Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

- se mi nekako ne da it danes delat, ni nobene volje
-da komaj čakam, da bo čas za odhod na dopust
- da ne razumem določenih osebkov, da jih ga lahko tako dogaja, na sramoten način
Uporabniški avatar
Atonka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Atonka »

- da mi je lažje it z avtom v službo kot s kolesom
- da mi gre moja sestra včasih na živce
- da bi takoj zginila na dopust in se vrnila čez 3 mesece
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Atonka napisal/-a:- da mi je lažje it z avtom v službo kot s kolesom

Slika
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

- --
Zadnjič spremenil claire, dne 20. Apr. 2012 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Atonka napisal/-a:- da mi je lažje it z avtom v službo kot s kolesom
:morons:
what Dioniz said :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da men je pa lažje z biciklom it v službo, ker delam v centru in itak ne bi imela kje parkirat (hipotetično, če bi bil avto sploh opcija) :)
- Da sem zadnjič na FB-ju odkrila, da se mi je en tip, s katerim sva nekaj malega mela leto in pol nazaj, zlagal, koliko je star. Je rekel, da 30 (jaz sem bila 24), potem pa sedaj vidim, da je v resnici 11 let starejši, ne sam 6 :D Pa tak je bil zgrožen, ker sem ga čist mimo grede vprašala, koliko je star... No, zdej vem, zakaj.
- Da sem dobila plačo :tanz:
- Dodajam: da sem se v temi o kuhanju zgražala nad tipom od kolegice, ki bi še makarone zažgal, meni je pa ravnokar uspelo nekaj podobnega z rižem :evil:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-back from France :D
-je blo super fino, malo pomanljivosti, ki se jih je dalo potrpet..Azurna obala je res gorgeous.
-mi k sreči ničesar niso ukradli v Marseillu :D
-sm ful zadovoljna z vsemi nakupi, samo se počutim kot da sem trikrat več kupila za vse druge, kot zase ahhh...
-mi je žal, da nisem poskusila kandiranega sadja in makronov..
-sem le dobila svoj čudovit turkizen šal <3
-se morm navadit nosit kake prstane, kr zdj jih kr zbiram in zbiram, k so mi tak lepi..nosm pa ne, wtf :D
-je šlo mal preveč denarja za Slovenijo, premalo za Francijo..
-god damn te ljudje se morjo naučit angleško + boljšega odnosa, wtfak pa fancy francozi in francozinje, pa njihov glup jezik-AAAA! kr znorim, ko slišm koga bluzit o francoski prefinjenosti in njihovem čudovitem jeziku, i say BLAH! blah na ljudi, ki se niti potrudijo ne vzpostavit dobrega odnosa s turisti. Niti na google translate neb šli, bebci. :P
-se je začelo obdobje težkega dela :/ diploma + izpiti +...
-se še nism konkretno naspala, sem pa danes objemala posteljo kar nekaj časa..

-bi rada jedla svoja čustva kot haylee, pa nimam "čustev"(as in nič sladkega doma SPLOH :D)
It was forever..but it didnt last long..
bučk@
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bučk@ »

Priznam, da:

- tako pogrešam kavo, da je groza :cry: in ker pač ne smem kofeina in ne pijem kravjega mleka, kava oz. kapučin z vodo mi je pa pač bljak, sem si danes naredila brezkofeinski kapučin z riževim "mlekom"
- ^^ bo dober nadomestek dokler ne dobim spet zelene luči za kofein. aaaa, že eno leto brez kofeina :( pogrešam kavo, okus po kavi, vonj,... VSE!
- imam že 2 tedna doma novo kolo in ga ne morem sprobat zaradi dežja in vetra. na lepo vreme pa tudi nič ne kaže. me bo že minila želja po kolesarjenju
- imam nove čevlje. spet. s peto. spet. :D
- ne znam kej preveč lepo hodit v petah in sem si končno kupila neko normalno višino pete, da se vsaj mal navadim in grem lepo počasi na višje petke. sej ne da imam doma že celo goro petk!
- me jezi, ker ne dobim prakse. pokličem, pravjo naj pošlem prošnjo, pošlem prošnjo ne dobim odgovora :mad: itak bi en mesec delala zastonj, naučil me itak ne bojo nič, kavo bi kuhala pa rit jim odnašala pa me še ne vzamejo
- se bom probala zmenit, če lahko prakso delam doma, čeprav ni javno podjetje ampak s.p.
- se imam za učit. še dva izpita pa konec. se morm spravit tudi mal migat. ne vem kaj bi blo bolš - učenje al miganje? itak pol od tega nič ne naredim :D se hočem učit, pa si rečem da bi blo fajn prej mal na fitnes, hočm na fitnes pa se spovnm, da zdej se morm pa res začeti uči in pol nič od tega ne naredim
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
~še 8dni in greeeem :cheer:
~so bli doma čist navdušeni ko sm rekla da bom prnesla šišo ;D
~jutr zvem še rezultate petkovega izpita...prosim prosim 6ko :)
~me je letos spomladanska utrujenost čist obrnila...skor vsako popoldne morm it za 1urco spat,nobena kava al pa zeleni čaj ne pomaga :? ...to obdobje mora čimprej miniti!
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

