*Abby** napisal/-a:Glede na povedano v zvezi ni srečna (najbrž ji njen fant ne nudi več toliko pozornosti kot ti) in ji je tvoja naklonjenost ugajala. Na eni strani si želi, da bi pustila fanta in poskusila s teboj, na drugi strani pa ima fanta še vedno rada in ga ne želi pustiti kar tako. Če še nista seksala, se najbrž obotavlja pred prevaro.
Kar se tebe tiče pa si že rezerva.
In to zgoraj je samo en od scenarijev, lahko je pa kakorkoli drugače ... meni osebno se zdi tole najbolj verjetno, ampak kot je napisala dot, boš moral sam preverit. Pri njej. Ne pri neznankah na forumu.
Ta scenarij mi zelo diši.
Scenarija nisem mogel sam sestavit, zato sem pa povprašal na forumu!!
Hvala!
Nekaj na tej punci me grozno privlači. Nisem hotel kar tako uničevat zveze. Vem da bo srečna z mano. Če razmišlja o prevari je nekaj hudo narobe.
Zanimivo, včeraj smo pili in sem srečal prijatelja ki ga že dolgo nisem videl. Ima novo punco, malo sva se pogovarjala z njegovo punco. Sem ji opisal situacijo in je rekla da naj vtrajam in jo probam dobit.
Povedala je, da je tudi ona bila v zvezi ko jo je ta prijatelj začel osvajat in da ji ni žau da je bivšega pustila!