj na kake normalne cimre naletela
- da sem en mesec in pol načrtovala kako bom napisala eno prošnjo. danes sem se končno brcnila v rit in jo spravla skup in poslala.
- da sem danes naredila kar nekaj stvari, ki bi jih mogla že veliko prej
- sem ugotovila da imam ful mal časa do izpita

- da imam jutri en dost pomemben razgovor
- da ne morem na krvodajalsko (spet!) ker sem staknila virozo
- se grem spravt učit...
-
- Cosmopsiho
- da sem na tole naletela in men moški in lepotna tekmovanja res ne grejo skupi... kak ded gre v lepoti/videzu tekmovat?? Že pri ženskah mi je miss en tak plehek naziv, ampak ok. Da bi pa nekemu moškemu blo do naziva mister slovenije, pa to mu pri men vso moškost zbije.
-
- Cosmopsiho
- Tearjerker
- Cosmopsiho
- tudi meni gre matura, profesorji, šola in vse že pošteno na živce
- če nebi bilo omejitve bi mi bilo vseeno za vse ocene, ki še jih moram pridobit
- res ne vem od kje se je nabralo tistih 41, ki jih je preveč, če pa vem samo za enega, da se je vpisal na to
- še vedno vztrajam pri njem in še vedno imam upanje, da bo spet po starem
- zdaj pa res napišem še do konca poročilo potem pa spat, ker jutri niti do Pohorja ne bom prišla, kaj še le na Pohorje

- če nebi bilo omejitve bi mi bilo vseeno za vse ocene, ki še jih moram pridobit
- res ne vem od kje se je nabralo tistih 41, ki jih je preveč, če pa vem samo za enega, da se je vpisal na to
- še vedno vztrajam pri njem in še vedno imam upanje, da bo spet po starem
- zdaj pa res napišem še do konca poročilo potem pa spat, ker jutri niti do Pohorja ne bom prišla, kaj še le na Pohorje

Priznam, da
* je za mano res super duper fantastičen vikend
Imeli smo se res kul, activity je zakon, kr ene igrice, za katere nevem imena tudi, študenti naše smeri smo pa itak dbest!
Spoznala sem res kul folk, mi je kr malo žal, da letos zaključujem svoje študentsko življenje (OMG, že??!!)
* nimam pojma, zakaj nisem že kdaj prej šla na kak vikend. Sicer do bili do zdaj šele 3je, ampak ok
Sem v veselem pričakovanju piknika, tle bo tud n o r o!
* sem na temu vikendu spoznala, kak slabo poznam našo malo domovino. Letos poleti spoznavam Slovenijo
* mi je tale odklop ful pasal, da sem bila stran od svojega dečkota, saj sem le tako resnično spoznala, koliko mi pomeni. Definitivno me noro privlači, ker ni priden dečko v vseh pogledih. I like bad boys
* wooooohoooooo... sem že mislila, da bom prej magisterij napisala, kot doživela podelitev diplome, ampak tudi čudeži se dogajajo in ŽE v začetku junija (skoraj eno leto po zagovoru diplome) imamo svečano podelitev diplome!
* mi je v enem tednu uspelo pogledat prve 3 dele Ameriške pite. No, zdj grem lahko v kino pogledat Reunion
* moram it pod tuš. Pa lase umit. Pa nohte nalakirat. Pa posteljnino preoblečt. Pa ker je danes torek, me je mati poslala še v trgovino (Meerkatooor, najbolši soseeed). Pa narest stran v wordpressu. Pa napisat eno poročilo. Pa pregledat nekaj nadaljevank. poleg vsega, se moram pa dans res še naspat
. Hmm.. s čim začet? 
* je za mano res super duper fantastičen vikend

* nimam pojma, zakaj nisem že kdaj prej šla na kak vikend. Sicer do bili do zdaj šele 3je, ampak ok

* sem na temu vikendu spoznala, kak slabo poznam našo malo domovino. Letos poleti spoznavam Slovenijo

* mi je tale odklop ful pasal, da sem bila stran od svojega dečkota, saj sem le tako resnično spoznala, koliko mi pomeni. Definitivno me noro privlači, ker ni priden dečko v vseh pogledih. I like bad boys

* wooooohoooooo... sem že mislila, da bom prej magisterij napisala, kot doživela podelitev diplome, ampak tudi čudeži se dogajajo in ŽE v začetku junija (skoraj eno leto po zagovoru diplome) imamo svečano podelitev diplome!
* mi je v enem tednu uspelo pogledat prve 3 dele Ameriške pite. No, zdj grem lahko v kino pogledat Reunion

* moram it pod tuš. Pa lase umit. Pa nohte nalakirat. Pa posteljnino preoblečt. Pa ker je danes torek, me je mati poslala še v trgovino (Meerkatooor, najbolši soseeed). Pa narest stran v wordpressu. Pa napisat eno poročilo. Pa pregledat nekaj nadaljevank. poleg vsega, se moram pa dans res še naspat

Zadnjič spremenil Shimmie_, dne 17. Apr. 2012 17:24, skupaj popravljeno 1 krat.