Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Joj Tjaša tvoja zgodba je tako podobna moji, da če bi on2 imela še ista imena bi mislila da sva imeli istega.

Tudi jaz ne čakam na njega ampak ON je ON....še vedno je v mojih mislih še vedno je neko upanje(tist kanček)....
Po več ko 5 letih prikiniti zvezo z osebo,ki je bila praktično vso mladost s teboj in ob tebi je nekaj najtežjega :?
Težko je začeti na novo sam, jaz trenutno drugega razvedrila kot služba in šola nimam,ker prijateljice so že na pol poročene

Jaz lahko rečem da sm zlo razočarana, da sva tako nesposobna bila reševati probleme in da sva dopuščala,da so se samo kopičile dokler ni počilo....

Noči in vikendi so nekaj najhujšega :cry:
Po treh mesecih me še vedno vsaka stvar spomni na njega....

Živim za dni,ko mi ne bo več tako težko!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Hahahah oh ja ja ... najlažje je pisat ja ... :D Sej sm tut jst mela umes prebliske takšne in drugačne ... ampak pustmo to :wink:

Je pa res, da se mam tut jst čist lepo ... prou uživam z vsemi ljudmi okol sebe ... sam vikendi so pa kriza ja ... pa kdaj kkšni večeri, tko da to čist štekam ... :?

Sam tko k si napisala ... kokr bo bo!
Pa dost traumiranja, k se men zdi, da me majo že vsi dost pa še narobe dojemajo moje poste :rofl:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Stella* »

Men je zlo pomagala misel - "daleč od oči, daleč od srca"
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

tiasha morm pohvalt tvoje razmislanje in to, da si tako mocna osebnost, da lahko obdrzis stike z bivsim, ki pa, kot sem prebrala poste, ni bil samo en tip. Jaz ne vem, ce bi bla kaj takega sposobna.
Dugac pa upam, da bos cimprej spoznala nekoga, ki bo prekosal tvojega bivsega. ;)
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Hvala ... :wink: No vsaj ena, ki se ji moje razmišljanje ne zdi totalno zgrešeno in dejanja tudi ...
Ja tko je, da če si 6 let z nekom in ti pomeni tok kot on meni ... sem najbolj vesela, da imava takšn odnos, kot ga mava midva zdej! :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
jolbe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jolbe »

če,imas nekoga resnično rad,ga tesko preboliš.Imam frenda k ga je pustla punca,po 3 letih pa skupaj sta zivela,zgonila se je kao z bivšmu.Ta moj frend,dobr prjatu je delal samomor NEUSPESNO,vendar bo imel posledice,tako se je sekiral,ja rad jo je imel.Ta moj frend je tukaj pisal,iskal podporo pa ste se norčevale iz njega,čes idiot si.Mislm da ste tukaj samo taki,ki se radi igrate zajebavate,se norčujete.Kako bi bilo keri od vas pri srcu,če te nekdo pusti brez razloga?Zame ni nobena punca resna,vse ste iskorisčevalne sam fukale bi in to vsak dan z drugmu,pa naj kera reče,da to ni res!!!RES PRIJAZN TALE COSMOPOLITAN PORTAL.nikol si nebi mislu.da ste vse enake PA ŽAL STE.T ste nekatere ki želite večini najslabše,KAKO GA(JO)POZABITI?TO SE NE DA,v srcu ta oseba večno ostane.in to zelo boli!!!!!!
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

zelo mi je žal da se je to zgodilo a kljub temu ni prav da zdej posplošuješ in obsojaš vse punce in jih obtožuješ,da so izkoriščevalke.Tudi taki ljudje obstajajo,moški in ženske vendar pa mislim da so v veliki večini še vedno prijazne in poštene punce,ki ji je tle gor pomoje zelo veliko.Sicer pa ni glih lepo udrihati s takimi neutemeljenimi izpadi,zato v prihodnje raje premisli kaj pišeš.Malo več spoštovanja in prijaznosti ne bi škodilo.
Zadnjič spremenil the big red machine, dne 17. Mar. 2007 16:34, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

jolbe: žou mi je za to kar se je zgodilo, tvoj frend pa še zdeleč ni edini ki trpi zarad ljubezni. in zarad tega ni treba posploševati vseh punc, in ja rekla bom da NI RES, ampak jaz nebi sexala vsak dan z drugim in ne gre si mi samo za sex -tko da vse očitno nismo take ;)

