Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Točno s takim mišljenjem se tut jst tolažm in morm priznt, da mi kr gre...seveda so dnevi, ko bi najrajš znorela, ker ni po moje, ampak pol se mal razpizdim in zjokam pa je spet bolš :? Upam, da čim prej mine vse grdo .... bo pa pol tolk lepš :wink:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

^^ Sj se hecaš, a ne? Jest sem zmer po tvojih postih sodeč mela filing, da živiš v "pravljici"... pa nikol mi ni blo jasno kako to, da v temi nekaj dobrega in slabega čist nikol nimaš nič slabega za napisat :P ... ne vem no sam virtualno je zgledalo vse tko "popolno".

Take care :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Se mi zdi, da je bil tvoj post namenjen meni :) .

Ja, sej je bla pravljica zame in res sm se mela zloooo lepo, zato pa še zdej upam, da bova spet skupi :oops: ... pa tut on mi daje takšno upanje.... je pa res, da sm ga zamorila z eno mojo negativno lastnostjo (pretirano ljubosumje in posesivnost - grozn sej vem), česar sm se na žalost mal prepozn zavedla :cry: . Zato se sedaj velik ukvarjam sama s sabo in svojo psiho, kaj bo pa z nama, bomo pa tut kmal vidl :?

Glih zaradi tega, ker je blo zame celih 10 in še mal let z njim pravljica, je še tok težje se sprijaznt s tem, da tega ni več :cry: ...ampak mogoče še bo :) ...ker pa tega nočm preveč pričakovat, da ne bom pol spet na istem, k pred dvema mescoma, se pa nekako pripravljam tut na možnost, da nauva nkol več skupi, čeprou priznam, da mi je ta misel grozljiva......ampak nimam kej, zajeb*** sm, kako se bo pa vse skupi odvil, bomo pa vidl ...upam, da čim prej :)
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Tebe sem misnla ja. Men je tok grozno brat take stvari :( in si sploh ne morem predstavljat, da greš po tokem času, ko si že ustvariš svoj domek, preživiš marsikaj dobrega in slabega kr na lepem narazen... da dejansko pride do momenta, ko pa ne moreš več naprej :?

Uglavnem želim ti, da bi kmalu spet sam pisala pod dobro in nič pod slabo :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
uršy
Kofetarica
Kofetarica

MIGRENA napisal/-a:Uglavnem želim ti, da bi kmalu spet sam pisala pod dobro in nič pod slabo :wink:

Izpod tvojih prstkov v božja ušesa :)
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Omg Uršy :eek: Sej nočem nobene drame delat iz tega, ker sama še predobr vem kok je to bedno, ampak kaaajj ... zdjle sm pa res čist totalno v šoku :?

Ker sm vedno brala tvoje poste in tut vse tvoje spodbudne poste in zs-je, ki si mi jih pisala pred enim letom, k je blo men najhujš ... :(
Zdej te pa že tok časa ni blo na forumu, da sploh ne morem vrjet. Te pa totalno razumem in točno vem kako ti je ... Bedno res, sej sploh ne vem kaj naj rečem, ob takih stvareh mi čist vedno zmanjka besed, ker v taki situaciji tut sama sploh nism vedla, kaj prozaprou hočem slišat ...

Drugač te pa tut čist štekam glede vseh sanj in misli in idej in vsega kar zravn spada pa glede na to, da je vrjetno še dokaj sveže je to čist normalno, sploh po takšni vezi kot si jo mela ti al pa jst ...
Jst ti lahko rečem samo to ... jst sm preživela in tut ti boš pa ne glede na vse ... :wink:
Jst se z mojim še vedno ful slišim, še velik več kot bi se če bi bla skupi in bi on biu v Španiji, res ful sva se začela pogovarjat, reševat probleme za nazaj, ki jih drugače pomoje nikol ne bi, če bi še vztrajala skupi ... jst sm velik stvari v enem letu nardila zase in tut na seb, prou tko pa on.
Pa sej ne rečem, da to pomeni da bova spet kdaj skupi ... ampak men že to ogromno pomeni, da se slišiva, da sva ful prjatla in tko ...

