Omg Uršy

Sej nočem nobene drame delat iz tega, ker sama še predobr vem kok je to bedno, ampak kaaajj ... zdjle sm pa res čist totalno v šoku
Ker sm vedno brala tvoje poste in tut vse tvoje spodbudne poste in zs-je, ki si mi jih pisala pred enim letom, k je blo men najhujš ...
Zdej te pa že tok časa ni blo na forumu, da sploh ne morem vrjet. Te pa totalno razumem in točno vem kako ti je ... Bedno res, sej sploh ne vem kaj naj rečem, ob takih stvareh mi čist vedno zmanjka besed, ker v taki situaciji tut sama sploh nism vedla, kaj prozaprou hočem slišat ...
Drugač te pa tut čist štekam glede vseh sanj in misli in idej in vsega kar zravn spada pa glede na to, da je vrjetno še dokaj sveže je to čist normalno, sploh po takšni vezi kot si jo mela ti al pa jst ...
Jst ti lahko rečem samo to ... jst sm preživela in tut ti boš pa ne glede na vse ...
Jst se z mojim še vedno ful slišim, še velik več kot bi se če bi bla skupi in bi on biu v Španiji, res ful sva se začela pogovarjat, reševat probleme za nazaj, ki jih drugače pomoje nikol ne bi, če bi še vztrajala skupi ... jst sm velik stvari v enem letu nardila zase in tut na seb, prou tko pa on.
Pa sej ne rečem, da to pomeni da bova spet kdaj skupi ... ampak men že to ogromno pomeni, da se slišiva, da sva ful prjatla in tko ...
In tko kot si ti meni pisala ... če sta si usojena ... ni važno niti kdaj, niti kje ...

Pa ne poslušaj tega, da pogreta župica ni dobra, midve obedve veva kaj je na tem, tko da držim pesti, da se izteče kar najboljše v tvojo korist ...