no takole je ... s fantom sem še v vezi (pol leta), živimo skupaj, ja vem prehitro je blo use skupaj. bil je večkrat nasilen, nesramen, žaljiv, počutim se kot žival poleg njega. da ne boste mislile, že planiram odselitev, ker sem najdla stanovanje. je pa še en problem. prejšni teden smo se na eni žurki ful skregali, ker sem si preveč časa vzela za njegovega bratranca (ni pravi sorodnik v bistvu). ampak si ne morm pomagat ker sva se ful ujela in čutim simpatijo tut z njegove strani. pač ful sva si podobna pa to, pa ja, sva bla pr njemu doma uno noč pol ko je šou pol moj fant domov spat. ni se zgodilo nič razen poljubov ki so trajali dost časa
nič ne obžalujem. ja prevarala sem ga. ampak naj omenim ta fant se z mojim sploh ne razume, nikoli se ni. zdaj si že en teden pišemo po smsih. bojim se samo da to ne bi vn pršlo, ker kot sem omenla je moj malo psiho .. vem da sm P***** in ne vem kaj ker sem to nardila, sam če pomislm kaj je on men delal .. pa tut je bil na meji da me prevara. in ja, sama sem kriva ker nisem končala veze že prej, dobr se tega zavedam. ampak to ni zdaj vprašanje. zanima me, samo če je šansa da nama s tem kdaj kej rata. non stop razmišljam o tej noči, ne gre mi z glave ....

sramoto delaš ostalim normalnim ženskam, zaradi takih kot si ti so vse ostale na slabem glasu. Take kot si ti bi morali markirati, tako kot bi se moralo pedofilom na čelo vžgati črko P, tako bi se takim kot si ti na čelo vžgati črko K kot kurba.