Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Mhm, Sandi je biu ful dobr zrihtan! Ful mu je pasala spedenana frizurca, k men je že šel na žiuce un vrtinc uspred k ga ma pa tko en pramen na čelo :D
Jeanin je tud ful dobr odgovarjala, ful iskreno, res je bla taka nasmejana in simpatična :) pa kere sms-e ji je tip pošiljal :roll: Pa učer k je rekla njena mami, da je tud njej poslal sms, da upa, da bo zdej dobila boljšga zeta kot je on..kr neki no

Glede nominacij pa mislm, da bo šel eden od tanovih ven - Teja al pa Nejc. Js bi dala Saro!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Ma sam kak se pa men zdi grdo da ta Jeanine prav neke podrobnosti razlaga o svojem bivšem ... pa še njena mama da gre razlagat kak sms ji je poslal - pa fak no, nej majo mal spoštovanja do človeka ... Js bi znorela da bi en kreten pred celo Slovenijo razlagal take stvari o men. Pa verjetn tistmu Mitjatu al ka je recimo ni blo ravno prijetno ko je Jeanine javno povedla da ji je reku da se bo pod tovornjak vrgu če ga bo pustla ... Dobr, to kar je reku je bedno, ampak da ona nima tok spoštovanja do njega da gre tole tak razlagat - ženska smotana.

Sicer pa, nej bo že enkrat ta Eltajb nominiran nooo! Zdej ko so vsi podložniki nominirani, je on mislim da edini, ki še nikol ni bil. Sicer se mi pa ful ne zdi prav da sta z Matejo v isti skupini ker je itak jasno da drug drugega ne bosta nominirala, pa mata pol zlo mal možnosti da bo nominiran edn izmed njiju - ful nefer. Js sm tud prepričana, da je Eltajb favoriziran s strani BB-ja. Pa ravno njega najbolj ne maram.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

da najprej odgovorim na to da se moje izjave nasprotujejo :) eno je lizat se noč in dan in bit skoz zaprt v sobi, drugo je pa to da se obnašaš bolj kot kolega in ne kot par. to sta 2 ekstrema, po mojem mnenju je treba najdt nekej vmes... tko da jz ne vidm kje si moje izjave nasprotujejo?

Dons me ni blo doma in nism gledala nominacijske oddaje... me zanima a je Jeanin govorila kaj o Mitji, kako sta (če sploh sta) rešila zadeve?
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Miška** »

ja je govorila o mitji. Ne bosta več skup, slišala se še nista, on ne živi več pri njej. Je rekla da nasiln fizičn do nje ni biu, da je bil pa zlo lubosumn tip. Pa da sta se bl mal vidla, ker je ona bla na faxu, pol na sihtu in je zvecer domu pršla, pa še to je bla ona v sobi, on pred TV, med vikendi je pa on šel s kolegi ribarit, in je bla ona doma in spet se nista nč vidla... pa da ji ni pustu hodt vn s kolegicam, če je šla zjutrj na kavo, mu ni blo všeč, pa če je bla na kavi zvečer ji je po sms-ih pisou, da če ne bo zj takoj pršla domov, da bo to pa to pa to....

Je kr velik povedala... vsaka čast Jeanin!!! take sam nabit! :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Tale Jeanine je cisto :stumm: Njeno razmisljanje, dobro, pogojno razumem, ampak tega, da se vsede na kavc v oddaji in odgovarja z najbolj pikantnimi odgovori na vprasanja iz njene intimne sfere, no tega pa ne razumem. Celotna oddaja je bila namenjena njenim travmam, dobila sem obcutek kot da je Nina psihiater, Jeanine pa pacient oz. 'tozi baba' svojega tipa ... Zares nespostljivo, razumem, da medije to mika in zanima, ampak kot svobodna oseba ima pravico reci, da tega ne bo komentirala. Ne predstavljam si obraza njenega tipa, ko gleda vse tole ... Zenska res ne ve, kaj vse lahko povzroci s taksnimi nastopi.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Tako je MsN :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja, res ni lepo od nje, da ona zdj vse v detajle razlaga, kašn je bil Mitja, pred celo Slovenijo in to zato, da bi jo mi zdj kao razumel, zakaj je to nardila. Jst jo razumem, to se mi pa vseen ne zdi fer, da tkole govori o njem. Lahko bi pač rekla, da se nista razumela, da se je ob njem počutla utesnjeno in nesvobodno in to je to.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Ma tale Žanin je res mal :stupid: .. Bogi njen biuši. Res ne bi rabila pred celo Slovenijo razlagat o tem kakšne sms-e ji je pisal, za samomor,.. Lahko bi to obdržala zase. :roll: Meni je šla ful na živce, ko se je recimo zbudila in skor umrla od smeha. Jao. Pa ko ni vedla kaj je zidanca. :lach:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Sicer nism gledla včeri oddaje, ampak ko sm prebrala kaj vse je razlagala ... pa ta ženska je res mal prizadeta! Itak nikakor ne zagovarjam vsega kar je počel on, sam verjetn ni človeka ki ne bi počel takšnih in drugačnih bedarij zaradi ljubezni, in me res zanima kak bi se ta budala počutla če bi en take stvari razlagal o njej. Res si ne predstavljam kak se more on počutit. Pomoje bi bla js na njegovem mestu tak razfukana da ne vem kaj bi naredla z njo. Ženska gor al dol. Nima niti najmanj spoštovanja, in to do človeka, s kterim je konc koncev vseen bla 4 leta. Sicer se je verjetn res sam hotla mal obranit in razložit zakaj je to nardila, ampak to res ni noben način. Od kje se je ta vzela, joj ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Gledali ste pa kljub temu vsi :P
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mah..pomoje je zaradi sebe vse povedala...kajti imela je občutek da jo ljudje zaradi tega obsojajo in ne marajo...torej zato da bi rešila svojo rit in župco ki jo je zakuhala je bila precej vroča in popoprana s preveč chilija noter...in je to breme sedaj preložila...s tem je zakuhala še več problemov svojemu dečkotu...vse za voljo javne podobe...
Ljudje pa radi vidijo da se drek meša...da je zanimivo tega se tudi pop tv zaveda...in vsi so srečni in zadovoljni...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

