cauliflower napisal/-a:- me je pravkar prijateljica pustila na cedilu...meniva se že več tednov, kdaj se dobiva, in ko končno najdeva termin (jaz sem skenslala eno stvar, da sem danes popoldne frej), mi ona 10 minut pred dogovorjeno uro sporoči, da jo je prehitel čas in ne more prit. In tega ni mogla vedet prej ... Že vidim, da se letos ne bova več videle. In niti pod razno ne bom več prestavljala stvari za njo, ker je čisto nezanesljiva. Včasih ni bila taka, očitno se res že dolgo nisva videli.
O uau, to je kot bi stavek za stavkom opisovala mojo nekdanjo najboljšo prijateljico. Meni je dokončno prekipelo, ko sva se že pol leta menili in je obljubljala, da bo imela čas in sem jaz zaradi najinega plana tudi skenslala morje z bratranci, potem mi je pa en dan prej poslala sms z nekim bullshit izgovorom in niti toliko ni bila, da bi me vsaj poklicala. No od tam dalje sem se pa potem res odločila, da ni vredna mojega časa.
-že cel dan kličem banke in preverjam, kje je najbolje odpreti račun, če nimaš rednega priliva (any thoughts?

-se tudi že cel teden trudim brati neko knjigo in narediti izpiske, pa kar ne gre in ne gre
-nekako se mi zdi, kot da je moje življenje na pavzi in kar ne morem preklopit na live
-se veselim srečanj ta teden
-izpiti se začnejo že naslednji teden