mogoče bi blo bolš da bi šel na kšn bl moški forum (sej veš, cosmopolitan revija je večinoma narjena za ženske, prav tko tale forum) ..sej bod gor, ampak pol sprejem ženske ne pa pljuvat čez nas ;)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

jolbe napisal/-a:če,imas nekoga resnično rad,ga tesko preboliš.Imam frenda k ga je pustla punca,po 3 letih pa skupaj sta zivela,zgonila se je kao z bivšmu.Ta moj frend,dobr prjatu je delal samomor NEUSPESNO,vendar bo imel posledice,tako se je sekiral,ja rad jo je imel.Ta moj frend je tukaj pisal,iskal podporo pa ste se norčevale iz njega,čes idiot si.Mislm da ste tukaj samo taki,ki se radi igrate zajebavate,se norčujete.Kako bi bilo keri od vas pri srcu,če te nekdo pusti brez razloga?Zame ni nobena punca resna,vse ste iskorisčevalne sam fukale bi in to vsak dan z drugmu,pa naj kera reče,da to ni res!!!RES PRIJAZN TALE COSMOPOLITAN PORTAL.nikol si nebi mislu.da ste vse enake PA ŽAL STE.T ste nekatere ki želite večini najslabše,KAKO GA(JO)POZABITI?TO SE NE DA,v srcu ta oseba večno ostane.in to zelo boli!!!!!!

Eh.. mi je zelo žal za tega tvojega prijatelja, zate pa še bolj, če si takega mnenja.
Mislš, da nas ni nikol srček bolel, da nikoli nismo tolk ljubile, itd.? Pa seveda. Hello, reality check? Sej smo vsi ljudje s ČUSTVI, eni jih pač znajo bolj nadzirat, eni manj.
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: zagorje ob savi
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a pinkyica »

evo punce po dolgem casu mam spet problem... :( no ni lih moi ampak je od moje kolegice k mi fulll velik pomen in mi je isto k da s ebi men to dogajal... :( no pa da zcenm... skupi sta bla 5 mescev vse je blo popolno bla sta skupi zgledal vse k da bi bla nerazdruzljiva... a pol se vse zacel na njen roj.dan k je prebrala smse od njegove bivše k mu je pisala da ga hoće met nazai, da naj pride k njej, da ne more brez nega, da mu bo tut junfr dala sam ce pride nazai k njej... :evil: no in ona vse to prebrala... valda ji ni blo nć ql... bla je čist u bedu njej pa on fulll velik pomenu ni si predstavlal da bo ostala brez nega... ja ćez dobr tedn jo je pustu kr kao rab cas za premislek... njej vse dol padl... jokala po cele dneve vsi smo jo tolažl pa ni pomagal... a na kar cez en tedn zve da je on nazai z bivšo... z tisto k mu je smse pisala... punca je razmislala ze o samomoru...:cry: brez njega ji ni do lajfa... od takrt je minil natanćn 5 mescov... ni mela nobenga tipa umes... ona hoče nega nazai... prpravlena je nardit vse zanga da bi ga dobila nazai... hod pred njegovo solo da bi ga vsaj za 1 minuto vidla da bi jo mogoče pozdravu al pa se ji vsaj nasmejav... ampak k ga vid ji je pol se bol bed in skos sam joka zarad nega... vsi ji govorimo da je predobra zanga... (vem da ji je tezko ) ampak ona se vedno vstarja... ponizala se je pred vsemi ga prosila za se eno sanso... a on k da jo ni pustu tisto bivšo in si spet najdu novo... :evil: njej je vedno bol bed zarad tega... k sm jst njo spoznala k sm jo vidla kok je bla srecna z njemu joj nikol nism vidla da je lahka ena zenska tok srecna z nekom... zdj od kar nista vec skupi na njenem obrazu ni vec tistga nasmeska ni vec tiste srecne osebe k je bla prej... :cry: prsla sta tok daleć da celo govorita ampak kaj ji pomaga ce govorita ce jo po on nazaj dobesedno je*be u glavo... pred no govori kero je upecu kera mu je huda ... pa k ve da ji je fulll bed zarad njega... :cry: ne vem već kako da ji pomagam vse sm ze probavala da bi jo vsaj u bolso volo sparval da bi bla taka oseba k takrt k sm jo spoznala... punce prosm pomagite mi z nasveti kako da ji pomagam... :( :(

hvala vm za vsak nasvet !!!

