jst sem bla tut čist razočarana, ko so celio ven poslali, ker v tem delu pa res niso imeli razloga za to. navijam za alison, čeprov mam slab občutek, da bo zmagala ena izmed onih dveh zoprnih kur
men ma pa Teyona ful dobre slike Aminat mi je pa kt ena kokoš brez glave...skratka, upam da bosta Teyona&Allison v finalu-->mi je ubistvu useen katera zmaga, ker sta obe kr uredu.
In ja, sem pogledala finale in Teyona je zmagala. Čeprav je res dobra in vse, se mi je Allison tok prikupla, da sem navijala zanjo. Ful je bil dober finale, super modna revija na koncu. Js sem vedno tok čustvena k gledam finale, se mi zdi, da kar čutim kok so živčne tam gor.
haha, nism se mogla upret (sm pogledala, kaj si z belo napisala) no ja, sej nekak sm pričakovala da bo ona zmagala...zdej se mi more pa hitr nov del zloudat da ga celga pogledam
no pa je fertik...
na koncu navijala za Allison, čeprav na začetku mi ni bla neki posebnga, razen velikih učk, pol se je pa nekak popravila in je res nardila raztor.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going