In tko kot si ti meni pisala ... če sta si usojena ... ni važno niti kdaj, niti kje ... :wink: Pa ne poslušaj tega, da pogreta župica ni dobra, midve obedve veva kaj je na tem, tko da držim pesti, da se izteče kar najboljše v tvojo korist ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Tiasha :bussi: Mi2 že veva, a ne. :wink:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja točno tko ... :wink: Ti samo posluši sama sebe in nobenga druzga :D
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Tiasha, sam pomojem boš pa bivšga na tak način zlo težko prebolela in pozabla...če se še skoz slišta in pogovarjarta in sta kao frenda. Nista frenda, če ti zravn upaš, da bosta še kdaj skupi.
Poznam to situacijo, tko sva se tud midva z bivšim zmenila, da bova frenda...to je misija nemogoče, dokler so (vsaj) iz ene strani prisotna kšna močnejša čustva. Jst sm ga pol lepo prosila, da se ne slišva in ne vidva več...in šele pol sva prebolela drug druzga. Daleč od oči, daleč od srca.
Drgač je pa to utopija, če mene vprašaš.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja to je zlo odvisno od človeka ja ... jst si pač po tolkih letih, k sva midva bla skupi ne predstavljam, da ne bi mela nobenga stika z njim plus še v takšni situaciji kot je on ta trenutek ... daleč od doma itd. (ni pomembno)

Zdej pa pač kokr keri sede, zame to ni nobena utopija, ker se z njim pogovarjam na taki ravni, da pol ne jokam, ne butam z glavo ob zid, si ne režem žil, ker bi mi blo tko zlo bet ...
Ampak sm najbolj vesela, ko zaklučm pogovor z njim ...iz milijontih razlogov, zakaj niti ne bi razlagala ...

Je pa pač tko, da tega najinga trenutnega odnosa tko in tko noben ne razume, mogoče zlo redka oseba pa še to nekdo ki je sam bil v takšni situaciji, vse podobne in približne situacije se pač ne morejo primerjat ...
Prebolela ga pa tko in tko ne bom nikol ... face it :D Jst sm se že sprjaznla s tem ... pa ne mislm, tko da bom celo življenje jokala za njim pa misnla samo na njega pa čakala do konca lajfa, da se vrne k men.

Ampak ga preprosto ne bom ... zarad osebnosti kakršna je in zarad same pojave ... v enem letu nism spoznala človeka, ki bi mu segu do pet ... pa ma tut on svoje napake, velik jih ma ... samo kar se pa po Lublani šeta je pa pardon izrazu za moje pojme krš od ljudi ...

Skratka ... men najin trenuten odnos prej pomaga, kot pa me spravlja v utopijo ... to je to :wink:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ok, ok, lepo to...nism nč slabga misnla.

Jst pač gledam iz svojga stališča. Za moje pojme na tak način težko greš naprej, težko narediš kšn nov korak v tej smeri...vsazga tipa primerjaš z njim, jasno, noben mu ne seže do kolen (po prvih vtisih) in tud nobenmu ne daš možnosti sploh (če nek zadi v glavi še zmer upaš, da boš z bivšim)...To ne leti zdj direkt na tvoj primer, Tiasha, pišem na splošno.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ne ne sej ni panike ... tut jst nism minsla nč grdo al pa kej ... :wink:

Drugač pa tko ... jst sm že dala šanse drugim tipom pa ne samo enmu in tut spoznmavam skos nove ljudi, ampak ... pač če ne gre ne gre, zarad takih al pa drugačnih razlogov ... Je pa prvi vtis vedno super, šele po spoznavanjih ugotovim, da nimajo za burek proti njemu ... :D
Al mam pa samo jst tako srečo, da sm naletela v zadnjem letu na same :stupid: (ampak dobesedno)

