* sem se celo življenje opravičevala za to kar sem, oz še to vedno počnem. im done. take it or leave it. ne morem nenehno prilagajat sebe oz tolčt po seb, sam da kdo ne reče al si misli kej slabga o men. res ne morn.
* zelo cenim, če mi ne kdo pove nekaj v obraz in je iskren. kar pa ne prenesem pa je, če je to malo grobo zapakirano. od nekdaj sem že zeeeeeelo občutljiva, čustvena oseba, in prijatelji posledično morajo mnenje mal lepš povedat... spet sem to jemala kot lastno slabo lastnost. and then again. im done. celo življenje sem taka, še mama ve, da mora paziti pri meni, in pač taka sem. če kdo ne more sprejet, da mi more nekaj na lepši način povedat...
* nenehno delam na tem, da bi bila boljša. s tem, da začennjam tut delat na seb, da se sprejemam. skupno s svojimi slabimi lastnostmi.
* je bila včeraj tok bedna nedelja. šla delat za tri ure (bedn delovni čas) in se mi je zdel res glupo, ker ni bilo nič prometa... mene sicer ne moti, sem si še malo nabila ure

* si bom ta mesec lepo nabila ure, končno bom naslednji mesec pokrila en dolg. sooo happy <3
* definitivno moram delat na tem, da malo pazim na denar. vse sprčkam isto sekundo, ko dobim denar. grozna sem.
* sem se navezala na sodelavce na delovnem mestu 1 in 2, prov rada jih imam

* sem te vikende bila malo bolj pridna, zdej pa šusa do konca mesca <333