Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

sunnydayka napisal/-a:
J.Lo napisal/-a:Moji novi :hearts: http://img166.imageshack.us/my.php?imag ... 500xb3.jpg

Malo jih še moram raztegnit, pa bo ;) Baje imajo ene trgovine neki model, ko ti dajo gor čevelj, da se ti raztegne? Slišala že katera? Mi je enea kolegica iz Ita to rekla...
ooo ful so lepe...kje si jih kupila?
kok si dala zanjih?

En prijazen stric mi jih je iz Amerike prineso, so pa od Guess-a drugače. Dala sem pa 110$(zato sem jih tud od tam naročla), tu v trgovini pa so 155€ :eek:
Lahko imam vse.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Josephina napisal/-a:Lastovica, kako pa das za to, da ti cevlar raztegne cevlev?

Odvisno kam neseš, med 5 in 10 evrov.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

moi T napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:Mene pa neke zanima. Kako lahko nosite plastične čevlje, sploh zdaj poleti? Meni je namreč ful balerink v Deichmanu všeč, ampak so sami plastik fantastik, ki me ožuli in nogo imam čist mokro.

Kar se tiče raztegovanja premajhnih čevljev. Jaz jih nesem k čevlarju, da jih da na kopito in se prav lepo raztegnejo (tudi do pol številke).

Jez nosm zdej spomladi balerinke in to na nogavičko al pa najlonke. Čim je pa bolj toplo, pa nosm sandalčke al pa japonke :wink:.

Jaz mam tud vedno nogavičke, pa vseeno ne morem nosit plastike. Nosim jih pa tudi poleti, ker za službo ne morem met japonk oz. sandalov, ki imajo odprte prste. :D Pa opažam, da ful težko dobiš lepe usnjene čevlje.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Zakaj pa v službo ne morš v čevljih s prsti vn? Jez grem, boli me :D. Če je toplo, je pač toplo, me boli, kaj si drugi mislijo :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

^^ Jah eni majo določene kodekse oblačenja. Recimo banke/odvetniki/javna uprava/uprave podjetij itd. in se morajo temu primerno oblečt.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Uh beda, upam, da u šolah ni česa takšnega :D. Nismo meli na faxu nobenga predmeta ˝kako se primerno obleči in obuti˝ :D :lach:.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Čeprou tud u šolah..mislem profesorce in učiteljice majo neko določeno oblačenje. Mi je enkrat teta govorila, k je učitlca. Pač da obstajajo neka pravila, sam kok resno se jih morš držat pa nwm. Nej bi učitlce nosile rame pokrite(ne smejo nost majce brez rokavov), potem najkrajša kikla bi bla do kolen...pa kake take stvari se najdejo.

Drgač pa tud jz nosm štumfke na čevlčke na kere vem, da niso glih najbolj udobni. glih zdej si morm kupt take take barvaste štumfke, da jih bom mela za u balerinke.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

moi T napisal/-a:Zakaj pa v službo ne morš v čevljih s prsti vn? Jez grem, boli me :D. Če je toplo, je pač toplo, me boli, kaj si drugi mislijo :wink:.

Poslovni bonton:
-zaprti čevlji tudi poleti
-pokrita ramena tudi pri 60 stopinjah
-nogavice, če imaš krilo

:D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

OMG! :D Ma jez mislm, da bom bolj liberalna prfoksa :lach:. Se mi zdi, da so ene naše prfokse tudi nosile majce brez rokavov... Eh, to mi je kr neki! Pa čevlje zaprte? Tega pa res ne maram za poleti! No ja, morm našo od didaktike mal povprašat o tem :D.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Lastovica napisal/-a:... Nosim jih pa tudi poleti, ker za službo ne morem met japonk oz. sandalov, ki imajo odprte prste. :D Pa opažam, da ful težko dobiš lepe usnjene čevlje.

Je res to ja... jst pr nas sploh ne kupujem več čevljev, ampak v glavnem prek neta (italjanske firme)... tam se da dobit prov krasne čevlje, ki so sicer cenovno dražji, ampak meni je to vredno... ker ne glede na to, kaj mam gor oblečen se dobr počutm sam če mam dobre čevle na seb... sicer si pa lahk daš čevle tud narest... jst sm si jih lan dala in se je kr obnesl... sam je pa spet drago seveda :?
The secret of success is consistency of purpose.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Na kateri spletni strani pa jih kupuješ?

Za ponaročilu nardit čevlje, pa nimam dnarja. Če bi bila kakšna posebna priložnost ne rečem, ne morem pa si recimo 6 parov balerink privoščit pr Lopatcu. :D

Aja, sem pa zdaj v Španiji vidla ful veliko noro dobrih čevljev, pa sem nekaj odlašala z nakupom, potem pa nisem mela več cajta it v trgovino. Ne vem zakaj pri nas ni kake take trgovine, ko bi mi blo noter všeč tolko čevljev.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

sanjaanja napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Mene pa zanima kje se dobijo čevlji št. 35?

Alpina jih ima kar jih hočeš. Sploh pa v prodajalni v Žireh.

Kopitarna jih ima tudi zelo veliko in res lepe modele. Sicer bolj športne.
Odvisno zdaj kaj rabiš.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

moi T napisal/-a:OMG! :D Ma jez mislm, da bom bolj liberalna prfoksa :lach:. Se mi zdi, da so ene naše prfokse tudi nosile majce brez rokavov... Eh, to mi je kr neki! Pa čevlje zaprte? Tega pa res ne maram za poleti! No ja, morm našo od didaktike mal povprašat o tem :D.

Ja sej lah pa prideš v japankah do službe pa se pol preobuješ :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

micamaca is back! :D
Ne, resno, sem se spraševala, kam si izginila...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ :D ... mal na lepš :wink: ... sej nisem čist zginla sam nč pametnga nism mela za povedat hehe

drgač pa Lastovica... v glavnem kupujem čevlje prek yooxa (www.yoox.com), samo kot že rečeno so mal dražji... drgač se da pa velik lepih zadev najt tudi na e-bayu in to ne rabljenih ampak novih... maš namreč en kup "štacun" tam, ki prodajajo ganz nove čevlje znanih firm in to po veliko bolj ugodnih cenah kot v navadnih štacunah
The secret of success is consistency of purpose.
Zaklenjeno