http://24ur.com/bb/bb_article.php?article_id=3095864
iii, kok je vesel

sportivo_06 napisal/-a:BELLA je napislal:˝a hecanje 24ur na dan pa smeh pa ni zanimiu al kaj?˝
hecanje in smeh 24ur na dan NI REAL LIFE ...
če sem čist iskren bi morali našemu obisku v hišo BB pripeljati eno Cipo...in bi bla gledanost 100% rekordna. sej veš nasprotja se privlačijo![]()
pomisl kako pogosto vidiš ljudi k se kregajo, doma, v šoli, na cesti??
verjetno 10x pogosteje kot pa v BB hiši.
zato pa se Big Brother imenuje resničnostni šov...
ker kao vnaša elemente iz resničnega lajfa: sex? JA. striptiz? JA. prepiri? JA.
24 ur na dan hecanja in smeha??? mogoče pri Janku in Metki al pa pri Mojci Pokraculji.
pa preberi še 1x al pa 2x al pa 3x al pa 20x pa boš mogoče dojela.
*Sparks* napisal/-a:Men je pa tole že res čist podn! Da 9 bebcev takole blamira našo državo. Pro Plus pa 10, ki vse to mirno zraven gleda in NIČ ne naredi.
Turistična zveza Slovenije nej po končanem BB povabi Brucea nazaj v Slo na eno deluxe popotovanje po državi, nej mu pokaže sneg in ostalih dva miljona normalnih ljudi ki še tuki živimo.
Da se pa ne znajo z njim poistovetit mi je pa itak jasno glede na to da je večina folka tm notri čist brez vrednot. Namesto da bi lepo sprejeli gosta in se naučili kaj o njegovi državi in kulturi (ter jo SPOŠTOVALI) rajši non stop nabijajo kretenizme! Casting ekipa Pro plusa je res zbrale same perle..
BIG BROTHER STRAN napisal/-a:"Stanovalci so, namesto da bi se pogovarjali in zabavali z Bruceom, opravljali simpatičnega Filipinca. Je to res vse, kar znajo?"