**Miška** napisal/-a:tybe res glumi najbl kle notr :evil: prov na zivce mi gre.

:top:
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

MsN napisal/-a:Tale Jeanine je cisto :stumm: Njeno razmisljanje, dobro, pogojno razumem, ampak tega, da se vsede na kavc v oddaji in odgovarja z najbolj pikantnimi odgovori na vprasanja iz njene intimne sfere, no tega pa ne razumem. Celotna oddaja je bila namenjena njenim travmam, dobila sem obcutek kot da je Nina psihiater, Jeanine pa pacient oz. 'tozi baba' svojega tipa ... Zares nespostljivo, razumem, da medije to mika in zanima, ampak kot svobodna oseba ima pravico reci, da tega ne bo komentirala. Ne predstavljam si obraza njenega tipa, ko gleda vse tole ... Zenska res ne ve, kaj vse lahko povzroci s taksnimi nastopi.

Ravno sem imela namen nekaj v tem smislu napisat! :gut: Se popolnoma strinjam!Mislim kakršenkoli je ta fant njen bil in če spregledamo dejstvo, da je pač z njim zaključila pred celo slovenijo, se mi zdi skrajno podlo, da gre razlagat tako osebne zadeve o njem... Od samomora, do teh smsov... Lahko bi odgovorila, da je ok fant, ampak da je pač ugotovila, da nista za skupaj, da njuno razmerje več nima prihodnosti in s tem zaključila vso poglavje.

Še bolj pa mi je šlo na živce enostransko (negativno) prikazovanje tega njenega Mitje v oddaji... Mislim če gospodična Semoličeva pravi, da ljudje nimajo pravice, da Jeanin sodijo in imajo negativno mnenje o njej, ker ne poznajo njene situacije, kako lahko ona, ki tudi ne pozna njene situacije, reče, kako je super kar je nardila, da je zdaj bolj vesela, da jo čist podpira blabla. Pač lahko bi se distancirala ali pa vsakemu pustila da ima svoje mnenje oz. še boljše, da bi to prepustila samo njima samima, da razčistita. Tista njena prijateljica pa tudi- hjoj bi jo kr brcnila nekam. Nej raje poskrbi, da bo v njenem razmerju vse ok, ne pa da se vtika v druge in to razlaga po tv.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Sej ta njen tip se je mel šanso zagovarjat, pa se je odločil, da ne bo... tako da... Res je, da ni ravno lepo, da zdej usi use vemo, ampak verjetno je tela razložit, zakaj je bla taka. Je*at ga! In ja... kot je rekla Jullia: Vsi ste pa useeno gledali :P .

Drugače pa se jim dogaja spet, si kr neke pakete dajajo nonstop, da se ne bojo vsi med sabo poklali na koncu!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Mah sej je edino prav nardil da ni šel v oddajo - js se tud ne bi spuščala na tak nivo. Aja, pa js nism gledala. :lach: BB-ja gledam 1x do 2x na tedn, petkove oddaje nikol (al pa če sm doma, sam pogledam kak je nina naštimana :D pa vsake tok časa mal poškilim), sobotno sm 1x do zdej (takrat ko sta bla Tjaša in Dejan), v bistvu sam tle na forumu spremljam kaj se dogaja kej. :wink: In še zmeri navijam za Nasketa. :lach: Sm pa zadnjič tud to zasledila, kak je bla tista Tea užaljena ker ni neki Nasketa razumela - ma dej, kere otročje fore. Pomoje bo itak ona tista ki bo ta tedn pakirala. Aja, pa tak ko včasih ujamem kakšn tinin komentar v petkovih oddajah - kak gre pa men ta ženska na živce. Tak naklada da kr glava boli, pa njen stil mi je čist zgrešen.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Odgovori