*Lani* napisal/-a:Ne, ne dela nobene sramote ženskam, če je v odnosu z nasilnežem, ki ga namerava zapustiti,
to je en velik bulšit, če ti nekdo ne odgovarja ga zapustiš v trenutku, ne pa da to traja pol leta al kolk je že napisala. Zapušča ga že nekaj mesecev, wtf kakšen beden izgovor je to
če se osredotočim na to žensko (pustmo njega ker nisem slišal njegove zgodbe in je nepravično nekoga obsojati brez zagovora, ampak recimo da ji verjamem da tip tudi ni kaj prida človek), ženska je sama rekla da ji že nekaj mesecev ni všeč v tem razmerju ampak še vedno vztraja samo zato ker NIMA SVOJEGA STANOVANJA. Katastrofa, za kozlat, da ostaneš v eni zvezi samo zato ker si nesposoben najeti neko stanovanje. Če je nekomu tako grozno kakor ona to opisuje, je človek sposoben v eni uri spokati vse stvari in se preseliti. Jaz sem to naredil v enem dnevu, še danes mi ni jasno kako mi je uspelo stlačiti vso to robo in mačko v svoj avto. Ampak je šlo.
Sklepam da ga ni zapustila tudi zato ker je tako čustveno labilna, da ni sposobna ostati sama, potrebuje skok iz veze v vezo. Verjetno je njena vest tako umazana, da ne bi zdržala niti eno uro sama s svojo vestjo, ker bi znorela. Zato pa tudi išče potuho na tem forumu.
Mimogrede, ko pišete da ga ni zapustila zato ker se ga boji, hahahaha, smešno za crknit. Sploh če vemo, da obstaja policija, obstaja center za socialno delo, obstajajo varne hiše za ženske kamor se lahko v vsakem trenutku doseliš.
Skratka, sami izgovori. Resnica je pa ta, da ženska nima marsičesa razčiščenega pri sebi in potem vara. Še bolj za kozlat je pa to, da jo nekateri zagovarjate.