Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

no sej se vidi da ne živimo u kšnem luksuznem mestu :wink: da prideš na cesto kr tko...brez mignit :wink:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Bulma napisal/-a:Delam v M.Soboti. A vi to nimate tako? :eek: Jaz sem mislila da je to vsepovsod tako. Samo ok. Npr. parkiranje je kul po eni strani, ker mi pol v mestu ni treba. Samo vseeno. Ne, vadimo prej. Vendar meni ne gre in ne gre...damn! Jutri grem spet na poligon-vse me mine,no :?

uff, mi poligona še vidl nismo- kaj je že to? :lol: pa ob osmih zu3 je taka fajn ura. upi d boš padla nekam v gužvo. enga pozanm k je delov na tak dan d je blo 7 nesreč n avtocesti pa n obvoznci. in so ga sam z 30 minutk pelal mal po enih vaških cestah pa je blo to to. ful je mel srečo
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Iščem in iščem na netu sliko od našega poligona-in kaj najdem--} V Sloveniji se boste edino na poligonu v Murski Soboti soočili z realno simulacijo ekstremnih voznih situacij. Ok, to je tudi mišljeno za poledice itd., da imajo to da priredijo cesto za take neugodne situacije. Dobro da mi še tega ni treba :)

Fajn,ha? :D Pa ok. Saj to je tudi za nekaj dobro. ( za kaj že?). Pa ok. Če ne bo prvič bo drugič...valda...
Ja..pa srečo je tudi potrebno imeti. Včasih te vržejo za nekaj ka sploh ne veš da si naredil. Eni pa včasih prevozijo stop znak, pa jih spustijo naprej. Kdo bi jih razumel?? Upam samo da dobim tistega v komisijo ki je zdaj na dopustu (celo trije so na dopustu :D), da bo fajn spočit prišel nazaj in mogoče ne bo gnjavil tak :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Ooo, Bulma, kako je zdaj s tvojim izpitom? Čakam, da prideš na obisk. :wink:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Gli sem iz vožnje. Zdaj mam 39 ur-beda! Baje mi nikoli ni še na poligonu šlo tako slabo kot danes. Fajn,ha? Slalom sem vozila kar 5 krat. Eh...nimam več volje za nič. Plus vsega moram plačati poligon 26 erov mi je danes rekel. Perfect!!! :cry:
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Glavo pokonci, saj kar te ne ubije, te okrepi. Nwe pusti se inštruktorju, da ti zbija moralo in samozavest, ampak se raje skoncentriraj in ko bo čas dobro odpelji! Držim pesti!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja...maš prav. Vendar sem totalno slabe volje zdaj. Kriza! :( Stupid slalom! Beden! Pa parkiranje, pa vse kar se nazaj vozi...danes sem še speljevanje z ročno stokrat zaj***. Eh..:( Upam, da mi uspe v pon.
Ker glede na to koliko ur imam, pa mi je zdaj prvič tako grozno slabo šlo...hm...
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

To, da najslabše voziš tik pred glavno vožnjo, je čist normalno...mal nardi svoje stres pa pritisk pa pričakovanja...tko da se sploh ne sekirat. Pred glavno vzem en Persen pa nared :P .
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ei Bulma ne se sekirat. Ponavad je zmer tko, da je pred glavno polomija, ful folka poznam k je blo v isti situaciji (+jst) :D Pač živčnost nardi svoje.
Ti kr lepo pogumno pa bo :zustimm:
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a h3x0r89 »

Jaz sem se skotaj jokal od sreče.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

^^z razlogom?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Upam. Zdaj se bom odklopila te dni, ker itak več ne bom vozila. V pon. pa se slišimo kako bo z mano :) Hvala, da me bodrite, ker sem danes res obupana, razočarana in žalostna :(

Aja-Persen ni slaba ideja :P
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

ne, sry k je slaba ideja. res d te pomiri, sam deluje tud n tvojo zbranost. ne vem rajš prj kj tazga deli d te ful vseli al pa d te motivera... men je pomagala muska :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Haha-saj vem :D Kakšen 0,3 mi pa ne bi pomagal, ker bi premalo mi to bilo. Muzika? Med vožnjo, al pred? :P Ker mi je med vožnjo ne smemo met. To sem se že hitro na začetku pozanimala, ker mene to tudi koncentrira.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

lej jaz bi tai namesto persena raje svetovala en ozarec kamiličinega čaja...k te res zna pomirit... (ampak mene ni mogu, je pa dosti drugih :wink: )
pa srečno!!!
Zaklenjeno