lepo se mejte
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Malo kruto, ampak vseen ... sej bo punca nehala bit stara 15 let (predvidevam, da je tvojih let) pa bo vse v redu. :evil:
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Ma joj verjamem da ji je hudo ampk daj prpričaj jo naj se ne ponižuje zarad njega,ker jo bo še bolj jeb** v glavo.Daj peljite jo nekam da se bo znorela.Ne dopuščaj ji da bi ga še videvala,ker je to najbol slabo kar lahko stori.Če vdii da je noče več nazaj nevem zakaj sploh rine vanj.In akj bo imela od tega če ga dobi nazaj pod prisilo???Saj potem nikoli ne bo več vedla če ji je naklonjen ali ne.Potem je že ni mel tako rad da jo je pustuil in šel nazaj k bivši.Ker po moji logiki tu ni več nobenga upanja da bosta sploh še kdaj skupaj.Sorri da zveni mal kruto ampka tako je...
Sam ne daj ji več da se ponižuje pred njim in naj ga neha zalozovat ker se zna zgodit da mu bo dopiz**** in ji bo par krepkih rekel...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: zagorje ob savi
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a pinkyica »

problem je u tem da je ona tok trmasta... :? vsi ji neki govorijo brez veze ona se vedno hoce ga met... ne vem no... jst ji bom stala ob stran kar kol bo delala... glede tega da jo pa stran od nege zulečmo je pa tezko k ga skor vsak dan vid na postaji... zanga je sla celo prej od pouka da bi ga vidla... pa se to nm itq pol pove da ga je vidla k ji je ze fulll bed...k gre itq ponavad kr sama pa nobenmu noče povedat kam gre :? :? drugač pa hvala za odgovor
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

pusti času čas, čas zaceli vse rane, pa čeprav traja in traja in traja in traja...enkrat bo vse o.k.. tud jaz upam tak. enkrat bomo vsi srečni
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Enschede »

No, pa bom jz še neki povedal na to temo.

Pred pol leta (mislm da je glih točno ta čas) sva nehala s punco. Njena uradna razlaga je bla, kao da ne čuti več to, kar je včasih. Skupaj bila skoraj 2 leti. Oba stara 20let. Imela toliko skupnega, da so se nekateri še čudili, prva resna zveza. Na koncu je hotela da postaneva frenda... ja pa kaj še! (nekam sm jo poslal, ko sm vse zvedu) in tud nevem kako bi jo prebolel če bi ostala frenda.

Jz sm si pol po 2 mescih najdu drugo, čisto nasprotje bivše, bila skupaj kakšen mesec ker več itak nisem zdržal, nism nč začutil do nje, toliko da sm pozabil na tisto bivšo, res, da sm izpadel pra..., ampak sem ji razložil situacijo in je razumela. Doskrat se še slišiva po telefonu. Spoznal, da obstaja še dosti boljših žensk.

Vrgel se v službo, ob strani mi zelo stala družina, pa vsi kolegi in sodelavci, še posebi sodelavke, začel ven hodit, hodil domov ob 7h zjutraj, začel se dobivati z raznimi frendicami, v treh mesecih sam od sebe shujšal skoraj 10kg, sedaj se malo umiril, mislim pa da bom še kar nekaj časa užival samsko življenje, začel sm počasi šparati za stanovanje...

Ob vsem tem sm se marsikaj naučil, predvsem mi pa to bila ena nova izkušnja, katero so eni že čez dali, drugi pa še bodo!

Kaj je z bivšo? Nevem, niti me ne briga več, slišal od mnogih in pa tudi videl da ima težave s kilogrami, ponudil ji tudi če ji lahko kako pomagam, vendar to zavrnila, še boljše, sploh nevem zakaj sm ji hotel pomagati karkol.

Slišal da jih je dosti prejšnje leto končalo zvezo, nekje sm prebral, da se takim moralo tako končati.

Kako že gre un komad oz Lane pa Luke... prava ljubav nije potrošna? :)

LP!
Zaklenjeno