ponavljam
Vprašaj me... #46
Re: Vprašaj me... #46
Una vita scellerata
Kakšno je tvoje mnenje o božičnih puloverjih? Kič ali obvezen božični modni dodatek?
Kakšno je tvoje mnenje o božičnih puloverjih? Kič ali obvezen božični modni dodatek?
All is vanity, nothing is fair.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Eh, zdej v hipsterski dobi je itak vse dovoljeno, dokler stvari nosis iz 'ironije'
meni so top, priznam.
A se veselis snega?
A se veselis snega?
Ja!!! Upam, da ga bo kaj za moj rojstni dan, pa za božič, seveda. Pobožne želje.
Boš sodelovala v projektu Božiček za en dan?
Boš sodelovala v projektu Božiček za en dan?
The world is as you are.
2 leti zapored sem, letos se bom pa verjetno žal odpovedala sodelovanju, ker mi finance to ne dopuščajo.
Pa ti?
Pa ti?
Sodelujem že 4. leto (če sem prav preštela) in danes sem si že izbrala otroka. Kot vedno punčko, za fantke itak nikoli ne vem kaj kupit 
Najlepši kompliment, kar si ga kdaj prejel/a?
Najlepši kompliment, kar si ga kdaj prejel/a?
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

''Ti si kul''
nic posebnega, a je prislo od zelo posebne osebe, in takrat sem to posebno rabila.
Ponavljam
Ponavljam
Ma men so vsi komplimenti, ki jih dobim super, ker imam precej nizko samozavest, pa mi je kul slišat, da imajo ljudje dobro mnenje o meni.
pač karkol od tega, da sem pametna, lepa itd
me pa vedno šokira, ko slišim od nekoga, da sem ufl pozitivna, ful energična itd, ker pri sebi opažam, da sem dostikrat slabe volje..
ponavljam
pač karkol od tega, da sem pametna, lepa itd
me pa vedno šokira, ko slišim od nekoga, da sem ufl pozitivna, ful energična itd, ker pri sebi opažam, da sem dostikrat slabe volje..
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
- LisičkaZvitorepka11
- Komunikatorka

- Kraj: Jesenice
Komentar profesorice, ki mi je po koncu gimnazije podarila knjigo in mi povedala, kako zelo je cenila moj odnos skozi ta 4 leta in da sem ena tistih, ki za sabo pustijo pečat in niso kar takoj pozabljeni. Čudovite besede, sploh ko vidiš, da nekdo opazi in ceni trud, ki ga v neko stvar vložiš. Seveda sem jokala kot dež 
ponavljam
ponavljam
Od mami preden se je poslovila, da sem ji vzor, ker znam bit umirjena v raznih situacijah.
Barva, ki jo nikoli ne nosiš?
Barva, ki jo nikoli ne nosiš?
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Hmm.. karkoli prevec kricecega, neonskega, bognedaj.. sicer pa mislim, da se najde kak kos v vsaki barvi. Rumenega mislim, da nimam nic. Skoda, pa tako lepa barva
Najbolj pogost nacin komuniciranja prek telefona? (sms, messenger, whatsapp, itd..)
Najbolj pogost nacin komuniciranja prek telefona? (sms, messenger, whatsapp, itd..)
Hm. Pomojem sms/kličem najbolj pogosto. So pa to par smsov/minutko ali dve dolgi pogovori. Daljše pogovore imam prek messengerja/skypa, predvsem s kolegico ki je v tujini.
Je pa mail my weapon of choice za vso pomembno korespondenco.
Ti?
Je pa mail my weapon of choice za vso pomembno korespondenco.
Ti?
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Preko telefona je najpogosteje v uporabi messenger ter snapchat pogovor. Potem so klici in na koncu sms-i.
Si že letela z balonom? Če ne, si želiš?
Si že letela z balonom? Če ne, si želiš?
The world is as you are.
Že, nad Lj barjem.
Je bilo pa to par let pred tisto nesrečo, takrat se sploh nisem zavedala, da gre lahko tako narobe
... Mi je bilo super drugače, sploh nisem imela občutka višine, čeprav se je malo bojim.
Marilyn Monroe ali Audrey Hepburn?
Je bilo pa to par let pred tisto nesrečo, takrat se sploh nisem zavedala, da gre lahko tako narobe
Marilyn Monroe ali Audrey Hepburn?