No, pa bom jz še neki povedal na to temo.
Pred pol leta (mislm da je glih točno ta čas) sva nehala s punco. Njena uradna razlaga je bla, kao da ne čuti več to, kar je včasih. Skupaj bila skoraj 2 leti. Oba stara 20let. Imela toliko skupnega, da so se nekateri še čudili, prva resna zveza. Na koncu je hotela da postaneva frenda... ja pa kaj še! (nekam sm jo poslal, ko sm vse zvedu) in tud nevem kako bi jo prebolel če bi ostala frenda.
Jz sm si pol po 2 mescih najdu drugo, čisto nasprotje bivše, bila skupaj kakšen mesec ker več itak nisem zdržal, nism nč začutil do nje, toliko da sm pozabil na tisto bivšo, res, da sm izpadel pra..., ampak sem ji razložil situacijo in je razumela. Doskrat se še slišiva po telefonu. Spoznal, da obstaja še dosti boljših žensk.
Vrgel se v službo, ob strani mi zelo stala družina, pa vsi kolegi in sodelavci, še posebi sodelavke, začel ven hodit, hodil domov ob 7h zjutraj, začel se dobivati z raznimi frendicami, v treh mesecih sam od sebe shujšal skoraj 10kg, sedaj se malo umiril, mislim pa da bom še kar nekaj časa užival samsko življenje, začel sm počasi šparati za stanovanje...
Ob vsem tem sm se marsikaj naučil, predvsem mi pa to bila ena nova izkušnja, katero so eni že čez dali, drugi pa še bodo!
Kaj je z bivšo? Nevem, niti me ne briga več, slišal od mnogih in pa tudi videl da ima težave s kilogrami, ponudil ji tudi če ji lahko kako pomagam, vendar to zavrnila, še boljše, sploh nevem zakaj sm ji hotel pomagati karkol.
Slišal da jih je dosti prejšnje leto končalo zvezo, nekje sm prebral, da se takim moralo tako končati.
Kako že gre un komad oz Lane pa Luke... prava ljubav nije potrošna?
LP!