MsN napisal/-a:Tale Jeanine je cisto

Njeno razmisljanje, dobro, pogojno razumem, ampak tega, da se vsede na kavc v oddaji in odgovarja z najbolj pikantnimi odgovori na vprasanja iz njene intimne sfere, no tega pa ne razumem. Celotna oddaja je bila namenjena njenim travmam, dobila sem obcutek kot da je Nina psihiater, Jeanine pa pacient oz. 'tozi baba' svojega tipa ... Zares nespostljivo, razumem, da medije to mika in zanima, ampak kot svobodna oseba ima pravico reci, da tega ne bo komentirala. Ne predstavljam si obraza njenega tipa, ko gleda vse tole ... Zenska res ne ve, kaj vse lahko povzroci s taksnimi nastopi.
Ravno sem imela namen nekaj v tem smislu napisat!

Se popolnoma strinjam!Mislim kakršenkoli je ta fant njen bil in če spregledamo dejstvo, da je pač z njim zaključila pred celo slovenijo, se mi zdi skrajno podlo, da gre razlagat tako osebne zadeve o njem... Od samomora, do teh smsov... Lahko bi odgovorila, da je ok fant, ampak da je pač ugotovila, da nista za skupaj, da njuno razmerje več nima prihodnosti in s tem zaključila vso poglavje.
Še bolj pa mi je šlo na živce enostransko (negativno) prikazovanje tega njenega Mitje v oddaji... Mislim če gospodična Semoličeva pravi, da ljudje nimajo pravice, da Jeanin sodijo in imajo negativno mnenje o njej, ker ne poznajo njene situacije, kako lahko ona, ki tudi ne pozna njene situacije, reče, kako je super kar je nardila, da je zdaj bolj vesela, da jo čist podpira blabla. Pač lahko bi se distancirala ali pa vsakemu pustila da ima svoje mnenje oz. še boljše, da bi to prepustila samo njima samima, da razčistita. Tista njena prijateljica pa tudi- hjoj bi jo kr brcnila nekam. Nej raje poskrbi, da bo v njenem razmerju vse ok, ne pa da se vtika v druge in to razlaga po tv.