Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Boli :cry: Spet. U men je tok jeze in prezira do njega, da mi je kr slabo. Nikol (pa nej žvela 150 let) mi ne bo jasno, kako so ljudje lahko tko zlo pokvarjeni, brez kančka sočutja, spoštovanja, tko zlo... ogabni :wall:

In js sm mu pustila, da je delu z mano kar je hotu, kr sm mu hotla ustrešt, hotla sm da bi ratal, naiuno verjela, da bo enkrat drugač, da ma umes pač slabe dneve... Stoično prenašala use njegove surle za prazn nč, njegovo ignoranco iz čistga miru, njegou dotik, k je hotu sex... čeprou me je bolel, čeprou sm vedla, da bo zmer hujš, da si ne zaslužm tacga mučenja.

Vedno tm k me je rabu, vedno sočustvovala z njim, bla na njegovi strani, pomagala kakor sm vedla in znala... nism prčakvala ničesar u zameno, razn to, da me spoštuje in je iskren z mano. Pa mi tut tega ni mogu dat.

Vem, da sm loh srečna, k je konc, vem, da se mu ne bi u enem samem trenutku pustit, use to vem... Sam trenutno boli. K se sam spomnem, da je blo use eno samo izkoriščanje, nadomeščanje biuše, potešitev potrebe po sexu... čusteu pa nikjer več, če so sploh kdaj bla. Zakaj je mogu to počet? Zakaj ni biu iskren? Zakaj...? :cry:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Aloha.. :bussi:

Moraš neki slabega zgubit, da lahko boljše pride do tebe. :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hvala, purple_rain... :bussi:

Zdej je pa res že skrajni čas, da pride neki boljšga... nekdo bolši. Predusm človeški in s pravim srcem, ne kamnitim. :( Tok je tega, kar bi rada dala in delila z nekom, pa mi kr ni usojen.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

jaz mislem, da so tale boleča razhajanja posledica današnje slabo usmerjene družbe. V glavo nam vcepljajo napačno percepcijo ljubezni. Idealizirajo neko popolno ljubezen, ki jo imamo potem vsi v glavi in oh ti šment v realnosti to ne obstaja. In potem smo vsi po vrsti razočarani. Oh, kaj se je pa men zgodilo. Boga jaz. Po moje še noben ni tako trpel, kot trpim jaz.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Anona... če je slučajno name letel...

Js sm u mlajših letih na velko sanjarla o eni nadnarauno lepi zvezi s prou tko najlepšim in najbolšim tipom (mišleno vizualno in karakterno)... K sm spoznala pruga, pa drucga in tko naprej, sm ugotovila, da sm si zastaula previsoke cilje in kriterije. Pa sm jih znižala. Mal pa še mal pa še mal. In to je šlo tok daleč, da zdej ustrajam u zvezah, kjer ne da ni idealou, pa neke praulične ljubezni, tle ni (z druge strani) enga osnovnga spoštovanja do sočloveka, ni pristnih čusteu, use je navidezno, da mislš da je, pa čutš da ni. :(

Še predobr mi je jasno, da popounosti ni, da so filmi neki drucga kt naša resnična žiulenja... In ne iščem tega. Je pa preveč, če si želim spoštljiu odnos, prijazno besedo, pristna čustva, iskrenost in to, da mi reče da me ma rad?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Huh Aloha, že nekej asa spremljam vse te tvoje poste, pa se samo še čudim kako si lahko sploh tko dolg vztrajala še....sej verjamem da je težko, verjetno, oziroma skor stoproentno bi tud jst akala do tistga zares zadnjega momenta....
je pa pomojem boljše da ti je z njegovim glupim obnašanjem odprl oči in da se zavedaš kakšen je bil do tebe, da potem na podlagi tega ne boli tolko...je pa res, lahko da še hujše ko izveš da si nekomu ki ti je pomenil vse, ti pomenil nič...
sicer pa besede gor ali dol, če prinese kakšne izboljšave kaj, je to edino čas in čisto nič drugega....
jst upam, da boš šla lahko skoz čimanj boleče....
če pa rabš kakšen ženski pogovor me pa lahko kontaktiraš na zs :D pa kakšno rečeva na račun naših slabših polovic :D
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Težko je prebolet nekoga, ki ti velik pomeni :(
Uglavnem, izbriši ga iz svojga življenja... vsakršen kontakt, pejt vn u lajf, spoznavaj nove ljudi... boš vidla d se bo obrestovalo! Kolegica je isto naredla in ji je uspel... no še zmerej se spomne kdaj nanj, samo zdej si je našla nekoga, ki si jo res zasluži :zustimm: :D
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

men pa še vedno ni uspel :( prve dni je blo itaq najhujš.sploh nism mogla k seb pridt, nism se mogla sprjaznt da je konc vsega lepga. :? :( zdj je že 4mesce k sva nehala :( in še vedno upam, da me bo poklicu pa reku da mu je žou za vse in da bi začela še 1x. vem da bom spet razočarana k preveč na to upam :( nikol si nism mislna, da se bom kdaj v enem mescu took navezala na enga tipa.na novga tipa pa tut nism prpravlena, k ne bi zdržala :(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

uff, kok me žalosti, k je spet tok punc, k vam je hudo zarad ljubezni :(
ampak jst res ne vem, zakaj je ljubezn taka... zakaj so ljudje taki...
no, pa sj ni važno, jst vam želim, da se čimprej poberete in greste naprej z mislijo, da vas nekje čaka nekdo, ki vas bo resnično vreden :bussi:
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Jest mislm da se morš samo zamotit-beri greš vn s puncam, delaš tisto kar prej nisi utegnil/a..pol pa kr pride od enkrat nov, ki te je bolj vreden.

Drgač pa mislm da ne pozabš nikol, še zmeri se skriva njeke v podzavesti in vsake toliko časa pomislš nanj..tko da punce kr pogumno vn žurat pa bo koj bolš :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:cry: psihično čist out :/
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

~NIA~ napisal/-a::cry: psihično čist out :/

am, nehala? :bussi:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*purple* napisal/-a:Huh Aloha, že nekej asa spremljam vse te tvoje poste, pa se samo še čudim kako si lahko sploh tko dolg vztrajala še....sej verjamem da je težko, verjetno, oziroma skor stoproentno bi tud jst akala do tistga zares zadnjega momenta....

Ehja, jz jo pa razumem.. Slika
Sem bla na podobnem..in ja, pač je težko kar naenkrat "pretrgat" vse vezi in odkorakat stran..ljudje smo pač taki, upamo do zadnjega na kaj boljšega..in šele ko človek sam dojame in vidi, da je boljš za vse tko..nardi ta korak.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

sej ne morm verjet d bom to napisala ampak...

use se zgodi z razlogom...use za neki dobr verjetno ... :roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

se strinjam s purple_rain... more nardit tist kliik v glavi, ker drugač človk ne more naprej... sj vidm pr seb, kk je blo in kk je vedno, ko se kej tazga zgodi... pač rabm ogroooomn časa (no ja, odvisn zakaj se gre :D ), da pozabm oz. prebolim...
kafrca, tud s tabo se strinjam, čeprou jst tega zase ne upoštevam... vsem drugim pa to pravim :D
Zaklenjeno