Tearjerker napisal/-a:A mogoče pozna/zna priporočit kdo kakšno dobro picerijo v Radovljici, ki nudi dostavo na dom?
Grajska gostilnica, Sova, Pr'Mas (Brezje), najboljse pice ima pa pizzerija Maticek (samo ne dostavljajo).
Lilah napisal/-a:NOVO!
kak je za letos glede študentskega dela, kolko se lahko največ zasluži, da ne plačaš nič državi? sem pa še vzdrževani član. če prav razumem lahko konkretno pri študentskem servisu center zaslužim največ 3492,85 €, da ne plačam nič davka, pri e-šs in šs mb pa je manj, pri šs mb je (za lansko leto) blo dovoljeno zaslužit samo 3100 €. pa ni mi jasno OD katerega datuma DO katerega je treba bit na to cifro pozoren, da je ne presežeš. ali se gleda na to, kdaj si si ustvaril oz. podaljšal status in eno leto od tistega datuma, ali kako? malo sem zmedena glede vsega skupaj, bi rabila eno preprosto in natančno razlago.
_TheCosmoGirl_ napisal/-a:legally blonde napisal/-a:In glede na to, da se dohodnina placuje za doloceno leto, npr. 2011, se seveda stejejo zasluzki od 1.1.2011 do 31.1.2011. In ne, ni pomembno kdaj si delala, samo kdaj je blo nakazano
Za en mesec??