Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Mah jz bom pomoje mogla ene dvakrat al pa clo trikrta na teden do glavne vozit, pomoje jih bom zvozila tam okrog 10 al pa malo manj. Ma mi mori, da jih mam zdej premal (23) in da me bodo že zarad tega vrgli.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Jst sm mela na prvi glavni vožnji okol 30 ur in potlej sm odvozila v dveh mescih al kolk časa sm do druge čakala, še 10 urc ... tk da sm nardila izpit z okol 40 ur, ne bom pa zihr trdila, ker ne vem točn, tm okol je pa blo.

pa ne morjo te zarad tega vržt, ker bi mela premal ur, pač boš lepo vozila in boš potlej tud lepo izpit nardila in dobila :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

*hox* napisal/-a:^^ Kok ur pa imaš? A vi greste najprej na poligon, potem pa na cesto?

Eh...sploh ne sprašuj :D Mogla bi met ta teden izpit, vendar ko bi me naj prijavil so mu rekli da dela samo en, ker so ostali na dopustu. Zato mam naslednji teden izpit in bom imela 39 ur do takrat! Bedaaa :(

Drugače pa je-gremo na poligon. Prvo se vozi slalom naprej, potem nazaj, bočno parkiranje, potem še rikverc preko ležečega policaja, potem vožnja po poligonu in nato če je sreča ven na cesto. Kriza! Ker mi slalom ne gre me je strah da sploh s poligona ne bom šla. Damn!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

:eek: A to je zato, k v vaših rovtah nimate tolk križišč al kk :lach: hecam se, ne me resno jemat.

Fak, sam mate res zakomplicirano no. Jst bi že pr bočnem parkiranju padla, kaj šele slalom nazaj ... čeprou slalom naprej bi pa vrjetn šu, že na kakšni avtocesti k jo popravljajo in je ločena z unimi količki, se sprašujem, kk bi blo, če bi šla kr slalom mal vozt :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Ojoj. Veliko sreče! :razz: Hvala bogu da pri nas v Lj ne rabmo it prej na poligon. :P
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jagodka85 napisal/-a::eek: A to je zato, k v vaših rovtah nimate tolk križišč al kk :lach: hecam se, ne me resno jemat.

To dobiš nazaj :D :P

Ja...kriza ful. Sicer je slalom naprej totalen keks, nazaj pa kriza na kubik. Jaz se tega najbolj bojim,no. Ker je ful bedno, da npr. kaj zafušam na poligonu (npr. pri slalomu :D) in potem avtomatsko v tistih 10 minutah padem izpit pred tem kot bi sploh šla na cesto. Beda! Me je upravičeno strah,ne? :)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

ej sj bo. č nrdiš svaka čast. jst bi padla tm. no sj zdj bi itak padla kjerkol k skor ne znam več parkerat rikverc ne d mi vsaj enkrat crkne :(
pa itak d boš nrdila... č ti je v tolažbo... vsaj n avtocesto najbrž n boš šla.
drgač pa kdaj pa maš? mislm kera ura? k č je ob taki uri d so prometne konice te pelejo tko bl v izi
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mogla bom narediti-ni druge :D Ja..avtocesta tudi pride baje ponavadi v poštev. Samo raje bi po mestu vozila se mi zdi. Imam v pon.zjutraj ob osmih :? bad je samo da ju3 zadnjič vozim. Pa potem kakšno uro baje še pred izpitno vožnjo, da malo zvadim :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ojej Bulma, vi morte kr slalom nazaj vozit :eek: Jst bi to tko padla...Dobr, da sm delala v Domžalah izpit :D

Drgač pa vso srečo na glavni v ponedeljek, zaupi v svoje sposobnosti pa bo :kleeblatt: :bussi:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hvalaaaaaaaaaaaa :D Vam javim kako bo.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

držimo pesti ! :)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Bulma napisal/-a:Drugače pa je-gremo na poligon. Prvo se vozi slalom naprej, potem nazaj, bočno parkiranje, potem še rikverc preko ležečega policaja, potem vožnja po poligonu in nato če je sreča ven na cesto. Kriza! Ker mi slalom ne gre me je strah da sploh s poligona ne bom šla. Damn!

o faaaak...kšne maste ej...ma kje delaš?

fak ej pa te znajo res zaje*at take reči...a to tudi ful vadiste med urami vožnje, al prideste kr na glavni prvič na poligon delat take stvari?

držim pesti...javi kako je šlo...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Delam v M.Soboti. A vi to nimate tako? :eek: Jaz sem mislila da je to vsepovsod tako. Samo ok. Npr. parkiranje je kul po eni strani, ker mi pol v mestu ni treba. Samo vseeno. Ne, vadimo prej. Vendar meni ne gre in ne gre...damn! Jutri grem spet na poligon-vse me mine,no :?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ne pr nas ni tko...pr nas je zadosti, da gremo 1. uro vožnje 10 minutk na poligon in potem ga več ne vidimo :wink: no pa sej če vadite pole ni panike a? boš vidla da bo šlo...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No,saj mi mamo tudi nekje 10 min poligona oz toliko da se pridejo tiste finte skozi, pa kakšen krog po poligonu še pol, pol pa cesta (če ne sfušaš na poligonu :))
Zaklenjeno