Zdej kako pa prijateljstvo z bivšimi vpliva na posameznika je pa valda spet čist odvisno, name zaenkrat totalno pozitivno, brez kakršnekoli negativne energije ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Mah to je en k*** use skp....jst se čist strinjam z Yazmeen in upam, da ne bom tolk dolg upala kokr ti Tjašika (pa brez zamere, ampak en let pa res upam, da ga ne bom čakala, če se mu bo slučajn sprdnl bit z mano spet). Jst zdej še niti dva mesca nism samska, pa sm se vmes že 100x odločla, da ga bom pozabla (ker se mi na momente vse skupi zdi zelo neumn), pol pa pokliče pa se vidva pa še kkšno tako besedo reče, da se mi spet vrne upanje pa smo spet tm. Ampak morm pa priznt, da kljub temu, da še vedno upam, da bova kmal skupi (recimo kkšn mesc al pa dva pol bo pa mogoče tut mene minil - če ne drug, se bo uprl moj ego :P ), gledam tut druge že in morm rečt, da niso vsi tko napačni, kokr se to zdi teb Tjaša.

Jst vem, da kokrkol bo, bo zame dobr, ker si zaslužm najboljšga, kdo pa je to, bomo pa vidl......na zgubi bo pa na konc on se mi zdi. Pa to pišm, čeprou ga mam še vedno neznansko rada in si bl kt vse želim, da bi bla čim prej spet skupi, ampak ne mislm se pa uničt zaradi nobenga - tega pa ni vredn nihče....če bom ostala brez njega, lahko srečam edin še bolšga :wink: ....vsaka stvar je za neki dobra pravjo :wink:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

No pa sej ... jst tut pravm, da ne bom čakala nanjga in ne čakam nanjga, sem prpravlena totalno na nov začetek z nekom, ki bo normalen ... ampak žal tazga še nism posznala :D
Zdej pa ne vem a sm jst tok obupna al pa ljudje, ki jih spoznavam ... pojma nimam ...

Priznam pa pač da mam mogoče visoke standarde, sam jebat ga, sm pač mela to srečo, da sm bla z nekom k je res d best človek in mam pač pol rahlo probleme s tipi, ki jih zdej spoznavam ...
Pa sej ne rečem, da si vsi napačni ... daleč od tega, sam jst morem tazga še spoznat! Ker klinc očitno sm res zahtevna ... čeprou se mi nikol ni tko zdel ... sam fak no, da ma pa tip eno spoštovanje do ženske pa da ni lih mama's boy pa da se zna normalno pogovarjat in ni en navadn nakladač ... to se mi zdi pa čist normalno.

Kokr komu sede ne ... jst itak že ceu lajf vem da sm čudna ... sam jebat ga, taka pač sm ... :D
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
uršy
Kofetarica
Kofetarica

Itak :) , sej jst tut nism zdej ena lovača pa da mi je edini cilj enga desca dobit čim prej.... u končni fazi, če odmislm dejstvo, da ga še vedno pogrešam, se mam zdej čist fajn - nikamor se mi ne mudi, ker vem, da me nben ne čaka in ne bo surle, če bom pršla pač pozn iz službe, skor nč mi ni treba delat doma (zaenkrat me moja zlataa mamica še vedno pedena), razen tistga, kar se mi res prou da, u službi prou uživam, hodm na kavice :D ...... do večera, ko si pa želim sam tega, da bi bil ob meni :? ..pa vikendi so tut na momente grozni :(

Jst si mislm tkole: če se bo tut pri njemu pojavla želja, da sva spet skupi, pa bom jst takrat mela isto željo, se bo to pač zgodilo, če pa bom mogoče vmes spoznala koga, ki me bo tolk zmešal, da si ne bom več želela it nazaj k njemu, pa smola njegova in moja sreča, ker bom vidla, da je blo prou, da sva šla narazn, ker mi ni bil usojen bit z njim ... do takrat pa bom probala živet čim bolj normalno in se veselit vseh lepih stvari ..... končno sm lepo živela tut preden sm ga spoznala pa bom tut zdej, a ne :wink:

Uaaaaaa, kok je to lepo pisat, zvečer bom pa spet traumirala doma :rofl: :wall:
Zaklenjeno