*moj super duper načrt deluje :D
*škoda edino, da zaenkrat samo v glavi :D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da je bil fajn teden, vikend bo pa tud pester, če bo šlo vse po planu
- Da je blo kul v kinu
- Da zadnja dva dni očitno prav privlačim nesrečo:
1.) Torbica se mi je strgala in padla direkt v lužo
2.) mobitel mi je padel v vedro z vodo
3.) ko smo šli ven sem zgubila denarnico (a smo jo po 20minutnem histeričnem iskanju vseeno dobili, hah :P )
4.) Nardila sem si skledo solate, le ta pa je končala po celem prostoru
5.) Ko sem se malprej sprehajala domov sem vidla da je dans petek 13. In ne mine 10 min, pa mi črna mačka prečka cesto ?? (I kid you not :D)
- Najbolš da grem spat, noč
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a leeloo13 »

*moj ni dobil napredovanja,ki mu je bilo obljubljeno in je precej razočaran in jezen in da mi je hudo zanj, ker si ga zasluži
*komaj čakam konec maja,ko greva spet taborit v Trento
*grem jutri v šoping za cunje za poroko
*razmišljam, da bi se doma začela učiti kakšnega jezika,ker sem brezposlena in imam ogromno časa in ga ne bi rada zabijala z gledanjem raznih filmov
*samo ne vem koliko se učenje doma splača.Samo trenutno pride v poštev le ta varianta,ker nimam denarja za plačevanje tečajev in drugih ne želim obremenjevati s kakšnim posojanjem
Malo se nasmej, pa bo vse okej
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

- še ena ogabno kruta novica za našo družino :(
- se kr vrstijo težave, nč jasn..se obnašamo kot da je vse vredu, ležerno podajamo informacije drug drugmu o takšnih slabih stvareh..
- ne vem kdaj bo bruhnl iz mene, upam, da ne pred njim..že danes sm na vso silo se trudla ne jokat, ker vem, da bi sam njemu povzročila še večjo žalost in strah..
-leto 2012 je leto sranja.
It was forever..but it didnt last long..
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a darcy firth »

-že dolgo nisem priznavala
-čas prehitro beži…se mi zdi kot da je bil včeraj januar ko sem si rekla da 2012 bo boljši…sedaj je sredina aprila in stvari so šle še bolj navzdol…pa sem mislila da dlje ne morem pasti
-da se mi dogaja ena slabša stvar za drugo…najbolj je udarilo ravno na družinsko življenje
-da smo doma že vsi tak siti vsega
- da nas je začuda vse skupaj doma povezalo
- po drugi strani pa me je stres spravil pred knjige tako, da sem odločeno črtala en izpit za drugim …ostali so mi še trije …potem pa me čaka velika ovira kolokvij, ki sem ga odlagala …tako da upam da se me ženska usmili da grem po poti diplome
- da imam za letošnje morje dve opciji na voljo tako, da upam da vsaj ena izvedljiva …da doživim vsaj malo morja
- da komaj čakam konec aprila da obiščem mamino družino in si privoščim malo oddiha
- da me je enostavno vse skupaj otopelo
- da je stres zahteval svoj davek pri zdravju…od vnetega mehurja pa do občutljivega želodca
- da sem spoznala dečka, ki je generalno gledano super in sem že bila na tem da se celo zatrapam v njega…ampak ne da mi šanse da bi me spoznal ker ocenjuje po zunanjosti in skriva za izgovori kako je zaposlen….bi pa direkt povedal kako stvari stojijo ne nekaj olepševal zadeve
-da pač grem dalje kaj pa naj…
-da mi je ful bedno, ko želijo kolegice parčkat in mi ponavadi urejajo blind date - da mi res ni več do tega, ker se počutim kot poskusni zajec
- da mi želi fant od prijateljice zrihtat svojega kolega in je čisto padel v vlogo ženitnega posredovalca…kriza nedorasli moški, ki ima v glavi listo perfekcij in se obnaša kot 5 letni otrok…. upam da ga res ne pripelje na kako druženje, ker se mi ne da ukvarjati s takimi primerki
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

- mam v torek izpit pa se mi ne da učit, upam, da bo tak izpit, da bo bolj "po občutku", ker naštevat alinej se pa ne bom na pamet učila. Niti mi nebi zneslo do takrat,
- mam težave s spanjem že par dni, ampak začuda nisem utrujena,
- komaj čakam, da brat pride domov - bom mela malo fajne družbe,
- mi je zadnjič moj bivši "boy-toy" pisal, če pridem pogledat njegovo novo stanovanje, kar je itak šifra za samo eno. In čeprav je bilo z njim vedno noro fenomenalno, sem se odločla, da ne grem.
- ^ zdej sem v taki fazi, da (če že) bi kaj bolj resnega, in vem, da bi se zihr navezala...Pa se mi potem ne da ukvarjat s takimi stvarmi, ker (razen fizične privlačnosti) ni niti malo moj tip osebe.
- pa od drugega tipa, ki bi bil idealen zame in ima vse kvalitete, ki jih iščem, ni niti bu niti mu že kak mesec. Očitno mu je šport bolj pomemben. No, jbg škoda zame...
- aja, pa res. Od zadnjega mojega priznanja (ko sem bla jezna na svoj neuspeh pri zatiranju želje za čokolado), se sploh čokolade nisem dotaknila. Trmala sem se par dni, potem pa enostavno niti pomislila nisem na take sladkarije. No, danes sem vzela eno vrstico Milke s piškoti (my absolute favourite), pa morm priznat, da mi niti ni bila toliko v užitek. Preveč sladka. p.s. skoraj ne morem verjet, da sem zdej to priznala za Milko... ;)
Zaklenjeno