mene pa zelo zanima zakaj je ona Teyona al neki takega še vedno v igri za zmago, men je ona totalno antipatična, pa tud London mi je kr neki Aminat me pa mal spominja na zmagovalko 6. sezone Danielle in verjetno ravno zarad tega ne bo zmagala. Po moje je glavna favoritka za zmago Natalie, čeprav mi gre zelo na živce
Meni je najmanj všeč Celia, tako čudno faco ima s temi blontnimi nizkimi obrvmi, če pa se že smeje pa je to res prisiljeno...bleee, me je prav strah da bo zmagala...
men se pa ni zdela favoritka....bi našla 10 istih na čopovi take kot je npr. allison pa ne najdeš kr tko, tko da je ona moja favoritka. Pa tista teyona ma tut kr kul fotke, čeprou mogoče ni lih biser lepote.
Meni pa ni jasno zakaj ni Aminat spokala kufro, ker ma res obupne slike pa še tko annoying je. A je skučajno kera opazla, ko ji je Jay na fotoshootingu reku Danielle?
Ma ne no! Tyra zmeri neki išče miss osebnosti, sam če bo še to naprej iskala, ne bo nikol našla top modela, ki bi končno vsaj delu za kakšne večje firme!
Drgač pa go Allison, go!
Dons sem pogledala 12. del in je šla Celia ven. Zdaj izmed ostalih treh pa sploh ne vidim nobenega top modela. Kaj pa vem, nobena mi ni vau. In me ful ferbec matra katera bo zmagala.